Royal Antwerp op verplaatsing naar Ludogorets in UEFA Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 oktober 2020     3 REACTIES

Royal FC Antwerp speelt deze donderdag de Europa League match tegen PFK Ludogorets. De Bulgaarse ploeg is de eerste tegenstander van The Great Old in Groep J. Grijpt Antwerp naar de eerste drie punten? De Belgische wedkantoren denken dat Royal Antwerp wel eens kans maakt om te zegevieren. Wat denkt u? Laat het de bookmakers op VoetbalGokken.be weten en win geld dankzij het optreden van Royal Antwerp in deze UEFA Europa League groepsfase!

Pavel Vrba: “Moeilijke match voor de boeg”

Ludogorets geraakt in de Europa League meestal niet zo ver, maar coach Pavel Vrba wil daar dit seizoen toch echt een keer verandering in brengen. “Ik ben hier om Europese matches te spelen. Met Royal Antwerp hebben we een heel moeilijke match voor de boeg, maar we zullen proberen ook die macht  te winnen. Dit is op zeker de match van het seizoen voor ons”, zegt de coach van Ludogorets.

PFK Ludogorets wint de wedstrijd
2.14
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Royal Antwerp wint de wedstrijd
3.25

“Onze ambities zijn hoog”

Het wordt volgens de coach niet evident om langs Antwerp te geraken. Vrba heeft de ploeg uit Antwerp de laatste tijd in de gaten gehouden. “We weten dat we het moeilijk gaan hebben. We hebben Antwerp al wat verkend en ze hebben goede spelers. Maar onze ambities zijn hoog. We willen vooruit”, stelt de coach van Ludogorets vast.

Ivan Leko: “Ludogorets niet onderschatten”

Ook Antwerp-coach Ivan Leko wil hoge ogen gooien in het Europese toernooi. De coach van Antwerp waakt voor onderschatting tegen Ludogorets. “Ten eerste ben ik heel trots dat deze club voor het eerst in zo een lange tijd weer Europees mag spelen. Dat is wat we wilden. Er zit één grote naam bij met Tottenham. We gaan naar daar om te genieten, maar ook om een resultaat te halen. Maar we mogen Ludogorets en LASK ook niet onderschatten”, waarschuwt Leko.

“Vertrouwen in spelers”

Leko hoopt dat de nieuwe aanwinsten Benavente en Ampomah al wat kunnen inbrengen tegen Ludogorets. De twee spelers hebben nog wat tijd nodig om naar hun beste vorm te groeien, maar daar is geen tijd voor. Leko: “Ze gaan moeten spelen, er is geen tijd meer”, zegt Leko. “Maar ik heb vertrouwen in al mijn spelers”, aldus de coach van Antwerp.

Statistieken

Royal Antwerp treft met Ludogorets een topploeg uit de Bulgaarse competitie. Voor de ploeg van coach Leko is het op papier ook de meest geschikte tegenstander op punten te pakken. Met Tottenham Hotspur en het Oostenrijkse LASK Linz is Groep J niet bepaald een gemakkelijke poule om punten te sprokkelen.

Head 2 Head

Het is voor Royal Antwerp de eerste keer dat het tegen Ludogorets tegenkomt tijdens een Europese campagne. Wij kunnen u dus geen houvast bieden door te kijken naar eerdere ontmoetingen tussen deze twee clubs.

Huidige vorm Ludogorets

Ludogorets speelde de voorrondes van de Champions League, maar werd door het Deense Midtjylland aan de kant geschoven (0-1) en moest nog één voorronde in de Europa League spelen om de groepsfase te bereiken. Daarin werd Dynamo Brest verslagen met 0-2.

Ook in de Bulgaarse competitie doet Ludogorets prima mee. De ploeg van coach Vrba staat tweede met zeventien punten uit acht matches en zit koploper Lok. Plovdiv dat achttien punten heeft, op de hielen.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp stroomt als bekerwinnaar de groepsfase van de Europa League binnen. Het is voor de ploeg van coach Leko dan ook de eerste match in Europa. In de Jupiler Pro League draait Antwerp bovenin mee vanop plek vijf. Zulte Waregem werd voorbije weekeinde met 1-3 verslagen en daarmee heeft Antwerp nu een reeks ongeslagen matches van vijf op rij behaald.

Lappenmand

Coach Pavel Vrba kan donderdag over een bijna fitte selectie beschikken. Alleen de linksbuitenspeler Wanderson kan er niet bij zijn. De speler van Ludogorets heeft pas nog een knieoperatie ondergaan.

Ivan Leko heeft een wat langere lijst met spelers die niet kunnen aantreden tegen Ludogorets. Zo blijven Matheus (kuitblessure), Sander Coopman (gescheurde kruisband), Alexis De Sart (blessure spronggewricht e Aurelio Buta (gescheurde spier) achter in Antwerp.

Lamkel Zé komt niet in actie donderdag. Zé is de ganse poulefase niet speelgerechtigd.

Prognose

Wij voorspellen een overwinning van Royal Antwerp bij Ludogorets. Onze wedtip is een 1-2 voor The Great Old. Daar staat bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be een straffe quotering tegenover. Bereken in onderstaand odd-overzicht alvast wat uw voorspelling waard kan zijn.

Quoteringen PFK Ludogorets – Royal Antwerp

De quoteringen voor de match van Royal Antwerp bij Ludogorets zullen u zeer aanspreken. Zo wordt in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd van deze match x 3.30 keer het speelbedrag uitgekeerd als het een puntendeling wordt in Razgrad.

Voorspelt u een zege van Royal Antwerp? Dan wordt er met x 3.25 keer uw speelbedrag niet veel minder uitbetaald door de bookies. Een overwinning van Ludogorets krijgt met x 2.14 keer uw inleg ook een zeer hoge quotering mee.

De Europa League match PFK Ludogorets – Royal Antwerp wordt gespeeld op donderdag 22 oktober om 21:00 uur in de Huvepharma Arena te Razgrad. Voorspel de match op verplaatsing van The Great Old bij uw favoriete bookmaker en moedig ze aan via VoetbalGokken.be!


Reacties

voetbal...
22 oktober 2020

Dit klusje kan Antwerp klaren!!

3 jaar geleden

kampioe...
22 oktober 2020

Ik gok op een gelijkspel. In Antwerp kan Great Old het wel afmaken.

3 jaar geleden

leovandere
23 oktober 2020

Geweldig die eerste drie punten en een vette bonus van de bookies.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN