Royal Antwerp op verplaatsing naar Eintracht Frankfurt

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 september 2021     0 REACTIES

Royal Antwerp FC speelt deze week in het Bosuil Stadion tegen Eintracht Frankfurt voor de tweede groepsmatch van de UEFA Europa League. De eerste match werd verloren en dus moet RAFC vol aan de bak om punten te scoren in Groep D. Verwacht u dat The Great Old zegeviert in eigen huis of is Eintracht een maatje te groot? VoetbalGokken.be heeft de hoogste odds van de Belgische wedkantoren alvast voor u opgezocht.

Brian Priske: “Belangrijkste is punten pakken tegen Frankfurt”

Een goed resultaat kan ook Royal Antwerp een boost geven in Groep B van de Europa League. Royal Antwerp-coach Brian Priske: “Het is aan ons om hen het voetballen te beletten en te tonen dat Antwerp als ploeg beter is. Als we offensief op de afspraak zijn, kunnen we Eintracht Frankfurt veel pijn doen. Nu is het belangrijkste om punten te pakken. We zitten nog steeds in een periode waarin niet alles 100 procent lukt”, blikt coach Priske vooruit.

“Elke uitmatch zal moeilijk worden”

Dat de eerste match verloren ging van Olympiakos wil volgens coach Priske niets zeggen over de rest van de groepsfase. “We zitten in een erg zware poule, dus elke uitmatch zal moeilijk worden”, beseft de Deense T1 van Antwerp. “Vorig seizoen deden we het goed in Europa en ook nu kijken we er reikhalzend naar uit. Op basis van de ranking zijn we wellicht de underdog voor velen, maar we geloven in onze kansen”, besluit coach Priske.

Oliver Glasner: “Versnelling hoger schakelen tegen Royal Antwerp”

Eintracht Frankfurt heeft de eerste match in de poule ook niet gewonnen en dan zit er maar één ding op voor Frankfurt-coach Oliver Glasner. “We moeten een versnelling hoger kunnen schakelen”, zegt coach Glasner over de match van donderdag. “Maar Royal Antwerp heeft wel veel goede spelers.”

“Donderdag tegen Royal Antwerp kan draai in goede richting zijn”

Eintracht Frankfurt hield een punt binnen in de eerste groepsmatch tegen Fenerbahçe. Dat was volgens coach Glasner ook het minste van wat hij ervan verwachte. “Een nederlaag zou een zware klap in de nek zijn geweest, zegt de coach, die hoopt op betere tijden voor zijn team. “Er is nog veel te doen, maar de basis past 100 procent. De wedstrijd van donderdag tegen Royal Antwerp kan de draai in de goede richting zijn”, aldus de coach van Frankfurt.

Statistieken

In Groep D van de Europa League staat Royal Antwerp op de vierde plaats met nul punten. Eintracht Frankfurt staat met één punt op de derde plaats. Ook Fenerbahçe heeft één punt, maar slaagde erin een punt mee te nemen vanuit Frankfurt door het gelijkspel 1-1. Olympiakos staat met drie punten op de eerste plaats doordat het RAFC versloeg met 2-1 in het Griekse Piraeus.

Head 2 Head

Het is de allereerste keer dat Royal Antwerp FC en Eintracht Frankfurt elkaar treffen in Europese toernooien. We kunnen dus niet terugblikken naar eerder gespeelde duels tussen deze twee teams, dus doen we een uitgebreide blik werpen op de huidige vorm van beide equipes.

Huidige vorm Royal Antwerp                                                        

Royal Antwerp speelde voorbije zondag op verplaatsing bij Royale Union SG. De ploeg van coach Priske won er met 1-2 en staat inmiddels op de vierde plek in de Belgische Jupiler Pro League. Voorbije week werd er ook gewonnen van KRC Genk 4-2 en RFC Seraing 2-1. Die drie matches werden gespeeld na de trip naar Olympiakos Piraeus waar het 2-1 werd voor de Griekse ploeg.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt speelt al zes duel op een rij een gelijkspel. Inclusief de match tegen Fenerbahçe werden er vijf duels met 1-1 afgerond. Eén duel werd 0-0. De eerste twee matches van het seizoen gingen zelfs verloren. Inmiddels staat Eintracht Frankfurt op de veertiende plaats in de Bundesliga. Voorbije weekeinde speelde de ploeg van coach Glasner tegen FC Köln: 1-1.

Lappenmand

Royal Antwerp speelt zonder Sander Coopman en Sam Vines tegen de Duitse ploeg uit Frankfurt. Beide spelers van RAFC kampen met een blessure.

In de ziekenboeg van Eintracht Frankfurt verblijven Erik Durm, Evan N’Dicka, Christopher Lenz en Sebastian Rode door diverse kwetsuren. Het viertal reist niet mee naar Antwerpen.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp FC – Eintracht Frankfurt. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hebben klaargezet voor de Belgische voetbalwedders.

Quoteringen Royal Antwerp – Eintracht Frankfurt

De online bookmakers keren de hoogste pre-odd van deze match uit als het een gelijkspel wordt in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Uw inleg wordt x3.65 keer meer waard als de teams de punten delen.

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering bij winst van Royal Antwerp op x3.50 keer je speelbedrag ingedeeld. Gaat Eintracht Frankfurt met drie punten terug naar Duitsland, dan staat er een beloning van x1.93 keer uw speelbedrag voor u klaar.

De UEFA Europa League match Royal Antwerp FC – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op donderdag 30 september om 18:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Wint RAFC de eerste match in Groep D? Vind de hoogste quoteringen via VoetbalGokken.be en sla uw slag tijdens deze Europa League match van The Great Old.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN