KAA Gent reist naar Liberec voor eerste match in UEFA Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 oktober 2020     3 REACTIES

Voor KAA Gent staat er deze donderdag een match op verplaatsing bij FC Slovan Liberec gepland. Dit betreft de eerste match in Groep L van de Europa League. Denkt u dat Gent in de poule goed van start gaat en een voorsprong boekt door in het Tsjechische Liberec te zegevieren? De bookmakers houden alle opties open en schalen de odds zeer straf voor u in.

Pavel Hoftych: “We zullen vechten tegen Gent”

In Groep L moet KAA Gent het opnemen tegen Bundesliga club Hoffenheim en De Rode Ster Belgrado, maar eerst gaan de Buffalo’s het opnemen tegen FC Slovan Liberec. De coach van de Tsjechische ploeg, Pavel Hoftych zegt er klaar voor te zijn. “Het zijn drie erg taaie tegenstanders. We zullen vechten om wat punten te halen en dat begint donderdag tegen Gent”, zegt de coach van Liberec.

FC Slovan Liberec wint de wedstrijd
3.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
KAA Gent wint de wedstrijd
2.11

“Wij hebben een kwaliteitsteam”

De coach verwacht dan ook dat zijn team een kans maakt tegen Gent. “We zullen proberen ons goed voor te bereiden op KAA Gent. Ik geloof dat we in de groep voor iedereen een goede tegenstander zullen zijn. We gaan ervan uit dat we een kwaliteitsteam hebben, we trainen goed en de spelers

Wim De Decker: “Donderdag moeten wij er staan”

Bij KAA Gent loopt het allesbehalve vlekkeloos. De ploeg van coach Wim De Decker draait nog stroef en of de matches in groepsfase van de Europa League nou wel of niet gelegen komt, Gent moet donderdag op verplaatsing tegen Liberec spelen. De Decker: “Ik wil geen excuses zoeken. Er zal hard gewerkt worden. Donderdag moeten wij er staan tegen Liberec”, zegt de coach van Gent die zijn team voorbije weekeinde zag verliezen van Cercle Brugge met 5-2.

“Liberec lastig in te schatten”

KAA Gent stuurde de laatste weken wat scouts op pad om te kijken naar de matches van Slovan. De Decker heeft de Tsjechische ploeg geanalyseerd en houdt de moed er in. “Voor AA Gent moet het doel altijd zijn om door te gaan, maar het is duidelijk dat we ons mannetje zullen moeten staan in deze groep. Hoe sterk Slovan Liberec zal zijn, is moeilijk in te schatten”, aldus de T1 van Gent.

Statistieken

Naast FC Slovan Liberec moet Gent het in Groep L ook opnemen tegen het Duitse Hoffenheim en het Bulgaarse Rode Ster Belgrado. Zij starten donderdag ook tegen elkaar in de PreZero Arena te Hoffenheim. De eerste twee ploegen gaan door naar de knock-outfase van de Europa League.

Head 2 Head

Voor KAA Gent wordt dit de eerste ontmoeting met FC Slovan Liberec sinds het clubbestaan. We hebben dus geen houvast aan eerder gespeelde matches tussen deze twee teams om te bepalen welke ploeg er donderdag de sterkste zou kunnen zijn.

Huidige vorm FC Slovan Liberec

Liberec moest drie voorrondes spelen alvorens het geplaatst was voor de groepsfase van de Europa League. Achtereenvolgend werden Riteriai 1-5, FCSB 0-2 en APOEL 1-0 aan de zegekar geknoopt. In de Tsjechische competitie staat Liberec vijfde met tien punten uit zes matches. Voorbije weekeinde werd er thuis gewonnen van de nummer zeventien Pribram met 3-0.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent worstelt nog met de vorm. De ploeg van coach De Decker wint de matches moeizaam. Voorbije weekeinde werd er verloren van Cercle Brugge met 5-2. Begin deze maand boekte Gent in de Jupiler Pro League nog een overwinning. Thuis tegen Beerschot VA werd het 5-1.

Gent speelde de laatste voorronde van de Champions League en moest tweemaal wijken voor Dynamo Kiev 3-0 en 1-2.

Lappenmand

Trainer Hoftych kan donderdag over een geheel fitte spelerskern beschikken in het Europa League duel tegen Gent.

De Buffalo’s komen zonder Alexandre De Bruyn af naar Liberec. De aanvallende middenvelder kampt met een hamstringblessure.

Prognose

Een overwinning van Gent zou een pak zelfvertrouwen geven aan de ploeg van coach De Decker, maar wij houden het toch bij een gelijkspel. Onze wedtip is een 1-1 en daarmee zou Gent met een punt huiswaarts keren. Heeft u alle vertrouwen in een zege van KAA Gent of voorspelt u een overwinning van Liberec? Check onderstaand odds-overzicht alvast voor de gemiddelde quoteringen en scoor met een rake voorspelling!

Quoteringen FC Slovan Liberec – KAA Gent

De quoteringen zijn straf ingedeeld voor de match van KAA Gent in Liberec. De hoogste odd wordt uitgekeerd als Liberec wint of als het een gelijkspel wordt in Liberec. Gemiddeld levert een zege van FC Slovan u x 3.30 keer de inleg op. Ook een puntendeling krijgt een quotering van x 3.30 keer het speelbedrag mee.

Voor een overwinning van de Buffalo’s staat in het 1X2 spelsysteem een quotering van x 2.11 keer de inleg voor u gereed.

De Europa League match FC Slovan Liberec – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 22 oktoberen vangt aan om21:00 uur in Stadion U Nisy te Liberec. Pakken de Buffalo’s flik uit en verslaan zijn Liberec in eigen stadion? Ga naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en maak een deal met uw favoriete bookmaker!


Reacties

bobgok
22 oktober 2020

Een gelijkspel kan er best inzitten voor de Buffalo's.

3 jaar geleden

progokker
22 oktober 2020

Ik ken Liberec niet zo goed dus gok ook op een zege van Gent. Straffe quotering!

3 jaar geleden

kampioe...
22 oktober 2020

Ik ga mijn centen nu echt niet inzetten op winst van Gent. De Decker heeft de zaakjes daar nog niet op orde. 2-0 voor Liberec hou ik het op

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN