Inter vs. Getafe populaire Europa League match bij bookmakers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 augustus 2020     2 REACTIES

Deze woensdag maakt ook de UEFA Europa League haar herstart mee. Na veel wikken en wegen is besloten om ook deze competitie uit te spelen. Inter en Getafe konden in maart het heenduel niet meer spelen vanwege de corona-uitbraak en gaan dus over één duel beslissen wie er kwartfinalist wordt. Kan Romelu Lukaku direct toeslaan voor zijn Italiaanse werkgever of gaat Getafe op verplaatsing in Milaan verrassend met de zege lopen?

Antonio Conte: “Niet eenvoudig om van Getafe te winnen”

Internazionale Milaan kent een prima seizoen in Italië. Onze landgenoot Lukaku scoort er flink op los en staat achter Ronaldo (en Immobile) derde op de topscoorderlijst. Ook in de Europees verband liet Inter van zich horen. Maar de achtste finales is lang niet goed genoeg voor trainer Antonio Conte. Hij wil naar de finale, maar FC Getafe is op weg naar die eindstrijd geen gemakkelijk obstakel: “Getafe is een koppige klant, ze hebben in de Spaanse competitie zowel Real Madrid als FC Barcelona laten lijden. Het zal voor ons dan ook helemaal niet eenvoudig zijn om van ze te winnen”, aldus Conte.

Inter Milaan wint de wedstrijd
1.98
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
FC Getafe wint de wedstrijd
3.80

“Vol gas geven woensdag”

De trainer van Inter liet in het interview met Get Football News Italy ook doorschemeren dat de achtste finales niet het eindstation kan zijn, want Inter Milaan hoort in de finale. Maar dat wordt met onder meer Manchester United nog in de race geen sinecure. “In deze wedstrijd zijn wij favoriet, maar in het vervolg van het toernooi wordt het een ander paar mouwen. Met name Manchester United is een geduchte tegenstrever voor ons doel: de Europa League winnen! Maar ook Getafe kan het ons bijzonder lastig maken, we moeten vol gas geven woensdag.”

José Bordalás (trainer FC Getafe): “Wij zijn de underdog”

FC Getafe-trainer José Bordalás is in zijn bespiegelingen zijn realistisch en beseft dat winnen van Inter toch echt nog een ander paar mouwen is dan Ajax verslaan. “Inter Milan is een geweldig team. Wij zijn zeker en vast de underdog in deze match”, aldus Bordalás tegenover de Spaanse radiozender Radio Marca dat een speciaal sportprogramma heeft gewijd aan deze match.

“Spelen zonder fans is voor niemand prettig”

Bijkomend nadeel voor FC Getafe is dat er geen fans mee mogen reizen en dat Getafe een uitwedstrijd moet spelen in Milaan. Inter is volgens hem duidelijk in het voordeel, omdat de omgeving voor hun vertrouwd is. Voor Getafe is de hele situatie nieuw en spannend. “Spelen zonder de fans is voor niemand prettig. We zullen de reis naar Milaan met de nodige aandacht voor onze gezondheid moeten aangaan en de nodige maatregelen zullen worden genomen. Dat helpt natuurlijk niet bij het focussen op de wedstrijd zelf”, aldus Bordalás in zijn radio-interview eerder deze week.

Statistieken

In de eerste knock-outronde rekende Inter vlotjes af met het Hongaarse Ludogorets. Op verplaatsing won Inter al met 0-2 en thuis werd het karwei professioneel afgemaakt: 2-1 winst.

In de vorige seizoen was FC Getafe toch enigszins verrassende de baas over Ajax Amsterdam, dat voorbije seizoen nog tot de halve finales van de Champions League reikte. FC Getafe won thuis al met 2-0 en hield in de return knap stand. Het verloor met 2-1, maar dat was genoeg voor plaatsing bij de laatste zestien.

H2H

Deze woensdag is een primeur in het internationale voetbal, want nimmer speelde Inter Milaan en FC Getafe tegen elkaar. Ze gaan elkaar in deze achtste finalestrijd dus voor het eerst bekampen sinds er profvoetbal in de wereld is. Helaas zullen de fans deze unieke gebeurtenis vanachter de beeldbuis moeten aanschouwen, want er zullen (uiteraard) geen toeschouwers worden toegelaten bij deze match.

Huidige vorm Inter Milaan

De Italiaanse competitie bleef spannend tot en met de laatste speeldag. Inter Milan moest afgelopen  zaterdag dan ook nog vol gas, toen ze het opnamen tegen Atalanta Bergamo. Dat duel eindigde in 0-2 en daarmee tankte Inter veel vertrouwen voor de ontmoeting met Getafe.

Huidige vorm FC Getafe

FC Getafe kende een zeer matig slot van La Liga. In de laatste vijf duels werd er niet één keer gewonnen. Slechts twee punten werden er behaald door de mannen van Bordalás: 0-0 tegen Osasuna en diezelfde brilstand stond ook na 90 minuten op het bord na de uitwedstrijd bij Alaves. De verliespartijen tegen Villarreal (1-3), Atletico Madrid (0-2) en Levante (1-0) deden echter het meest pijn. Er zal dan ook veel goesting zijn bij Getafe om deze negatieve reeks woensdag te beëindigen.

Lappenmand

Een tweetal Inter-spelers kampt met kwetsuren die zo ernstig zijn dat ze woensdag niet in actie kunnen komen: Stefano Sensi (dijbeenblessure) en Matias Vecino (knieklachten) zijn de pechvogels. nog altijd in de lappenmand.

Vanwege het uitgestelde uitspelen mogen ook de ‘nieuwe aanwinsten’ van Inter nog niet meedoen. De Europa League wordt gespeeld met de selectie van het seizoen 2019 – 2020.

Bij FC Getafe ontbreekt vleugelverdediger Raúl Carnero. De linkspoot kampt al een maand met een straffe spierblessure en die zorgt ervoor dat hij ook deze achtste finalematch tegen Inter Milaan nog altijd out is.

Prognose

De wedtip voor deze UEFA Europa League match is: 2-1. Wij verwachten dat Lukaku weer trefzeker gaat zijn en dat er achterin weinig zal worden weggeven door de Italiaanse voetbalgrootmatch. Getafe bewees al eerder een taaie klant te zijn en zal ook nu weer van zich afbijten.

Nadeel kan zijn dat Inter zaterdag nog volle bak moest gaan en Getafe al enkele weken heeft kunnen toewerken naar dit duel. Toch spelen wij op winst voor Lukaku en co. Waar zet u uw geld op?

Quoteringen Inter Milaan – FC Getafe

Het mag geen verrassing zijn: bij de bookies is Inter de favoriet. Beide trainer zeiden het al, maar ook de odds bevestigen dit. Winst van de thuisploeg staat bij de wedkantoren gemiddeld op x 1,98 keer uw inleg. De odd voor een Spaanse zege staat in het 1X2 spelsysteem gemiddeld op x 3,80! Beduidend hoger dus dan de quotering voor Inter.

Een draw zorgt voor een tripple-voudige uitkering: x 3,25 wanneer het duel in de extra tijd wordt beslist of nadat er penalty’s genomen zijn door beide teams.

De UEFA Europa League match Internazionale Milaan – FC Getafe zal gespeeld worden op woensdagavond 5 augustus 2020 en vangt aan om 21:00 uur in stadion Guiseppe Meazza te Milaan. Gaat u meespelen met deze match? Zorg dan dat u de hoogste odds ontvangt voor uw voorspelling, want als u goed gokt, wilt u ook maximaal profiteren. VoetbalGokken.be heeft de beste odds en deals voor Inter – Getafe waardoor u hier altijd eerste rang zit!


Reacties

bobgok
5 augustus 2020

Hopelijk kan Lukaku met Inter Getafe breken, want ik gok op een Italiaanse zege

4 jaar geleden

ysentje
5 augustus 2020

Inter is beter ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN