KAA Gent krijgt VfL Wolfsburg op bezoek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 oktober 2019     3 REACTIES

In Groep I van de Europa League treft KAA Gent donderdagavond in de Ghelamco Arena haar grootste concurrent in de groep aan. Het Duitse VfL Wolfsburg komt naar Gent toe om zijn eerste plek in de groep te verdedigen. De Buffalo’s staan tweede; beide teams bezitten vier punten. De wedstrijd van donderdag is voor de twee ploegen een uitgelezen kans om op zeven punten te komen en een ferme stap richting overwinteringen te zetten. De Belgische wedkantoren toveren voor deze Gent-match weer straffe pre-wedstrijdquoteringen uit de hoge hoed!

Jess Thorup: “Met goed gevoel uitkijken naar Wolfsburg”

Gent-coach Jess Thorup zag hoe zijn ploeg met moeite een punt wist te verdienen tegen Oleksandria (1-1) in de laatst gespeelde wedstrijd van de Europa League. Thorup heeft veel vertrouwen dat het komende donderdag in de Ghelamco Arena tegen Wolfsburg beter zal aflopen. “We kijken met een goed gevoel uit naar de match tegen VfL Wolfsburg. Onze focus ligt dan ook volledig op donderdag”, blikt de Deense trainer vooruit op de komst van de Duitse ploeg.

KAA Gent wint de wedstrijd
2.87
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
VfL Wolfsburg wint de wedstrijd
2.30

“Zeker kans om van Wolfsburg te winnen”

Met Wolfsburg krijgt Gent misschien wel de sterkste tegenstander uit Groep I op bezoek, maar de trainer kijkt daar niet naar. “Ik vind het gevaarlijk om matchen te gaan rangschikken op basis van belangrijkheid. De match tegen VfL Wolfsburg zal moeilijk zijn en die moeten we heel serieus nemen. Het is leuk om eens tegen een Bundesliga club te kunnen spelen. Ik zie zeker een kans dat we thuis tegen Wolfsburg kunnen winnen, maar het wordt niet makkelijk”, aldus Thorup bij Sportnews.

VfL Wolfsburg-coach Glasner: “Gent wordt moeilijke taak”

Met vier punten heeft Wolfsburg er evenveel dan Gent en wordt de wedstrijd van donderdag belangrijk vindt ook Wolfsburg-coach Oliver Glasner: “Ons doel is heel duidelijk, dat we de winter in Europa doorbrengen, wat een moeilijke taak is”, zegt de trainer van de Duitse ploeg.

“Succesvol zijn in Europa League”

De trainer wil Gent dan ook niet onderschatten. “Voor ons is de Europa League niet vanzelfsprekend. Gent is net als de andere namen een zeer gevaarlijke ploeg waar je punten kunt verspillen. Het wordt voor ons heel belangrijk om bij Gent een goed resultaat neer te gaan zetten. Wij willen als team succesvol zijn in de Europa League”, aldus Glasner in de Duitse media.

Statistieken

Zowel Gent als Wolfsburg hebben één wedstrijd gewonnen en een match gelijkgespeeld in Groep I van de Europa League. De Buffalo’s begonnen de groepsfase met een thuiswedstrijd tegen het Franse AS Saint-Étienne (3-2). Bij het Oekraïense Oleksandria kreeg Gent het moeilijk, maar werd er toch een punt uit het vuur gesleept (1-1). Wolfsburg startte net als Gent met een overwinning. Thuis werd Oleksandria met 3-1 verslagen door de Duitse ploeg. Bij AS Saint-Étienne had Wolfsburg het in de tweede groepsmatch ook niet makkelijk en werd de match met 1-1 een gelijkspel. Beide teams hebben dus vier punten en AS Saint-Étienne en Oleksandria hebben er twee.

Head 2 Head

Het is drie jaar geleden dat Gent en Wolfsburg elkaar troffen op een Europees toernooi. Beide teams hadden dat jaar overwinterd in de Champions League en voor Gent was Wolfsburg dan ook het laatste obstakel van het seizoen in dat toernooi. De eerste ontmoeting was in februari in Gent en Wolfsburg wist toen met 2-3 de Buffalo’s te verslaan. Onder leiding van trainer Hein Vanhaezebrouck trok Gent in maart van dat jaar naar Wolfsburg waar er met 1-0 nogmaals werd verloren.

Huidige vorm Gent

Gent begon de week met een thuisoverwinning (2-0) tegen Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League. Van Club Brugge werd die week ervoor niet gewonnen (4-0) nadat Gent terugkeerde van de match tegen Oleksandria (1-1) .

Huidige vorm Wolfsburg

Wolfsburg startte de Europa Leagueweek iets minder overtuigend. In de Bundesliga werd het een gelijkspel bij RB Leipzig (1-1). Die week ervoor toen De Rode Duivels de EK-kwalificatiewedstrijden speelden, werd er nog een vriendschappelijke match gespeeld tegen Kiel en ook die werd met 1-1 een gelijkspel afgefloten. Ook tegen Union Berlijn was de oogst niet bijzonder. De ploeg uit Berlijn werd met 1-0 winst aan de zegekar gehangen.

Lappenmand

De bevolking van de lappenmand is bij AA Gent nog te overzien. Alleen middenvelder Giorgi Chakvetadze wordt door de medische staf behandeld. De speler uit Georgië kampt al langere tijd met een knieblessure.

Aan de kant van Wolfsburg gaan we onze landgenoot Koen Casteels niet in het doel zien. De Belg kampt met een kuitblessure en met Niklas Klinger zit er nog een doelman in de lappenmand beland. De Duitser heeft last van zijn hand, maar is hard op weg naar zijn comeback. In het middenveld is het nog twijfelachtig of Ignacio Camacho en Xaver Schlager weer mee kunnen spelen. Ook de aanvallers Daniel Ginczek en Admir Mehmedi zijn hard op weg naar hun terugkeer op het veld.

Prognose

Onze verwachting is dat KAA Gent opgewassen gaat zijn tegen het Duitse Wolfsburg en de Bundesliga zal verslaan. Het zal geen gemakkelijke opgave zijn, maar wij denken dan een 3-2 overwinning van de Buffalo’s erin zou moeten zitten. Denk u hier anders over of verwacht u deze uitslag ook? Laat de bookmakers weten wat uw voorspelling is voor deze thuiswedstrijd van Gent in de Europa League.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KAA Gent – VfL Wolfsburg

De pre-wedstrijdquoteringen bij de online bookmakers zijn voor de thuiswedstrijd van Gent tegen Wolfsburg als volgt voor u ingedeeld. Winst van de Buffalo’s staat genoteerd op x 2.87 keer de inleg.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd van deze wedstrijd mee. Mochten beide teams een punt aan deze match overhouden, dan wordt elke inleg hierop x 3.50 keer meer waard. Verwacht u een zege van VfL Wolfsburg in de Ghelamco Arena? Speel dan op winst van de Duitse ploeg en ontvang x 2.30 keer uw inleg retour als deze voorspelling klopt.

De Europa League-wedstrijd KAA Gent – VfL Wolfsburg wordt gespeeld op donderdag 24 oktober om 18:55 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Krijgt Gent het voor elkaar om de koploper in Groep I te overmeesteren en staan de Buffalo’s na donderdagavond op de eerste plek met zeven punten uit drie matches? Speel mee via VoetbalGokken.be op derde groepsmatch van Gent in de Europa League.


Reacties

belga
24 oktober 2019

Prima match om op te gokken. Gent maakt zeker kans.

4 jaar geleden

hansd
24 oktober 2019

Ik speel op Wolfsburg: 0-1

4 jaar geleden

belga
26 oktober 2019

Wauw 2-2!!! En de centen gescoord bij de bookies!! Mijn weekend is nu al top!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN