Straffe odds bij Europa League return Arsenal – Villarreal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 mei 2021     2 REACTIES

Deze week worden de halve finales van de UEFA Europa League afgerond. De halve finalisten Arsenal en Villarreal nemen het in de return tegen elkaar op. Villarreal zegevierde voorbije week in eigen huis met 2-1 en heeft een voorsprong op de Engelse ploeg. Donderdagavond bepalen ook AS Roma en Manchester United welk team doorgaat naar de finale. Wordt het een Engelse eindstrijd of verrassen de teams ons nog. Voorspel de return via VoetbalGokken.be!

Mikel Arteta: “Wilden zo niet beginnen aan thuismatch”

Arsenal kwam voorbije week al snel op achterstand doordat Villarreal binnen dertig speelminuten al twee goals had gemaakt. Arsenal-coach Mikel Arteta werd meteen met de neus op de feiten gedrukt en zijn team moet donderdag hard werken om dat nog goed te maken. “Het is duidelijk dat we teleurgesteld zijn dat we de heenmatch verloren. Met dit resultaat wilden wij niet beginnen aan onze thuismatch, maar we moeten ons daarbij neerleggen”, zegt de coach die bij uitschakeling niet zeker is van zijn job bij The Gunners.

Arsenal wint de wedstrijd
1.83
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Villarreal wint de wedstrijd
4.10

“Als we op ons niveau spelen, kunnen we Villarreal verslaan”

Het ene uitdoelpunt dat bij Villarreal werd gemaakt, geeft de coach wat hoop voor de return in Londen. “Dat geeft ons de overtuiging dat als we de juiste dingen doen en als we op ons niveau spelen, we Villarreal kunnen verslaan”, vertelt coach Arteta aan het slot van zijn relaas.

Unai Emery: “Doorgaan waar we zijn gebleven”

Bij Villarreal is de stemming heel anders. De ploeg van coach Unai Emery gaat met een voorsprong de heenmatch in. Emery: “We zijn allemaal erg enthousiast over de halve finales van de Europa League. De spelers reageerden goed in de heenmatch. Het is belangrijk om die spirit in het team ook mee te nemen naar Londen. We willen doorgaan waar we voorbije donderdag zijn gebleven”, zegt de coach van Villarreal in de bespiegelingen vooraf.

“Het team leeft en geniet van de reis”

Met een paar kleine aanpassingen verwacht de ex-coach van Arsenal dat zijn huidige spelerskern in staat zal zijn ook bij Arsenal te kunnen zegevieren. “We gaan naar Londen met het idee om bepaalde dingen te blijven verbeteren en te versterken. Het team leeft en geniet van de reis”, concludeert de T1 van de Spaanse ploeg tot besluit.

Statistieken

De Spaanse ploeg, Villarreal, start de return met een lichte voorsprong 1-2 op Arsenal. Er kan echter nog van alles gebeuren in het Emirates Stadion te Londen. De andere halve finale lijkt al veel meer beslist. Manchester United zegevierde voorbije week met 6-2 van AS Roma.

De teams spelen donderdag in Rome waar beslist zal worden welk team als finalist de eindstrijd in Stadion Miejski te Gdańsk (Polen) gaat spelen.

Head 2 Head

Arsenal en Villarreal speelden in het Champions League seizoen 2008/2009 tegen elkaar in de kwartfinales. De heenmatch in Villarreal werd met 1-1 gelijkgespeeld. In Londen sloeg Arsenal toe door met 3-0 te zegevieren en bijgevolg naar de halve finales door te stoten.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal draait geen topseizoen in de Premier League. De ploeg van coach Arteta staat op de negende plek dat volgend seizoen niet eens toegang geeft tot Europees voetbal. Voorbije weekeinde werd er wel gewonnen van Newcastle United met 0-2. Een week eerder werd er op verplaatsing nog met 0-1 verloren in Londen van Everton.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal staat op de zesde plek van de Spaanse La Liga. Deze plaats geeft voor komend seizoen toegang tot de groepsfase van de Europa League. Villarreal zegevierde voorbije weekeinde nog met 1-0 van Getafe. De ploeg van coach Emery verloor een week eerder met 1-2 van FC Barcelona en 2-1 van Alaves. Midden april werd het maar liefst 1-5 op bezoek bij Levante.

Lappenmand

Arsenal kan waarschijnlijk niet beschikken over David Luiz (hamstringblessure) Kieran Tierney (knieblessure) en Alexandre Lacazette (dijblessure). Daniel Ceballos kreeg een rode kaart in de heenmatch tegen Villarreal en mag in de return niet aantreden tegen de Spaanse ploeg.

Villarreal-speler Etienne Capoue is ook geschorst voor de match tegen Arsenal. Juan Foyth (sperblessure) en Iborra (knieblessure) zijn er door kwetsuren ook niet bij.

Prognose

Onze wedtip is een 2-0 zege van Arsenal. De Engelse ploeg speelt thuis en wij verwachten dat The Gunners in eigen huis in staat zijn de schade te herstellen. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de strafste odds die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze return.

Quoteringen Arsenal – Villarreal

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers zijn als volgt ingedeeld. Een zege van Villarreal levert u de hoogste beloning op. Gemiddeld ontvangt u x 4.10 keer uw inleg terug als de ploeg van coach Emery zegeviert in het Emirates Stadion.

De bookies keren een pre-odd van x 3.45 keer uw inleg uit als beide teams gelijkspelen in Londen. Een zege van Arsenal staat genoteerd op x 1.83 keer uw inleg.

De halve finale UEFA Europa League return Arsenal – Villarreal wordt gespeeld op donderdag 6 mei om 21:00 uur in het Emirates Stadion te Londen. Voorspel de terugmatch van de halve finale via VoetbalGokken.be en speel op uw favoriet!


Reacties

progokker
6 mei 2021

Arsenal mag wel oppassen voor Villarreal.

3 jaar geleden

messibarca
6 mei 2021

Ik gok op Villarreal!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN