Standard Luik zwaar favoriet bij bookies in Europa League match tegen Bala Town

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2020     1 REACTIE

Deze donderdag gaat Standard Luik van start in de Europa league en treft Bala Town uit Wales op Sclessin. De Rouches krijgen thuis de kans om de ticket voor de volgende kwalificatieronde in één match af te handelen. Bij de Belgische wedkantoren schalen ze de kansen voor de Luikenaren hoog in, maar ook een zege van Bala Town kan u een flinke duit opleveren. Welk team blijft volgens u ook na donderdag actief in de UEFA Europa League?

Colin Caton: “Goesting in Standard Luik”

Bala Town zal in eerste instantie thuis de match tegen Standard Luik spelen, maar stadion Maes Tegid werd niet goed gekeurd door de UEFA om Europees voetbal te mogen spelen. Trainer Colin Caton moeten zich dus gaan opmaken voor een reis naar Luik. “Onze deelname in Europees voetbal is fantastisch. We hebben goesting om naar Luik te gaan”, zegt Caton die al achttien jaar in dienst is bij Bala Town.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.05
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
12.00
FC Bala Town wint de wedstrijd
41.00

“Elke match is voor ons belangrijk”

De competitie in Wales is ook weer begonnen, maar de trainer hoopt het met zijn team het ook ver gaan schoppen in Europa. “Elke wedstrijd is erg belangrijk voor ons en dus zullen we vanaf het begin gefocust zijn. We moeten onszelf eraan herinneren dat we op de eerste plaats Europa zijn binnenkomen”, aldus Caton.

Philippe Montanier: “Focus op Bala Town”

Standard Luik begon de week met een nederlaag bij OH Leuven (1-0), maar volgens trainer Philippe Montanier is er geen tijd om medelijden te hebben. Donderdag begint Standard aan het Europese avontuur met de tweede voorronde van de Europa League tegen het Welsh van Bala Town. “We zijn gewend om de bladzijden om te slaan. We focussen ons nu alleen op Bala Town”, zegt de trainer van Standard Luik.

“We zijn in staat om terug te kaatsen”

Volgens de trainer herstelt zijn team snel en staat het donderdag paraat voor de ploeg van trainer Colin Caton. “Als iedereen ontzettend teleurgesteld was over het resultaat van de wedstrijd en het verloop ervan, weet iedereen ook dat ze alles hebben gegeven voor het shirt, voor Standard. De gemoedstoestand was er, en dat is wat ons in staat zal stellen terug te kaatsen en ons hoofd leeg te hebben voor de ontmoeting met Bala Town”, zo zegt Montanier.

Statistieken

Standard Luik doet voor de achtste keer mee in de Europa League. Voorbije jaar schopte de ploeg uit Luik het tot de groepsfase. De Rouches waren met Arsenal, Eintracht Frankfurt en Guimares onderverdeeld in Groep F. Standard werd derde in de Groep waarin Frankfurt en Arsenal doorgingen naar de achtste finales.

Bala Town speelde voorbije seizoen de kwalificatieronde van de Europa League tegen SP Tre Fiori dat de ploeg uit Wales wist te kloppen. Dit seizoen speelde de ploeg van trainer Caton al een kwalificatieronde eerder dan Standard. Van Valletta FC werd er in Wales gewonnen met 1-0 en dat was genoeg om nu naar Luik te kunnen trekken.

Head 2 Head

De teams treffen elkaar donderdag voor het eerst in een officiële Europese campagne. Er zijn tot noch toe geen onderlinge duels gespeeld op Europese podia tussen Standard en FC Bala Town. Het duel wordt dus in veel opzichten een primeur!

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik begint deze Europa League week met een verloren JPL-match tegen OH Leuven in de Jupiler Pro League. Voorbije zaterdag wist OHL met 1-0 de Rouches van de punten af te houden. Een week eerder werd de match tegen Beerschot VA met 0-3 nog overwonnen.

Huidige vorm Bala Town

In Wales is de competitie dit weekeinde ook weer van start gegaan. De eerste speelronde van de Cymru Premier leverde de ploeg van trainer Caton één punt op. Bij Connah’s Q werd het met 1-1 een gelijkspel. Wel heeft Bala Town al een Europa League match in de benen. Van Valletta werd er een kwalificatieronde eerder gewonnen met 0-1.

Lappenmand

Trainer Montanier kan donderdag niet over al zijn spelers beschikken. Zo moeten William Balikwisha (schouderblessure), Joachim Carcela-Gonzalez (gebroken middenvoetsbeentje) en Samuel Bastien (peesblessure) toekijken of Standard zich gaat plaatsen voor de volgende kwalificatieronde.

Ook trainer Caton kan tot op het moment van schrijven op al zijn spelers een beroep doen.

Prognose

Wij hebben er vertrouwen in dat Standard Luik gaat zegevieren van de ploeg uit Wales. Waarom? De Rouches mogen thuis aantreden tegen Bala Town en dat zien we toch als een groot voordeel. Denkt u er anders over? Onderstaand odds-overzicht geeft alvast een beeld van de gemiddelde quoteringen die de Belgische bookies hanteren voor deze Europa League-match van Standard.

Quoteringen Standard Luik – FC Bala Town

Bij de online bookmakers ontvangt u gemiddeld x 1.05 keer uw inleg als Standaard donderdagavond de primus blijkt te zijn. Wordt er een verschil gemaakt in of na de extra tijd? Dan keren de bookies gemiddeld x 1,30 keer het ingelegde speelbedrag uit. Bij een zege van Bala Town is Luik in mineur, maar zijn de spelers die op de ploeg uit Wales hebben gespeeld aan het feest met een pre-match odd van x 41.00! Een gelijkspel in de reguliere speeltijd levert ook een hoop op. Je ontvangt bij Unibet.be namelijk x 12.00 bij deze uitslag.

De Europa League match Standard Luik – FC Bala Town wordt gespeeld op donderdag 17 september om 20:00 uur op Sclessin te Luik. Verwacht u een klinkende overwinning van de Rouches of eindigt het Europese avontuur hier al voor de Luikenaren? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmaker van uw keuze en profiteer via VoetbalGokken.be van de hoogste odds.


Reacties

tooskla...
19 september 2020

Dit was een makkie. Nu moeten de Rouches doorpakken.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN