Royal Antwerp en KAA Gent staan klaar voor de returns in de Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 augustus 2019     7 REACTIES

Komende donderdag gaan KAA Gent en Royal Antwerp hun uiterste best doen om de volgende ronde in de UEFA Europa League te behalen. Gent heeft na het gelijke spel (1-1) in Cyprus nog een zwaar klus te klaren tegen AEK Larnaca. Dat moet dan gebeuren in de Ghelamco Arena, waar de ploeg al vele successen boekten. Royal Antwerp won voorbije week de thuismatch tegen het Tsjechische Viktoria Plzen (1-0), maar heeft ook nog veel werk te doen in de return. VoetbalGokken.be blikt vooruit en zet de odds op een rij.

KAA Gent-coach Jess Thorup: “Slimmer spelen tegen Larnaca”

Met het behaalde gelijkspel 1-1 bij AEK Larnaca was coach Jess Thorup niet ongelukkig, maar tevreden is ook wel wat anders. Gent stond lange tijd voor, maar het lukte de Buffalo’s niet om dat vast te houden. In het slot van de wedstrijd sloeg Lanaca nog toe. Thorup: “Als wij in de 88ste minuut de 1-1 hadden gescoord, dan zou iedereen tevreden zijn. Nu hebben we een gevoel van teleurstelling, maar we moeten ook de bright side kunnen zien. Het is belangrijk om uit te scoren en dat deden we”, aldus Thorup.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.50
Royal Antwerp wint de wedstrijd
4.75

“Lering trekken uit heenmatch”

De trainer weet dan ook dat er zwakke punten in het laatste gedeelte van de wedstrijd waren. “In die fase kwam AEK aan zijn rechterkant tot een voorzet. We moeten in zulke momenten van de wedstrijd cynischer zijn om het resultaat vast te houden. We moeten slimmer zijn. Als coach zal ik deze match nog grondig analyseren, want we moeten eruit leren. Donderdag moeten we ­immers weer tegen hen spelen”, zegt de trainer bij in VP.

Blessuren en statistieken

KAA Gent speelde na de heenwedstrijd bij Larnaca de competitiematch tegen Moeskroen, maar die werd met 2-1 verloren. Dat geeft dus niet veel vertrouwen richting de wedstrijd van donderdag. Voor Larnaca is de thuiswedstrijd tegen Gent ook de laatste geweest. In Cyprus is de competitie nog niet begonnen en trainer Imanol Idiakez koos ervoor om met zijn ploeg ook geen vriendschappelijke match af te werken ter voorbereiding op de match in België.

Vanden Berg twijfelgeval

Gent-trainer Thorup beschikken over een fit basiselftal. Middenvelder Giorgi Chakvetadze heeft dit seizoen nog niet kunnen spelen en zal door zijn knieblessure ook donderdag nog niet aan kunnen schuiven. Of Jan Vanden Berg al mee kan doen is nog de vraag. De verdediger kwam door een hoofdblessure ook dit seizoen nog niet op het veld.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KAA Gent – AEK Larnaca

De Belgische wedkantoren hanteren voor de thuiswedstrijd van Gent straffe pre-wedstrijdquoteringen. De hoogste odd wordt uitbetaald als AEK Larnaca wint in de Ghelamco Arena x 6.25 keer uw inleg is daar de quotering van. Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 4.20 keer het speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem staat winst van Gent genoteerd op x 1.50 keer de inleg.

Royal Antwerp-coach Laszlo Bölöni: “Plzen blijft stevige tegenstander”

Met een voorsprong van één doelpunt trekt FC Royal Antwerp donderdag naar het Tsjechische Viktoria Plzen. Antwerp-coach Laszlo Bölöni hoopt op een goede afloop in Plzen. “Met een overwinning moet je wel tevreden zijn, maar we hebben onze momenten gehad, vooral in de eerste helft, na de pauze was dat wat minder. Toch telde ik in totaal elf kansen en daar moet je toch meer mee doen, vooral met het oog op komende donderdag. Dan kunnen ze hun ritme wat opvoeren en wat sleutelen aan hun systeem. Het blijft een stevige tegenstander en er zit niet veel verschil tussen beide ploegen: alle details zullen dan belangrijk zijn”, aldus Bölöni in Metrotime.

Blesuren en statistieken

Na voorbije donderdag hebben zowel Antwerp als Plzen alweer een wedstrijd gespeeld. Beide competitiewedstrijden werden door de ploegen verloren. The Great Old wist niet af te rekenen met Charleroi (2-1) en Plzen verloor thuis van Slovacko (0-2). De Royal FC Antwerp heeft met Daniël Opare en Junior Plus twee geblesseerde spelers in de lappenmand. Het ziet ernaar uit dat Yehor Nazaryna zo goed als hersteld is, maar of de middenvelder donderdag al opgesteld gaat worden is nog maar de vraag.

Bij Viktoria Plzen zijn met Beauguel, Cermak, Ekpai en Hubnik vier spelers door een blessure niet inzetbaar, maar deze mannen behoren niet tot de basiskern waar trainer Pavel het seizoen mee begonnen is.

Pre-wedstrijdquoteringen Viktoria Plzen – Royal Antwerp

Ook de pre-wedstrijdquoteringen voor de terugwedstrijd van Royal FC Antwerp zullen zeer in de smaak vallen. Voor deze match keren de Belgische wedkantoren de hoogste odd uit bij winst van Royal Antwerp x 4.75 keer uw inleg. Een gelijkspel krijgt met x 3.50 keer de inleg ook een prima quotering voor deze wedstrijd mee. Voor winst van Viktoria Plzen staat een beloning van x 1.72 keer uw speelbedrag op u te wachten.

De return van de UEFA Europa League wordt gespeeld op donderdag 15 augustus. De wedstrijd KAA Gent – AEK Larnaca starten om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. De teams Viktoria Plzen – Royal Antwerp trappen in de Doosan Arena om 20:00 uur iets eerder af dan de Buffalo’s. Krijgen de Belgische teams het voor elkaar om af te rekenen met hun tegenstander om door te stoten naar de volgende ronde? Maak deze wedstrijden nog spannender door mee te spelen via VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
13 augustus 2019

Gent en Antwerp verdienen het om door te gaan!

5 jaar geleden

hazarddd
14 augustus 2019

The Great Old wordt op de proef gesteld.

5 jaar geleden

kaagent
15 augustus 2019

3-0 voor Gent, dat zit er wel in ;)

5 jaar geleden

kampioe...
15 augustus 2019

Viktoria is thuis veel te sterk voor Antwerp. Ik durf niet te gokken op een over winning van The Great Old. Ik denk dat ik 2-1 ga noteren bij de bookies.

5 jaar geleden

ysentje
15 augustus 2019

Het wordt weer een gelijkspel voor de Buffalo's.

5 jaar geleden

belga
16 augustus 2019

Aan het eind van de wedstrijd ramde Gent er nog ff goed bovenop. Dat werd cashen!!

5 jaar geleden

martijnj
16 augustus 2019

Nooit gedacht dat Antwerp het nog zal halen. Geen bonus maar wel een extra Belgisch team in de Europa League ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN