Kan Royal Antwerp koppositie behouden tegen Ludogorets in Europa League Groep J?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 december 2020     3 REACTIES

Royal Antwerp treedt deze donderdag in de UEFA Europa League aan tegen Ludogorets. De ploeg van coach Ivan Leko staat eerste in Groep J. Met nog twee matches te gaan in de groepsfase is Royal Antwerp bijna zeker van Europese overwintering. Denkt u dat The Great Old gaat zegevieren in het Bosuil Stadion of slaat Ludogorets ineens toe in de groep? Bij VoetbalGokken.be vindt u de beste deals en hoogste odds voor deze thuismatch van Royal Antwerp.

Ivan Leko: “We geloven in onszelf”

Royal Antwerp speelt donderdag tegen de ploeg die in de groepsfase nog geen punt heeft verdiend, maar trainer Ivan Leko weet dat de heenmatch niet evident was. De match moet eerst nog gespeeld worden vindt Leko. “We respecteren onze opponent, maar geloven in onszelf. Da’s de manier waarop we deze match benaderen. In één match kunnen we van iedereen winnen, ik ga niet rekenen. Alleen met winst op Ludogorets zal ik blij zijn”, zegt Leko.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
1.46
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.45
Ludogorets wint de wedstrijd
5.75

“Het is een team dat nooit opgeeft”

De punten zijn belangrijk, want komende week speelt Royal Antwerp bij Tottenham Hotspur de laatste match van de groepsfase. “Ik hou van ambitie, maar wij zijn Barcelona of Real Madrid niet. Soms heb je ook een beetje geluk nodig om te winnen. Geluk dat mijn jongens verdienen – het is een team dat nooit opgeeft. En ik ben er zeker van dat we op middellange termijn zullen komen waar we willen komen. Ik ben trots op mijn spelers. Hoe ze trainen, hoe ze zich gedragen en natuurlijk hoe ze spelen. Ze groeien elke dag”, aldus de T1 van Royal Antwerp.

Stanislav Genchev: “Rug rechten voor Royal Antwerp”

De Europa League is voor Ludogorets-coach Stanislav Genchev niet verlopen zoals hij en zijn team hadden gehoopt. Met nul punten in de groep zeggen de laatste twee matches niet meer zoveel, maar donderdag moet de match bij Royal Antwerp wel gespeeld worden. “We hadden echt pech, want alle andere teams zijn geweldig. We moeten de rug rechten om naar Antwerpen te gaan”, zegt de T1 van Ludogorets.

“Nooit gedacht dat het gemakkelijk zal zijn”

De coach van de Bulgaarse ploeg hoopt de groepsfase positief af te kunnen ronden met een match op verplaatsing bij Royal Antwerp en thuis tegen LASK Linz. “We hadden nooit gedacht dat het makkelijk zou zijn. We hebben bewezen dat we in Europa kunnen spelen en ik hoop dat we de groepsfase waardig kunnen afsluiten”, aldus Genchev aan het slot van zijn relaas over de RAFC=match van deze donderdag.

Statistieken

Royal Antwerp staat met negen punten bovenaan in Groep J. Tottenham Hotspur staat tweede met evenveel punten, maar The Great Old wist thuis te zegevieren van de Engelse grootmacht en daarom staan The Spurs tweede. LASK Linz is de nummer drie in het rijtje met zes punten en PFK Ludogorets staat met lege handen op de vierde plek. Royal Antwerp speelt donderdag thuis tegen de Bulgaarse ploeg en sluit de groepsfase volgende week met een match tegen Tottenham Hotspur in Londen.

Head 2 Head

De match op verplaatsing bij Ludogorets was de eerste sinds mensenheugenis. De ploeg van coach Leko zegevierde ginds met 1-2 van de Bulgaarse ploeg. Het team van coach Genchev pakte eerst nog een voorsprong door een treffer van de Spaanse aanvaller Higinio net na de thee. Pieter Gerkens en Lior Refaelov maakten dat een kleine twintig minuten goed met hun goals: 1-2.

Huidige vorm Royal Antwerp

Voorbije week wist Royal Antwerp nog knap te zegevieren bij LASK Linz met 0-2. In de Jupiler Pro League wist de ploeg van coach Leko thuis te winnen van OH Leuven met 3-2. De laatst verloren match was begin november toen het Oostenrijkse LASK naar het Bosuil Stadion kwam. Er werd toen met 0-1 verloren in Antwerpen.

Huidige vorm Ludogorets

In de Europa League wist Ludogorets nog geen punt te pakken. Vier matches gingen verloren. De meest pijnlijke was ongetwijfeld die tegen LASK in Linz toen er keihard werd gestreden om de punten.

De ploeg van coach Genchev moest toch buigen voor de Oostenrijkse formatie 4-3. In de Bulgaarse competitie gaat het Ludogorets een stuk beter af. De ploeg staat eerste met 29 punten uit veertien speelronden en won ook voorbije weekeinde haar match. Het hele competitieseizoen heeft Ludogorets nog niet verloren.

Lappenmand

Coach Leko moet het donderdag zonder verdediger Matheus (kuitblessure en middenvelder Sander Coopman (gescheurde kruisband) doen. Ook Junior Pius, Frank Boya, Birger Verstraete, Nill De Pauw en Bruny Nsimba zijn er door blessuren niet bij.

Ook coach Genchev kan niet over al zijn spelers beschikken. De Braziliaanse doelman Renan, verdediger Cicinho, middenvelder Alex Menezes en aanvaller Higinio blijven door kwetsuren.

Prognose

Wij hebben alle vertrouwen in een overwinning van Royal Antwerp in eigen Bosuil Stadion. Onze wedtip is een 2-0 voor The Great Old. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast inzicht in de gemiddelde quoteringen die de bookmakers op VoetbalGokken.be hanteren.

Quoteringen Royal Antwerp – Ludogorets

Gokt u via VoetbalGokken.be op een overwinning van Ludogorets? Dan bent u spekkoper als dit gebeurd, want de bookies keren gemiddeld maar liefst x 5.75 keer de inleg uit als de Bulgaarse ploeg wint.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met x 4.45 keer de inleg ook erg hoog beloond. Wint Royal Antwerp? Ook dan staat er met x 1.46 keer uw speelbedrag nog een straffe odd voor u gereed.

De UEFA Europa League match Royal Antwerp – PFK Ludogorets wordt gespeeld op donderdag 3 december om 18:55 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Speelt u mee en denkt u dat de ploeg van coach Leko aan kop zal blijven in Groep J? Wat uw voorspelling ook is, laat het de bookmakers vandaag alvast weten.


Reacties

allesof...
3 december 2020

Eitje voor Royal Antwerp ;)

3 jaar geleden

messibarca
3 december 2020

Meeste kans dat Antwerp van de drie Belgische teams zegeviert

3 jaar geleden

teamspeler
3 december 2020

Ludogorets maakt Leko en zijn ploeg niks.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN