Standard Luik in Europa League op weg naar Eintracht Frankfurt

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 oktober 2019     3 REACTIES

Standard Luik gaat in Groep F voor de derde Europa League speelronde op pad naar Eintracht Frankfurt. De Duitse ploeg heeft net als Standaard drie punten in de groep en verloor net als de Rouches van Arsenal. De kansen lijken dus gelijk voor de ploegen, maar Eintracht speelt natuurlijk wel voor eigen publiek. De Belgische wedkantoren verwachten geen gemakkelijke match voor de Waalse ploeg. Speel mee met de wedstrijd op verplaatsing van Standaard in de Europa League?

Michel Preud’homme: “Het wordt niet gemakkelijk”

Deze week heeft Standard Luik een loodzwaar programma af te werken. De week startte met een thuiswedstrijd tegen KRC Genk (1-0) en de volgende opdrachten van Standard zijn Eintracht Frankfurt en dan koploper in de Jupiler Pro League, Club Brugge. Standard-trainer Michel Preud’homme maakt zijn team paraat voor deze speelweek. “Wij proberen altijd te winnen, maar als ik die twee ploegen op dit moment zie spelen, dan besef ik dat het niet makkelijk voor ons wordt”, aldus Preud’homme bij Sporza.

Eintracht Frankfurt wint de wedstrijd
1.44
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
Standaard Luik wint de wedstrijd
6.50

“In Frankfurt ons voetbal spelen”

Na de verloren Europa Leaguewedstrijd tegen Arsenal in Londen wil MPH dat zijn de rug recht en verder gaat om de tweede plaats in de poule veilig te kunnen stellen en dat begint volgens de coach donderdag in Frankfurt. “We gaan ook in Frankfurt ons voetbal proberen te spelen. Met de ambitie om er het maximale uit te halen. Onze grootste wapens? Die van elke week, we zijn een ploeg die collectief probeert te denken”, aldus de trainer van Standaard Luik.

Adi Hütter: “Standard geeft niet veel weg”

Frankfurt-trainer Adi Hütter is met zijn ploeg de week goed van start gegaan. De ploeg uit Frankfurt won thuis in de Bundesliga van Bayern Leverkusen (3-0) en dat gevoel houdt de ploeg graag vast voor de thuismatch tegen Standard Luik. De trainer uit zijn respect voor de ploeg uit Luik en beseft dat hard gewerkt moet worden om de punten in eigen zak te kunnen steken. “Standard doet heel goed in de groep – ze werken hard, hebben veel balbezit, geven niet veel kansen weg en zijn gevaarlijk. De wedstrijd van donderdag is zeker een grote uitdaging voor ons team”, aldus Hütter op de clubwebsite.

“We zullen al onze spelers nodig hebben”

De coach van Adlerträger is met zijn ploeg op alle fronten nog actief en dat zorgt voor een drukke agenda. “Ik kijk naar onze planning in de komende 24 dagen als geheel. We hebben vier wedstrijden op verplaatsing en drie thuismatches tegen moeilijke tegenstanders. We spelen twee keer tegen Standard Liège en in de DFB Cup. We zullen al onze spelers nodig hebben in de komende wedstrijden en we zullen dan ook niet altijd beginnen met dezelfde elf”, zo besluit Hütter.

Statistieken

In Groep F staat Arsenal bovenaan de ranglijst met zes uit twee. De Engelse ploeg rekende voorbije match straf af met Standaard Luik (4-0). Ook de komende tegenstander van de Rouches werd door Arsenal opzij gezet. The Gunners wonnen met 0-3 van de Duitse equipe. Standaard Luik heeft drie punten in de groep en deelt haar positie met Frankfurt. De match tegen Eintracht Frankfurt kan dus voor heel wat opschudding in de groep gaan zorgen. De vierde ploeg in de Groep F is Victoria Guimaraes dat met nul punten nog niets heeft binnengehaald. In de eerste groepsmatch rekende Standaard meteen al af met deze Spaanse ploeg (2-0) dat donderdag tegen Arsenal in Londen speelt.

Head 2 Head

Het is voor het eerste dat Standaard Luik een wedstrijd tegen het Duitse Eintracht Frankfurt speelt. Ook in vriendschappelijke matches hebben de ploegen elkaar nog nooit getroffen. Het is donderdag voor het eerst dat deze lege bladzijde in de geschiedenisboeken beschreven gaat worden.

Huidige vorm Standaard Luik

Na de verloren Europa Leaguewedstrijd tegen Arsenal heeft Standard de kop snel weer om weten te zetten. De ploeg van MPH speelde dat weekend erop een gelijkspel tegen Royal Antwerp 2-2 en werd er voorbije zaterdag gewonnen van KRC Genk met 1-0. Ook na dit weekend staan de Luikenaren tweede in de Jupiler Pro League.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

In de Bundesliga wist ook Eintracht Frankfurt voorbije weekend af te rekenen met zijn tegenstander. In eigen huis versloegen de Adlerträger Leverkusen met 3-0. In de Duitse competitie staat de ploeg dan ook achtste en heeft samen met Schalke 04 en Leverkusen veertien punten uit acht wedstrijden gehaald. Tijdens de interlandbreak speelden Frankfurt een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Griessen, maar die werd met 3-1 verloren. Uiteraard werd deze wedstrijd gespeeld met spelers die geen interlandverplichtingen hadden.

Lappenmand

Bij Standaard Luik is de lappenmand bepaald niet leeg. De medische staf werkt hard aan de comeback van Anthony Limbombe; die kampt met een knieblessure. Met Noe Dussenne is er nog een verdediger die kampt met blessureleed. Ook de 31-jarige Orlando Sa blijft wegens een achillespeesblessure aan de kant.

Ook bij Frankfurt Eintracht is de ziekenboeg gevuld. Met Sahverdi Cetin, Lucas Torro en Jonathan de Guzman zijn er drie middenvelders niet tot de beschikking van Hütter. Bij de doelmannen is het uitkijken naar het moment dat Kevin Trapp weer onder de lat komt te staan. De Duitse doelman kampt met een schouderblessure en ook de verdediger Marco Russ zal niet van de partij zijn .

Prognose

Wat ons betreft kan Standard een goede slag slaan in deze Europese campagne. Onze prognose luidt 1-2 voor de ploeg van MPH. Weet u het beter en heeft u meer vertrouwen in een zege van de thuisploeg? Laat de wedkantoren weten wat uw voorspelling is, want de odds zijn het ook bij deze match straf!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Eintracht Frankfurt – Standaard Luik

De Belgische wedkantoren hebben voor winst op verplaatsing van Standaard torenhoge pre-wedstrijdquoteringen over. Een stunt van de Rouches in Frankfurt wordt met x 6.50 keer je inleg zeer hoog beloond. Dit is dan ook de hoogste odd bij deze match!

Nog een zeer straffe odd vinden wij in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel. Keren de Luikenaren met een punt terug naar huis, dan wordt bij Unibet.be uw inleg x 4.50 keer zo veel waard. Thuiswinst van Eintracht staat op x 1.44 keer uw speelbedrag genoteerd.

De Europa League-wedstrijd Eintracht Frankfurt – Standaard Luik wordt gespeeld op donderdag 24 oktober om 21:00 uur in de Commerzbank Arena te Frankfurt. Keren de Rouches met een volle buit terug naar Luik? Wat uw voorspelling ook is speel mee via uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be!


Reacties

bobgok
24 oktober 2019

MPH weet wel waar hij Frankfurt pijn kan doen ;)

4 jaar geleden

teamspeler
24 oktober 2019

Ben er bang voor. Ik doe een gok op Eintracht.

4 jaar geleden

hansd
26 oktober 2019

Knap werk van Liège in Frankfurt. Helaas geen drie punten, maar in Luik maakt de ploeg MPH zeker kans op winst tegen Eintracht.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN