Inter ontvangt Getafe CF in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 maart 2020     2 REACTIES

Ondanks het coronavirus staat deze donderdag staat agenda van de UEFA Europa League vol met top-matches. Eén daarvan is de thuiswedstrijd van het Inter Milaan – de ploeg van onze landgenoot Romelu Lukaku – tegen het Spaanse Getafe CF. Die ploeg gooit hoge ogen dit seizoen. Voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de odds zeer straf in te delen! VoetbalGokken.be zocht voor u de statistieken en huidige vorm op.

Antonio Conte: “Getafe is een gevaarlijke ploeg”

Terwijl veel sportevenementen worden afgelast door het coronavirus dat vooral in Noord-Italië veel heerst, gaat de Europa League wedstrijd Inter tegen Getafe gewoon door. De wedstrijd zal echter achter gesloten deuren worden gespeeld en dat betekent een zeer stille San Siro donderdagavond. Voor trainer Antonia Conte de taak om deze wedstrijd goed te laten verlopen voor Inter dat volgende week de terugwedstrijd in Getafe speelt. “Het zal goed zijn om te slagen. We weten dat het achter gesloten deuren zal zijn, maar we moeten ons aanpassen aan deze situatie”, zegt de trainer tegen de Italiaanse media.

Inter Milaan wint de wedstrijd
1.91
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Getafe wint de wedstrijd
4.10

“Het is een solide en compact team”

De coach van Inter verwacht sowieso een sterk Getafe te treffen. “Het is een gevaarlijke wedstrijd, het zal gelijk opgaan. Getafe is momenteel de verassende ploeg van het Spaanse voetbal. Het is een team dat kwantiteit en kwaliteit combineert, dat een grote motivatie en vastberadenheid heeft. Het is een zeer solide compact team, geleidt door een zeer goede coach. Het is duidelijk dat we onszelf meten met een team dat het tot nu toe heel goed heeft gedaan en dat ook in de Europa League al heeft bewezen”, zegt Conte over de tegenstander van donderdag.

José Bordalás: “Inter één van beste teams in Europa”

Getafe-coach Jose Bordalás en zijn team weten het in de Europa League ver te schoppen. De ploeg van trainer Bordalás hoopt nu ook tegen Inter een vuist te kunnen gaan maken: “Inter is een geweldig team, zij zijn de favorieten”, zei de coach tegen het Spaanse radiostation Radio Marca. “Tegen Inter spelen wordt moeilijk, we hebben misschien geen geluk gehad in de loting. We zijn gekoppeld aan de één van de beste teams in de Europa League”, zegt de trainer van Getafe.

“Zonder fans is voor niemand prettig”

Vervolgens besprak hij het feit dat de heenwedstrijd achter gesloten deuren in Milaan zal worden gespeeld vanwege zorgen over Coronavirus. “Spelen zonder de fans is voor niemand prettig. We zullen de reis naar Milaan met de nodige aandacht onder ogen moeten zien en de nodige maatregelen zullen worden getroffen”, zo besluit Bordalás.

Statistieken

Inter Milaan speelde in de voorbije speelronde tegen PFK Ludogorets om door te kunnen stoten naar de laatste zestien. Bij de Bulgaarse ploeg werd met 0-2 op verplaatsing gewonnen en ook in San Siro werd Ludodorets met 2-1 verslagen. In beide wedstrijden maakte Romelu Lukaku een goal.

Getafe CF trof in de voorbije ronde het Nederlandse Ajax Amsterdam. De heenwedstrijd was thuis voor Getafe. Die wedstrijd werd met 2-0 simpel naar de Spaanse handen gezet. In Amsterdam kon Getafe niet winnen, maar de 2-1 eindstand was voor Getafe genoeg om zich bij de laatste zestien te kunnen aansluiten.

Head 2 Head

Verrassend of niet. Inter Milaan en Getafe CF hebben in geen tijden tegen elkaar hoeven te spelen. Het is dus niet mogelijk om uit voorgaande matches te kunnen meten welk team er toen het sterkst was. Deze donderdag beleven we dus een heuse Europese primeur!

Huidige vorm Inter

Inter draait in de Italiaanse Serie A mee in de top drie. Het bekampt Juventus en Lazio voor de eerste plek. Voorbije zondag speelden de ploeg van trainer Conte nog tegen de koploper van de Serie A. De topper op verplaatsing bij Juve ging met 2-0 verloren.

Een week eerder werd de nummer twee Lazio ook al niet verslagen (2-1) en kon Inter ook geen vuist maken tegen het Napoli van onze landgenoot Dries Mertens (0-1). Een ruime maand geleden lukten het nog wel om stadsgenoot AC Milaan in de derby de loef af te steken: 4-2.

Huidige vorm Getafe

In de Spaanse La Liga staat Getafe CF knap op de vierde plaats en houdt daarmee het altijd sterke Atlético Madrid net onder zicht. Overwinningen blijven echter wel wat uit. Voorbije weekend wist de ploeg van trainer Bordalás niet te winnen (0-0) van Celta de Vigo die zeventiende staat. Die week ervoor won het met 0-1 van laagvlieger Mallorca. De match tegen Sevilla leverde ook al niets op (0-3) en das nadat FC Barcelona ook al de nodige punten van Getafe (2-1) had weggesnoept.

Lappenmand

Inter Milaan kan de wedstrijd thuis tegen Getafe niet over de middenvelders Roberto Gagliardini (bot oedeem), Kwadwo Asamoah (knieklachten) en Stefano Sensi (voetblessure) beschikken. De spelers geraakten dit jaar in de lappenmand, maar de medische staf wil nog niets kwijt over wanneer de spelers volledig hersteld zullen zijn.

Bij Getafe CF zijn er geen meldingen van blessureleed of andere afwezigheid redenen. Wel moet trainer Bordalás een vervanger zoeken voor Erick Cabaco. De verdediger is voor de wedstrijd op verplaatsing bij Getafe geschorst.

Prognose

Volgens ons gaat Inter donderdag niets weggeven aan Getafe. Wij denken dat trainer Conte en zijn mannen gaan zegevieren en daarmee een voorsprong op de Spaanse ploeg gaan pakken. Bij deze uitslag staat een straffe odd van de bookies tegenover. Bent u benieuwd naar deze quoteringen of de overige odds? Check onderstaand odds overzicht voor de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor de match van donderdag in San Siro.

Quoteringen Inter – Getafe

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen straf ingedeeld. Een zege van thuisploeg Inter wordt met x 1.91 keer uw inleg al hoog beloond. Een straffere quotering vinden we bij een gelijkspel x 3.20 keer uw speelbedrag. Gaat u voor de hoogste odd van deze match? Een overwinning van Getafe CF staat genoteerd op x 4.10 keer het speelbedrag.

De UEFA Europa League Inter Milaan – Getafe CF wordt gespeeld op donderdag 12 maart om 21:00 uur in de San Siro te Milaan. Denkt u vooraf te weten welke ploeg deze heenwedstrijd van de achtste finale wint? Speel mee via VoetbalGokken.be en ga voor de hoogste mogelijke quotering die past bij uw voorspelling.


Reacties

belga
12 maart 2020

Inter gaat winnen natuurlijk!

4 jaar geleden

goktopper
12 maart 2020

Dit wordt een gelijkspel. Inter moet het in Getafe afmaken.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN