Hoge odds in Europa League-week met Gent en Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 augustus 2019     7 REACTIES

Deze week komen er in de derde voorronde van de Europa League twee Belgische ploegen in actie. Donderdagavond gaat KAA Gent op verplaatsing naar AEK Larnaca en Royal Antwerp ontvangt thuis het Tsjechische Plzen, dat eerder werd uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. De Belgische wedkantoren hebben er alvast veel goesting in en dus zijn de pre-wedstrijdquoteringen weer zeer straf!

AEK Larnaca – KAA Gent

KAA Gent maakt zich na de dubbele confrontatie met Viitorul Constana klaar voor de derde voorronde van de Europa League. AEK Larnaca is de ploeg die nu verslagen moet worden wil Gent de groepsfase bereiken. Gent-trainer Jess Thorup nam dan ook de tijd om zich hiervoor goed voor te bereiden. “We hadden een scout op hun match tegen Levski, hij zal ons flink wat informatie bezorgen”, aldus Thorup in HLN. Ten opzichte van Viitorul start de dubbel in Cyprus. “Ik ben er blij om dat we deze keer eerst uit spelen, dan kunnen we de confrontatie een week later thuis beslissen.”

KAA Gent wint wedstrijd van AEK Larnaca
2.37
Royal Antwerp wint wedstrijd van Plzen
2.20

“We hebben defensief nog veel werk”

Thorup was de vorige Europa Leaguewedstrijden niet geheel tevreden ondanks dat zijn ploeg thuis met 6-3 won, maar later met 2-1 verloor van Viitorul. De coach wil de zwakke plekken aanpakken voor het treffen met Larnaca. “Mijn spitsen deden het geweldig. Ik heb mooie doelpunten gezien. Ik heb ook gezien dat we defensief nog veel werk hebben”, aldus de coach van Gent.

Statistieken

Gent tankte voorbije weekend aardig wat vertrouwen door in de Jupiler Pro League KAS Eupen met 6-1 te verslaan. Ook de dubbele confrontatie met Viitorul Constana in de Europa Leaguevoorrondes boekte ver vertrouwen. In de Ghelamco Arena werd met 6-3 ruimschoots gewonnen en de verloren wedstrijd 2-1 op verplaatsing bij Viitorul bracht daaraan geen schade. Ook de tegenstander van donderdag, AEK Larnaca kan terugkijken op goede resultaten. De Cyprische competitie start pas eind van deze maand, maar Larnaca heeft in de voorrondes van de Europa League al een paar mooie overwinningen behaald. Van het Moldavische Petrocub werd thuis en op verplaatsing met een doelpunt gewonnen, maar tegen de volgende voorronde ging Larnaca pas echt los. Het Bulgaarse Levski Sofia had met 3-0 en 0-4 winst van Larnaca geen schijn van kans. De grote man bij de wedstrijd op verplaatsing was de Macedoniër Ivan Trickovski. De oude bekende uit de Jupiler Pro League (ex-Club Brugge, -Waasland-Beveren) en aanvoerder van Larnaca maakte alle vier de doelpunten.

Pre-wedstrijdquoteringen voor AEK Larnaca – KAA Gent

Denkt u dat Gent gaat zegevieren in Larnaca? Zet dan in op winst van De Buffalo’s en ontvang uw inleg x 2.37 keer terug als Gent inderdaad wint. De odd voor winst van AEK Larnaca is met x 2.75 keer uw speelbedrag niet veel hoger ingeschaald. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd bij een gelijkspel x 3.25 keer uw speelbedrag.

Royal Antwerp – Plzen

Het voetbalseizoen is nog maar net begonnen en het speelschema staat bomvol, ook voor Royal Antwerp. Voorbije zondag kwam Waasland-Beveren op bezoek (4-1), donderdag wacht Plzen in de Europa Leaguevoorronde, komende zondag naar Charleroi en volgende week donderdag de return tegen Plzen. Volgens Royal Antwerp-trainer Laszlo Bölöni moet dat geen probleem zijn. “Mijn kern is klaar om drie wedstrijden in één week af te werken”, zegt Bölöni op zijn perspraatje. “Het Europese duel tegen Pilzen zal dus weinig of geen invloed hebben op mijn selectiekeuzes. Liever dan de ploeg aan te passen, heb ik gewoon wat gesleuteld aan het trainingsprogramma, zodat we iedereen zo fris mogelijk houden”, aldus Bölöni die de Tsjechische ploeg al heeft zien spelen.

“De 4-0 nederlaag die Pilzen slikte was zwaar overdreven”

“Ik heb Pilzen persoonlijk gescout in de match tegen Olympiakos en moet zeggen dat het een fysiek stevige ploeg is”, aldus de Antwerp-coach. “De 4-0 nederlaag die Pilzen slikte was zwaar overdreven. Het blijft jammer dat we tegen Pilzen niet op de Bosuil mogen spelen. Er gaan weliswaar veel supporters de verplaatsing naar de Heizel maken, maar in dat grote stadion – met piste – gaat de sfeer toch anders zijn. Ik vind het een beetje onbegrijpelijk dat we moeten verhuizen, want ik heb in Europa al mindere stadions gezien.”

Statistieken

Royal Antwerp startte het seizoen goed door in de Jupiler Pro League in de eerste twee wedstrijden al zes punten te innen. Voorbije weekend werd de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren 4-1. Ook bij KAS Eupen werd dit resultaat behaald. Bij Plzen is dat wel even anders. Zaterdag werd er in de competitiewedstrijd tegen Bohemians 1905 niet gescoord (0-0). Ook de uitschakeling van de Champions League ligt bij Plzen nog zwaar op de maag. Olympiakos Piraeus was met 4-0 veel te sterk voor de Tsjechische ploeg dat thuis al niet verder kwam dan 0-0 tegen de Griekse ploeg.  Het is de eerste keer dat Royal Antwerp tegen het Tsjechische Plzen speelt.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Antwerp – Plzen

Voor de thuiswedstrijd van Royal Antwerp willen de Belgische wedkantoren diep in de buidel tasten. De pre-wedstrijdquoteringen zijn in het 1X2 spelsysteem als volgt ingedeeld. Winst van Antwerp staat genoteerd op x 2.20 keer uw inleg. De bookies doen er nog een schepje bovenop als Plzen de heenwedstrijd wint, x 3.00 keer uw speelbedrag. Een gelijkspel krijgt de hoogste odd mee voor deze wedstrijd in Brussel, x 3.25 keer de inleg.

De Europa League match AEK Larnaca – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 8 augustus om 17:30 uur in de AEK Arena te Larnaca. Ook Royal Antwerp – Plzen spelen op donderdag, maar zij starten iets later op de avond. Om 19:30 uur is het startsignaal te horen in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Maak de play-off van de Europa League nog spannender door mee te spelen via VoetbalGokken.be. Welke ploeg zegeviert volgens u en pakt de voorsprong op de return? Doe mee en laat de bookmakers vandaag nog weten wat uw voorspelling is!


Reacties

bobgok
7 augustus 2019

Ik doe een gok op Antwerp ;)

5 jaar geleden

realmadrid
7 augustus 2019

De Buffalo's zijn er klaar voor! Het wordt 0-2.

5 jaar geleden

weddendat
8 augustus 2019

Beide Belgische ploegen gaan winnen ;)

5 jaar geleden

teamspeler
8 augustus 2019

Ik heb het meeste vertrouwen in winst van Royal Antwerp.

5 jaar geleden

belga
8 augustus 2019

Plzen is een sterke ploeg. Antwerp mag hopen op een gelijkspel.

5 jaar geleden

casinoking
8 augustus 2019

Net even een weddenschap gemaakt bij de bookies voor winst van Gent. Van mij mag het beginnen.

5 jaar geleden

hansd
8 augustus 2019

Geweldig voetbalavondje. Hier heb ik goesting in. Als zowel Gent als Antwerp wint heb ik niks te klagen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN