KAA Gent in kwalificatie tegen Viitorul voor Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juli 2019     6 REACTIES

Het Roemeense Viitorul Constanta is de tegenstander van KAA Gent in de tweede voorronde voor de Europa League. Aanvankelijk zou Royal FC Antwerp hiertegen aantreden, maar doordat het BAS besloot KV Mechelen uit te sluiten van Europese deelnames hoeft Antwerp pas in de volgende ronde in actie te komen en mag Gent alsnog aantreden op dit Europese podium. Maken De Buffalo’s kans nu het zich alsnog in deze ronde voorronde geposteerd heeft?

Jess Thorup: “We zijn klaar voor het echte werk”

De Deense trainer Jess Thorup mag dan toch met Gent aantreden in Europa. Een bonus na een straf vorig seizoen, waarin Thorup door mindere perioden wel vaak ter discussie stond. Ondanks die onrust bleef de coach en staat hij deze donderdag gewoon weer voor de groep als Gent in de Ghelamco Arena aantreedt tegen Viitorul Constanta. “Ik kijk niet naar gisteren, ik denk alleen aan vandaag en morgen”, vertelt hij tegen Knack.be. In Het Laatste Nieuws voegt hij er aan toe: “Onze voorbereiding was goed. We zijn klaar voor het echte werk.”

KAA Gent favoriet bij bookmakers
1.50
Viitorul wint wedstrijd
6.00

Voorbereiding

Gent boekte in die voorbereiding inderdaad enkele straffe zeges. Zo werden Aris Saloniki (0-3) en AZ Alkmaar (0-2) op verplaatsing simpel aan de zegekar gebonden. Ook viel er een ruime overwinning te noteren tegen het bescheiden Dikkelvenne: 0-6. Maar er was ook de nederlaag tegen Sint-Truiden: 4-2 en de draw op Reims: 1-1.

Het goede nieuws komt vanuit de selectie, die De Buffalo’s op peil hebben weten te houden. Zo bleef Brecht Dejaegere, ondanks vermeende interesse van RSC Anderlecht, en kan routinier Timothy Derijck weer aanpikken, nadat de basispion eind vorig seizoen met knieblessure het seizoen vroegtijdig moest beëindigen. Derijck is richting donderdag alvast strijdvaardig: “Die blessure was spijtig, maar ik zal nog sterker terugkeren”, vertelt hij op zijn social media.

George Hagi: “AA Gent heeft een pak meer ervaring”

Voormalig topvoetballer Georghe Hagi is eigenaar en trainer bij Viitorul Constanta. Hagi en Gent ontmoette elkaar in 2016 ook al eens in Europees verband. Toen wist Gent te zegevieren. Dit keer probeert Hagi zijn spelersgroep dan ook met wat minder druk de wei in te sturen: “AA Gent heeft een pak meer ervaring dan wij en we hebben enorm veel respect voor deze tegenstander. We gaan ons hierdoor niet laten intimideren en zullen vrij en vrank deze match ingaan.”

“Viitorul Constanta is een aanvallende ploeg”

Hagi heeft zelfs al een strijdplan om goed beslagen ten ijs te komen voor de return in eigen land, maar hoopt bovenal op een voetbalspektakel dat voor de toeschouwers mooi gaat zijn: “We gaan ons eigen spel spelen. Wij willen ons bewijzen. Viitorul Constanta is een aanvallend ingestelde ploeg en dat zal donderdagavond niet anders zijn. Ik hoop alvast op een mooie wedstrijd, want ook Gent speelt aanvallend. Twee offensieve ploegen die elkaar bekampen, dat kan enkel maar mooi zijn voor de toeschouwers.”

Voorbereiding

Net als Gent kent Viitorul aan straffe voorbereiding met puike uitslagen. Bovendien is de Roemeense competitie al van start gegaan: 0-1 winst bij Chindia Targoviste, 5-0 zege op Dinamo Boekarest. De eerste prijs is ook al binnen voor het team van Hagi: de supercup werd gewonnen door CFR Cluj met 0-1 te kloppen. Het zal dan ook niet evident zijn om de Roemeense ploeg te doen wankelen, al waren de voorbereidingspotjes vooral matches tegen niemendallen: Cherno More (2-1 winst), FCSB (3-3) en Miercurea Ciuc (2-0) zijn enkele voorbeelden. Van de bekendste tegenstander (Olympiakos Pireaus) werd verloren: 3-2.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KAA Gent – Vittorul Constanta

Voor de bookmakers is het duidelijk: Gent is in deze heenmatch de uitgesproken kandidaat winnaar: x 1,50 keer uw inleg als De Buffalo’s in eigen stadion weten te winnen donderdag. Bij een draw keren de bookmakers x 4,00 keer het ingelegde speelbedrag uit. Wint Viitorul? Dan mogen spelers die een 2 aangekruist hebben x 6,00 de inleg bijschrijven.

De tweede voorrondematch in de Europa League KAA Gent – Viitorul Constanta wordt gespeeld op donderdag 25 juli om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Wees erbij door uw voorspelling te plaatsen op VoetbalGokken.be! Wij hebben de beste odds voor u op een rij gezet. Bepaal uw favoriet en inzet en wordt ook een winnaar!


Reacties

riesjart
23 juli 2019

Gent moet deze ploeg toch met lege handen terug kunnen sturen.

5 jaar geleden

bobgok
23 juli 2019

Viitorul is geen gemakkelijke ploeg om van te winnen, maar ik ben het ermee eens dat de Buffalo's niet over zich heen laten lopen.

5 jaar geleden

goktopper
24 juli 2019

Gent mag hopen op een gelijkspel

5 jaar geleden

casinoking
25 juli 2019

Denk dat het Viitorul wordt die aan het langste eind trekt.

5 jaar geleden

kaagent
25 juli 2019

We gaan er voor!!! 30 euro op Gent!!

5 jaar geleden

belga
26 juli 2019

Het regende doelpunten in deze hitte!! Gent heeft geweldig gespeeld. ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN