KAA Gent op verplaatsing naar Viitorul in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juli 2019     6 REACTIES

KAA Gent trekt komende donderdag met een 6-3 voorsprong op zak naar het Roemeense Viitorul Constanta. Op verplaatsing in Ovidiu moet Gent plaatsing voor de laatste voorronde in de Europa League veilig gaan stellen. Na het doelpuntenfestijn in Gent, zal het nu vooral zaak zijn de pot dicht te houden en zeker niet meer in de problemen komen met de huidige marge van drie goals in het achterhoofd. Gaat Gent ook de return winnend afsluiten en zich fluitend plaatsen voor de volgende ronde of gaat het nog spoken in Stadionul Viitorul?

Jess Thorup: “Nul houden wordt heel belangrijk”

Trainer Jess Thorup zei vooraf al dat Viitorul Constanta niet onderschat mag worden. De 6-3 winst in eigen huis verandert weinig aan die mening, al pleit de keuzeheer voor de return op verplaatsing vooral voor het voorkomen van tegengoals. “De kans om Europa in te gaan willen we met beide handen grijpen. Maar Viitorul is wel al meteen een stevige tegenstander voor een tweede voorronde. Het is een jong talentvol team en het vertrek van Hagi hebben ze blijkbaar perfect kunnen opvangen.”

KAA Gent favoriet bij de bookmakers
2.25
Hoogste uitkering bij gelijkspel
3.80
Thuiszege Viitorul levert hoge odds op
3.00

“Als we naar groepsfase willen, moeten we er voorbij”

“Ze eindigden het seizoen heel sterk en gaan dit seizoen gewoon op hun elan door”, vervolgt Thorup in Het Belang van Limburg. “We gaan ze dus zeker niet onderschatten, maar als we naar die groepsfase willen, moeten we er voorbij. De nul houden wordt het belangrijkste. Als dat gebeurt, ben ik al tevreden.”

Trainer Viitorul:  “Ik hoop op wonder”

Gaan ze bij Gent dus voornamelijk spelen om de voorsprong te consolideren, voor trainer George Hagi van Viitorul is er maar één motto: zo snel mogelijk scoren om de hoop weer levend te krijgen. “Bij hen was het verdedigend ook niet goed en daardoor is er toch nog hoop voor de terugmatch. We zullen drie of vier keer moeten scoren, maar in voetbal is alles mogelijk. We zullen zien wat er in Constanta gebeurt. Maar er zal een wonder voor nodig zijn”, zo citeert Sporza hem.

 “Thuis anders en beter spelen”

“Sowieso zullen we thuis anders en beter moeten spelen. Offensief heb ik wel een paar aardige dingen gezien. We kunnen voetballen, maar we hebben als ploeg te veel fouten gemaakt. Ik denk niet dat mijn spelers verrast waren door de snelle start van Gent. Dat zou alleszins niet mogen. Een match duurt 90 minuten. Het maakt niet uit in welke minuut een doelpunt valt.”

Statistieken

Viitorul speelde voorbije weekend nog een competitiematch. FC Hermannstadt werd thuis met 3-2 verslagen. Grote man was de Braziliaan Eric die met een assist en goal bepalend bleek. Gent kende daarentegen een slechte ouverture in de Jupiler Pro League. Op verplaatsing bij Antwerp kwam het elftal van Thorup niet verder dan 1-1. Dat de match in Roemenië een ander paar mouwen gaat zijn dan de thuismatch lijkt op voorhand wel duidelijk. Elke voetballiefhebber weet dat het behoorlijk kan spoken in de Oost-Europese stadions. Naar verluidt zal dat in Ovidiu niet anders zijn. Plaatsing voor de volgende ronde lijkt dan wellicht reeds beklonken, maar gaat allicht niet evident zijn.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Viitorul Constana – KAA Gent

De Belgische bookmakers hebben er het volste vertrouwen in dat De Buffalo’s ook in het Roemeense Viitorul zullen toeslaan. De pre-wedstrijdquotering voor winst van Gent staat bij Bwin volgens onze analyse momenteel het hoogste op x 2.25 keer uw inleg. Een zege van de thuisploeg wordt met x 3.00 keer uw speelbedrag bij Unibet iets hoger beloond en dat zegt veel over de winstkansen die Viitorul worden toegedicht.

Een gelijkspel krijgt bij Unibet in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd mee en staat momenteel op x 3.80 keer uw speelbedrag.

De Europa League-match Viitorul Constana – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 1 augustus 17:00 uur in Stadionul Viitorul te Ovidiu. Slaat Gent zijn slag in Roemenië en gaan De Buffalo’s door naar de laatste voorronde van de Europa League? Laat de bookmakers weten wat uw voorspelling is en doe vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

weddens...
1 augustus 2019

Viitorul kan opnieuw op zes doelpunten van Gent rekenen :-D

4 jaar geleden

belga
1 augustus 2019

Geweldige odds!! Zelfs voor een zege van de Buffalo's

4 jaar geleden

casinoking
1 augustus 2019

Er kan Gent niets meer gebeuren, maar ik doe wel een gooi naar een gelijkspel in Ovidiu

4 jaar geleden

belga
1 augustus 2019

Interessante odd voor winst van Viitorul

4 jaar geleden

hansd
1 augustus 2019

Hopelijk weer een feestje in Gent ;)

4 jaar geleden

kaagent
2 augustus 2019

Verdiend door naar de volgende ronde ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
17 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League treffen Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi elkander in het Bosuil Stadion. D...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN