Hoge odds tijdens return KAA Gent en KV Oostende in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 augustus 2017     6 REACTIES

De Belgische teams KAA Gent en KV Oostende weten we ze te doen staat om de volgende ronde van de Europa League te halen. Er zijn straffe uitslagen nodig om het tij te keren: KAA Gent speelde thuis tegen Altach 1-1 en KV Oostende verloor met 4-2 van Olympique Marseille. De return kan natuurlijk nog een hoop goed maken en daar spelen de Belgische wedkantoren goed op in. Check onze pre-wedstrijdquoteringen voordat u inzet op uw favoriet!

KV Oostende – Olympique Marseille

KV Oostende moest voorbije donderdag een nederlaag slikken in Marseille. Het team van trainer Yves Vanderhaeghe had weinig in te brengen tegen het Franse Olympique Marseille: 4-2. Oostende-aanvoerder Sebastien Siani baalt enorm, maar probeert er wel van te leren zodat de return anders zal eindigen. “Dat zijn lessen die we moeten trekken voor de terugmatch. Waarom zouden we thuis geen twee doelpunten kunnen maken en ons kwalificeren. Als je in Marseille, in deze heksenketel, twee keer scoort, dan moet het in je eigen stadion ook lukken”, zegt Siani strijdvaardig.

Yves Vanderhaeghe: “Evident wordt het niet, maar in voetbal is alles mogelijk”

Yves Vanderhaeghe – de coach van de Kustploeg – denkt er net zo over. “Als we donderdag thuis de nul houden en eerst scoren zal Marseille misschien zenuwachtig worden. Ik weet wel: evident wordt dat niet, maar in voetbal is alles mogelijk”, zegt de oefenmeester in Het Nieuwsblad.

Fier zijn

In eigen stadion wil de coach het anders gaan aanpakken. Immers een ticket voor de kwalificatie van de Europa League staat op het spel. “We moeten dan wel proberen om nog efficiënter te worden, zowel in de verdediging als in de aanval. Defensief gaven we de dodelijke spits Germain in Marseille te veel ruimte en offensief hadden we te veel kansen nodig om te scoren. Marseille buitte zowat elke mogelijkheid uit. Voor de match gaf iedereen ons misschien maar tien procent kans, maar we mogen fier zijn op onze prestatie en we gaan er nu opnieuw voor”,  aldus Vanderhaeghe.

Wedstrijdoverzicht

KV Oostende moet ook de thuiswedstrijd tegen Marseille zonder de nieuwe aanwinst Nicolas Rajsel stellen. De 24-jarige aanvaller heeft de voorste kruisbanden gescheurd en het zal minstens een half jaar kunnen duren voordat de Sloveen het veld weer op kan. Verder beschikt coach Yves Vanderhaeghe over een fitte selectie.

Bij Olympique Marseille zijn verdediger Rod Fanni en middenvelder Bouna Sarr zullen niet op tijd wedstrijdfit geraken. De twee speelden in de heenmatch ook al niet mee.

Pre-wedstrijdquoteringen

De pre-wedstrijdquoteringen zijn door de Belgische wedkantoren weer vakkundig ingeschaald. Als u in wilt zetten op winst van KV Oostende, dan kunt u in het 1×2-spelsysteem rekenen op een quotering van x 3.70 keer uw inleg. Een gelijkspel – hetgeen voor de Kustploeg uitschakeling betekent – is met een odd van x 3.75 qua quotering zeker de moeite waard.

Wilt u spelen op winst van Marseille? Dan kunt u via voetbalgokken.be nog altijd rekenen op een mooie quotering van x 1.83 keer het ingelegde geldbedrag.

SC Rheindorf Altach – KAA Gent

Terwijl KV Oostende in Marseille op de blaren moest zitten, bezorgde Gent zijn supporters in de Ghelamco Arena ook geen groot feest. KAA Gent kwam na vijf minuten speeltijd al op achterstand tegen SC Rheindorf Altach, maar kon dit in de slotfase nog rechtzetten. Met een punt op zak gaan De Buffalo’s de strijd nu aan in en tegen Altach.

Hein Vanhaezebrouck: “Er is gelukkig nog een terugmatch”

Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck denkt dan ook niet aan opgeven. “Er is gelukkig nog een terugmatch. De kwalificatie is nog steeds mogelijk en ik heb vertrouwen in mijn team. Ik kan niet ontkennen dat we slap gestart zijn. En ik heb enkele andere minpunten gezien. Van wie wil ik niet zeggen, maar het was duidelijk dat er enkele spelers ondermaats presteerden, terwijl er enkelen wel op niveau zaten. Het is spijtig dat we geen betere uitgangspositie hebben, want dit was een eerste match die telde. Een evaluatie dwingt zich zeker op, maar ik blijf erbij dat er nog niets verloren is. Het is aan mijn team om de zaak in Oostenrijk weer recht te zetten en ervoor te zorgen dat AA Gent een ronde verder gaat”, zegt de coach in HLN.be.

Coulibaly: “Een pak voorzichtiger en secuurder spelen deze donderdag”

Het is aan Kalifa Coulibaly te danken dat Gent niet met lege handen kwam te staan in eigen huis. De hoop op een goed einde is er dan ook nog volop bij de spits. “In de terugmatch mogen we ginder geen enkel tegendoelpunt slikken. Dat zou wellicht het einde betekenen van ons Europees avontuur”, stelde Coulibaly. “Wij moeten dus een pak voorzichtiger en secuurder spelen dan voorbije donderdag, anders komt het niet goed. De volle negentig minuten geconcentreerd blijven in Oostenrijk is de boodschap. Ik kan geen percentage kleven op onze kwalificatiekansen, maar de mogelijkheid bestaat dat we ginds de zaak helemaal rechtzetten. Altach was een sterk team. Goed georganiseerd ook. Maar ze zijn te pakken, ook al spelen ze heel compact. Ik blijf geloven in een goede afloop”, aldus de aanvaller van Gent.

Altach-trainer Klaus Schmidt: “Wij gaan ons vel heel duur verkopen”

Ook Altach-trainer Klaus Schmidt gelooft in een goede afloop. Wat zijn team in de Ghelamco Arena presteerde is volgens de coach ook thuis te realiseren. “Het is duidelijk dat we geen schrik hadden van Gent. Ik denk dat we hier met de 1-1 een goede zaak hebben gedaan, maar er volgt nog een terugmatch. Daarin blijft Altach de underdog. Maar we gaan ons vel heel duur verkopen, wees daar maar zeker van. Wij werken ons naar de match tegen AA Gent toe. Dat met als doel de volgende ronde te halen in de Europa League”, besluit de coach van de Oostenrijkse club.

Wedstrijdoverzicht

Een groot vraagteken voor trainer Hein Vanhaezebrouck is het nog of Lovre Kalinic (vingerblessure) en Rami Gershon (knieblessure) op tijd fit geraken voor de match in Altach. De Gent-spelers zijn nog aan het herstellen van een blessure, maar een comeback zit er waarschijnlijk donderdag nog niet in. Voor Thomas Foket en Kenny Saief komt de wedstrijd sowieso te vroeg.

Voor trainer Schmidt bestaat de lappenmand van Altach uit vier geblesseerde spelers. Middenvelder Andreas Lienhart raakte in Gent geblesseerd en zal ook de terugwedstrijd niet meespelen. Daarnaast heeft de coach met Boris Prokopic nog een geblesseerde middenvelder langs de kant staan. Aanvaller Louis Ngwat-Mahop en doelman Andreas Lukse zullen tegen Gent ook niet van de partij zijn.

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische wedkantoren halen voor deze wedstrijd ook weer het onderste uit de kan. Een zege van KAA Gent levert met een odd van x 2.22 uw inleg al een ruime verdubbeling op. Mocht Altach aan het langste eind trekken, dan geldt er een quotering van x 3.10 keer uw inleg. Voor een gelijkspel noteren de bookies in het 1×2-spelsysteem x 3.25 keer de inleg. Uiteraard kunt u ook middels andere spelsystemen straffe uitkering proberen te behalen. Bekijk daarvoor onze bookmakerpagina of lees de algemene tips.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De terugmatch SC Rheindorf Altach – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 3 augustus om 20:30 uur in Stadion Tivoli NEU te Innsbruck. KV Oostende – Olympique Marseille wordt diezelfde dag gespeeld op 20:45 uur in de Versluys Arena te Oostende.

Benutten de Belgische teams de tweede kans om door te stromen naar de volgende ronde van de Europa League? Speel mee en ontvang fantastische geldprijzen, mits u de juiste voorspelling achterlaat bij de Belgische wedkantoren die zijn aangesloten bij VoetbalGokken.be! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

hansd
1 augustus 2017

Oostende en Gent gaan ons nog verrassen.

7 jaar geleden

voetbal...
2 augustus 2017

Gent en Oostende moeten gewoon gaan knallen. Als ze de groepsfase van de Europa League niet eens halen is niet best. Ze moeten erbij zijn, dus Kom Op!

7 jaar geleden

belga
3 augustus 2017

Gisteren gespeeld op Club en niks gewonnen. Vandaag speel ik op De Buffalo's! Hopelijk maken zij mijn avond wel goed.

7 jaar geleden

kaagent
3 augustus 2017

Tijd voor wraak!!! ;)

7 jaar geleden

goktopper
4 augustus 2017

Leuke quoteringen, maar als je speelt op de Belgische team heb je er niks aan. Echt heel erg jammer dat Gent en Oostende niet door zijn.

7 jaar geleden

hazarddd
4 augustus 2017

Sh*t ik heb niks :(

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN