Standard Luik krijgt Vojvodina op bezoek in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 september 2020     2 REACTIES

Voor Standard Luik staat er deze donderdag een tweede kwalificatiematch voor de UEFA Europa League op het programma. Na Bala Town moet nu FK Vojvodina uit Servië uitgeschakeld worden om door te mogen in het Europese voetbal. Standard-coach Philippe Montanier en zijn team hebben goede hoop op de thuismatch tegen de Servische ploeg en ook de Belgische wedkantoren hebben vertrouwen in de Rouches. Speel ook mee en zet in op uw favoriet bij deze match!

Philippe Montanier: “Eerst proberen Vojvodina uit te schakelen”

In de derde kwalificatieronde van de Europa League mag Standard Luik zich gaan gereedmaken voor de komst van FK Vojvodina. Op Sclessin versloeg de Rouches voorbije week Bala Town met 2-0, maar dat is nog niet genoeg om de groepsfase te bereiken. Ook Standaard-trainer Philippe Montanier wil nog niet zover vooruitkijken. “Laat ons eerst Vojvodina uitschakelen”, zegt de coach van de ploeg uit Luik.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.46
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.05
FK Vojvodina wint de wedstrijd
5.25

“Tegenstander van ander kaliber”

Bala Town is een tegenstander uit Wales waar Standaard in eigen huis niet al te veel moeite mee had om het over de knie te krijgen. Trainer Montanier verwacht dat niet het met Vojvodina ook zo gaat. “Vojvodina is een tegenstander van een ander kaliber. Het is aan ons om ons spel een tandje bij te zetten”, aldus de trainer van Standard Luik.

Nenad Lalatovic: “Geen reden om bang te zijn voor Standard”

FK Vojvodina komt voor het eerst sinds het clubbestaan naar Luik toe. Trainer Nenad Lalatovic leidt zijn team donderdagavond tegen de Rouches. “Er wacht ons een moeilijke wedstrijd, maar in het voetbal is alles mogelijk. Er wordt één wedstrijd gespeeld en wij als Vojvodina en ik als coach hebben geen reden om voor iemand bang te zijn”, zegt Lalatovic.

“Standaard is echt een topteam”

De trainer heeft wel studie gedaan naar Standaard ter voorbereiding op deze kwalificatiematch. “Ik heb al drie van hun wedstrijden gezien en ze zijn echt een topteam. Ze hebben vreselijke flanken, mobiele middenvelders, een sterke aanvaller. Dit is een club die tien keer kampioen van België is geweest, dus er is geen reden om woorden te verspillen aan de Luikse Standard”, besluit de coach van de Servische ploeg.

Statistieken

Net als het voorbije seizoen mag Standard Luik zich weer gaan klaarstomen voor de Europa League. Voorbije jaar bereikte de Rouches de groepsfase en ook dit seizoen staat de ploeg van trainer Montanier er goed voor. Vojvodina speelde twee seizoen lang niet in de Europa League. In 2017/2018 deed de Servische ploeg voor het laatst een worp om de groepsfase te bereiken.

Head 2 Head

Standard Luik ontmoet de Servische ploeg uit Novi Sad voor het eerst. Er zijn nog geen onderlinge duels geweest tussen de Rouches en Vojvodina. Donderdag wordt er dus een nieuw hoofdstuk geschreven.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik begon de Europa League week met een thuismatch tegen KV Kortrijk. De ploeg van trainer Montanier wist KVK te verslaan met een 2-1 zege. Dat gebeurde enkele dagen na de Europa League thuismatch tegen Bala Town uit Wales. Die match werd met 2-0 keurig gewonnen op Sclessin.

Huidige vorm FK Vojvodina

Vojvodina heeft er nog geen kwalificatieronde opzitten in de Europa League. Voor de ploeg van trainer Lalatovic  en zijn mannen is Standaard het eerste obstakel richting de groepsfase van het Europese voetbaltoernooi. Wel is Vojvodina al volop bezig in de Servische competitie. Na acht speelrondes in de Super Liga staat Vojvodina derde en werd er voorbije weekeinde nog gewonnen van Radnik (2-0) alhoewel deze ploeg op de laatste plek van de competitielijst staat.

Lappenmand

Standard Luik heeft met William Balikwasha, Joachim Carcela-Gonzalez, Samuel Bastien en Maxime Lestienne een viertal spelers in de lappenmand.

Bij Vojvodina zijn er geen blessuremeldingen bekend waardoor trainer Lalatovic met de vaste spelerskern naar Luik afreizen.

Prognose

Net als de bookmakers voorspellen ook wij een overwinning van Standard Luik. Vojvodina is misschien wat onbekend, maar onze wedtip bij Unibet is toch een 3-1 voor de Rouches. Verwacht u een andere uitslag of bent u het met ons eens? Check hieronder alvast wat uw inleg waard kan worden als u de juiste voorspelling tijdig hebt achtergelaten bij de bookies.

Quoteringen Standard Luik – FK Vojvodina

De Belgische wedkantoren schalen de odds het hoogst in als Vojvodina komt zegevieren op Sclessin. Uw inleg wordt x 5.25 keer meer waard als de Servische tegenstander van Standaard wint.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 4.05 keer uw inleg ook een hoge odd mee. Zegeviert Standaard volgens u? De quotering voor winst van de Rouches staat op x 1.46 keer uw inleg. Houd het 1X2 spelsysteem van de bookmakers goed in de gaten voor de meest actuele quoteringen.

De kwalificatie match voor de Europa League Standard Luik – FK Vojvodina wordt gespeeld op donderdag 24 september om 20:00 uur. Wilt u een leuk extra zakcentje verdienen aan deze speelronde van de Rouches? Ga dan naar onze pagina met bookmakers en speel mee!


Reacties

belga
23 september 2020

Dit moet Standard toch kunnen winnen

4 jaar geleden

weddens...
25 september 2020

Goed verdiend bij de bookies met zege van Standard Luik

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN