Straffe bookmaker odds SC Braga – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 oktober 2022     0 REACTIES

In de UEFA Europa League neemt Royale Union SG het deze donderdag op tegen Sporting Braga. De ploeg van coach Karel Geraerts gaat op verplaatsing naar de Portugese ploeg en speelt derhalve donderdag in het Estádio Municipal de Braga. Beide teams leiden Groep D van de Europa League. VoetbalGokken.be heeft de strafste bookmaker odds voor u opgezocht. Vergelijk, zet in en win!

Artur Jorge: “We zullen twee geweldige teams op het veld hebben”

SC Braga en Royale Union hebben beide zes punten in Groep D van de Europa League. SC Braga-coach Artur Jorge verwacht donderdag een helse strijd. “Ik heb ontzettend veel goesting om deze wedstrijd te spelen, want we zullen zeker twee geweldige teams op het veld hebben. We weten dat Royale Union er alles aan zal doen om ons te verslaan”, legt de coach van SC Braga uit.

“We willen onze groep winnen”

Het doel van de Portugese ploeg is duidelijk. Braga wil koste wat kost strijden voor de eerste plaats in de poule. “We willen onze groep winnen, maar we weten dat er andere teams zijn met hetzelfde doel. De Europa League is een heel belangrijke competitie voor ons en we zullen er alles aan doen om de volgende fase te bereiken”, aldus coach Jorge.

Karel Geraerts: “Ook bij SC Braga onze kwaliteiten laten zien”

Royale Union SG heeft nog maar weinig ervaring in het spelen van Europese toernooien, maar behaalde tot nu toe wel zes punten in de poulefase. Ook Union-coach Kerel Geraerts vindt dit een straffe prestatie van zijn team. “Dit puntenaantal is een beetje onverwacht, maar eenmaal op het veld van SC Braga willen we gewoon terug onze kwaliteiten laten zien. Er zijn nog vier wedstrijden te gaan en de kwalificatie is nog veraf”, legt de coach van Union SG uit.

“Twee spitsen die wegvallen, is uiteraard zuur”

Een ferme tegenvaller voor coach Geraerts is dat zijn kern wordt geteisterd door enkele blessures. Zo speelden onder meer de aanvallers Gustaf Nilsson en Dennis Eckert Ayensa voorbije weekeinde ook al niet in de competitie. Geraerts: “Bij Gustaf moeten we het dag per dag bekijken, maar de blessure van Ayensa is erger dan verwacht. Het is niet alleen erg jammer voor hen, maar ook voor ons. Twee spitsen die wegvallen, is uiteraard zuur, want ik heb liever meer keuze bij het opstellen van mijn ploeg”, zo besluit de Union-coach zijn vooruitblik naar de Braga trip.

Statistieken

Na twee speelronden in Groep D van de Europa League hebben SC Braga en Royale Union beide zes punten. De Portugese ploeg staat eerste door een beter doelsaldo dan Union SG. Het Duitse Union Berlin en Zweedse Malmö FF staan met lege handen onderaan het lijstje.

Head 2 Head

Royale Union heeft nog weinig Europese voetbalmatches op de teller staan. De Brusselse ploeg heeft dan ook nog niet eerder tegen Sporting Braga gespeeld. De Portugese zijn op dat vlak een pak ervarener.

Huidige vorm SC Braga

SC Braga zegevierde met 0-2 van Malmö FF in de eerste speelronde van de poulefase. In het tweede duel werd Union Berlin met 1-0 verslagen. Voorbije weekeinde verloor de ploeg van coach Jorge met 4-1 van FC Porto in de Portugese competitie. Braga staat daarin op de derde plaats.

Huidige vorm Royale Union

Royale Union versloeg Union Berlin met 0-1 in de Duitse hoofdstad. Vervolgens werd er met 3-2 gewonnen van Malmö FF. In de Jupiler Pro League zegevierde Union SG voorbije weekeinde met 0-3 van OH Leuven. De ploeg van coach Geraerts staat vierde in de Belgische competitie.

Lappenmand

Bij SC Braga zijn er geen spelers te melden die er door ziekte, zwakte of misselijkheid er deze donderdag niet bij kunnen zijn.

Royale Union mist mogelijk wel enkele sterkhouders. Koki Machida, Gustaf Nilsson en Dennis Eckert Ayensa zijn herstellende na blessureleed. Het is niet zeker op zij tijdig fit zullen geraken.

Prognose

En dan onze prognostiek voor de match Sporting Braga – Royale Union. De Belgische wedkantoren wijzen Braga aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en met volle goesting  zetten we in op een 1-1 puntendeling bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze derde match in de Europese campagne van Royale Union?

Quoteringen SC Braga – Royale Union

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van Royale Union SG. Als de ploeg van coach Geraerts zegeviert in Braga keren de bookmakers tot maximaal x 4.75 keer het speelbedrag uit. Een straffe odd bij dit duel!

Een gelijkspel krijgt ook een hoge quotering mee bij deze match. Als de koplopers in Groep D van de Europe League de punten delen, keren de bookies tot maximaal x 3.50 keer de inleg uit.

Een zege van gastheer SC Braga is in het 1X2 spelsysteem tot maximaal x 1.90 keer uw speelbedrag waard, waarmee de favorietenrol van de Portugezen nog maar eens onderstreept wordt.

De UEFA Europa League match SC Braga – Royale Union SG wordt gespeeld op donderdag 6 oktober om 21:00 uur in het Estádio Municipal de Braga te Portugal. Vergelijk, zet in en win de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN