Standard Luik treft MOL Fehervar in laatste voorronde Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 september 2020     2 REACTIES

Deze week worden de finalematches in de voorronden van de Europa League gehouden. Voor Standard Luik betekent dat deze donderdag een thuiswedstrijd tegen het Hongaarse MOL Fehervar. Bij de Belgische wedkantoren valt er ook voor deze match straffe beloningen te verdienen. Wat u ervoor nodig heeft, is de juiste voorspelling invullen bij uw favoriete bookmaker. Speelt u mee via VoetbalGokken.be?

Philippe Montanier: “Ik ken MOL Fehérvár niet”

Nu er twee kwalificatieronden succesvol zijn afgehandeld kan Standard Luik zich gaan klaarstomen voor de laatste voorronde, maar met MOL Fehervar weer ook trainer Philippe Montanier niet wat zijn team donderdag zal aantreffen. Montanier: “Ik ken Fehérvár niet, maar ik wil ze niet onderschatten. We zullen de tijd nuttig besteden om MOL te bestuderen”, zo zegt de trainer van Standaard.

Standard Luik wint de wedstrijd
3.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.90
MOL Fehervar FC wint de wedstrijd
5.25

“Sterk voor de dag komen”

Voorbije week werd Vjovodina verslagen en moest er enkele dagen daarna alweer tegen Zulte Waregem gespeeld worden, maar de Europa League matches vragen het meest van de ploeg van trainer Montanier. “We hebben opnieuw het bewijs gehad dat deze wedstrijden fel bestreden worden. In de Europa League moet je je spelniveau verhogen. We zullen weer sterk voor de dag moeten komen”, aldus Montanier.

MOL Fehervar coach: “Standaard is favoriet voor deze match”

Gabor Marton is de trainer van MOL Fehervar en hoopt zijn team langszij Standard Luik te kunnen leiden om mee te kunnen doen aan de loting van de Europa League. “We moeten tegen Standard Luik beter spelen dan we al deden en vooral effectiever. We weten dat Standard Luik favoriet is voor deze match, maar er kan van alles gebeuren in de voorrondes van de Europa League”, zegt Marton hoopvol.

“Verrassen met ongebruikelijke line-up”

In de voorbije ronde speelde MOL tegen het Franse Reims. Volgens Marton is de match te vergelijken met de match van deze donderdag. “Op papier waren we niet de sterkste tegen Reims, maar we slaagden er toch in te winnen. Ik denk dat we de Fransen hebben kunnen verrassen met onze ongebruikelijke line-up, maar ik moet ook toegeven dat het er niet uitkwam wat we wilden. Dat gaan we tegen Standard opnieuw proberen”, besluit Marton.

Statistieken

Standard Luik speelden al twee kwalificatie matches voordat het tegen MOL aan mocht treden.  In de voorbije ronde was het Vjovodina die met lege handen huiswaarts kon kern. Op Sclessin werd het na verlenging van de match 2-1 in het voordeel van Luik. Ook speelde de Rouches thuis al tegen Bala Town in de eerste ronde. Het werd toen 2-0 tegen de ploeg uit Wales.

Met MOL heeft Standaard haar derde thuismatch geloot. MOL versloeg in de verlenging van de wedstrijd in Reims haar opponent met 1-0. Ook tegn Hibernians (0-1) Bohemians (2-1) bleek MOL de primus.

Head 2 Head

Het is de eerste keer dat Standard Luik en MOL Fehervar elkaar treffen voor een duel in de Europa League. Beide teams hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeelt en openen derhalve hun onderlinge historie met deze nu al bijzondere match.

Huidige vorm Standard Luik

In het begin van de voorbije week speelde Standard thuis tegen SV Zulte Waregem in de Jupiler Pro League. Het werd een gelijkspel 2-2 op Sclessin. Michel Ange Balikwisha en Jackson Muleka maakten de goals voor de Rouches, maar ook Essevee had met Jean-Luc Dompe en Jelle Vossen twee trefzekere spelers in de match.

Huidige vorm MOL Fehervar

In de Hongaarse OTP Bank Liga zijn de teams vijf speelronden ver. MOL Fehervar speelden er vier, maar staat met acht punten wel tweede in het rijtje. De laatste competitiewedstrijd was tegen de nummer één Puskas Academy en die match werd met 3-1 knap gewonnen. Daarna werd er nog een bekerwedstrijd tegen Tiszafoldvar gewonnen met 0-5 en werden de Europa Leagueduels tegen Reims (1-0) en Hibernains (0-1) gespeeld.

Lappenmand

Coach Montanier moet nog altijd puzzelen binnen zijn selectie. De lappenmand van Standaard is nog altijd niet leeg. Met William Balikwisha (schouderblessure), Joachim Carcela-Gonzalez (gebroken voetbeentje), Samuel Bastien (peesblessure) en Maxime Lestienne (gescheurde hamstring) zijn er nog vier spelers sowieso niet inzetbaar.

Bij MOL Fehervar FC zijn er tot nu toe geen geblesseerde spelers bekend en dat betekent dat een ieder in actie kan en mag komen in Luik.

Prognose

De Belgische wedkantoren verwachten een zege van de Rouches, maar daar zijn wij nog niet zo zeker van. De vorige ronde ging ook niet zo soepel en dat wordt het volgens ons tegen MOL terug niet. We houden het op een gelijkspel op Sclessin. Hieronder een overzicht van de gemiddelde quoteringen van de bookies.

Quoteringen Standard Luik – MOL Fehervar FC

De hoogste odd van deze match x 5.25 keer de inleg wordt uitgekeerd als het Hongaarse MOL deze donderdag aan het langste eind trekt. Een overwinning van Standaard levert u als speler van voetbalgokken.be x 3.90 keer het speelbedrag op.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 3.90 keer het speelbedrag dan weer een hogere odd mee voor deze laatste kwalificatieronde.

De Europa League kwalificatie match Standard Luik – MOL Fehervar FC wordt gespeeld op donderdag 1 oktober om 20:00 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Gaan we dit seizoen meer zien van de Rouches in de Europa League of blijft het hierbij? Laat uw voorspelling achter bij de bookies van VoetbalGokken.be en profiteer van de beste deals!


Reacties

hansd
29 september 2020

Zegt me niks die MOL, maar denk dat Standaard er wel van kan winnen

4 jaar geleden

weddendat
30 september 2020

Laat MOL Fehervar maar komen. Ik heb ingezet op een zege van de Rouches. Dit gaat helemaal goed komen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN