Hazard ontvangt met Chelsea het sterke Dynamo Kiev in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 maart 2019     0 REACTIES

Komende donderdag is Stamford Bridge het decor van de Europa League-match tussen Chelsea en Dynamo Kiev. Beide ploegen komen als winnaar uit hun eigen poule de play-offs binnen en gaan deze donderdag de dubbele confrontatie met elkaar aan. Volgende week wordt er in Kiev bepaald wie er doorgaat naar de volgende ronde van de Europa League. VoetbalGokken.be blikt alvast vooruit op deze match.

Maurizio Sarri: “Het is van moeten tegen Dynamo Kiev”

Voor Chelsea wordt het winnen van de wedstrijd tegen Dynamo Kiev in de Europa League van cruciaal belang. Het team van trainer Maurizio Sarri draait in de Engelse Premier League op de zesde plek en dat is voor een club als Chelsea niet aanvaardbaar. Ver komen in de Europa League kan het seizoen van Chelsea nog redden, maar of Dynamo Kiev daar de beste tegenstander voor is moet nog blijken zegt ook Sarri in de voorafgaande persconferentie. “We hebben een bijzonder doel en we weten dat we donderdagavond moeten slagen. De uitslag voor eigen publiek zal zeer belangrijk zijn om het komende week op verplaatsing af te kunnen maken.”

“Het zal voor ons moeilijk worden”

Dynamo Kiev heeft zich in dit Europa League-seizoen nog niet tegen ‘grote jongens’ als Chelsea hoeven te verweren, maar volgens Sarri is dat geen reden om de Oekraïense ploeg te onderschatten. “Dynamo is als eerste geëindigd in hun poule en dat zegt toch al heel wat. Het zal voor ons donderdag moeilijker worden dan de meeste mensen denken.”

“We zijn tot veel in staat”

Chelsea moet het vertrouwen eerst en vooral uit de voorafgaande wedstrijden halen. Voorbije weekend werd er gewonnen van laagvlieger Fulham met 1-2 en die week ervoor wonnen de Blues nog van Tottenham Hotspur met 2-0, maar de nederlaag tegen Manchester City 6-0 is Chelsea ook nog niet vergeten. “In het voetbal kan alles in een dag veranderen. Op dit moment is het inderdaad lastig voor ons om drie of vier wedstrijden op rij te winnen, maar alles is mogelijk”, beseft de coach. “We moeten voor nu proberen hard te werken en snel goede resultaten neer te zetten ook in de Europa League. Met wat meer vertrouwen zijn we tot enorm veel in staat”, aldus Sarri.

Eden Hazard: “Het wordt een zware strijd tegen Dynamo Kiev”

Het is onze landgenoot Eden Hazard nog niet gelukt om in dit Europa League-seizoen te scoren. De laatste wedstrijd, thuis Malmö FF, kreeg Hazard zelf een plaats op de bank. Sarri deed dat om De Rode Duivel te sparen voor de komende matches. Hazard is dan ook klaar voor de komst van Dynamo Kiev. “Het wordt een zware strijd tegen Dynamo Kiev, maar we moeten proberen om er het maximum uit te halen. Voorbije weekend hebben we alvast een mooie stap gezet door te winnen van Fulham”, aldus Hazard bij Chelsea TV.

Dynamo Kiev is tweede seizoenhelft goed van start gegaan

Bij Dynamo Kiev is het voetbalseizoen pas halverwege februari weer begonnen en dat was voor de Oekraïense club meteen een Europa League-match. Op verplaatsing werd gelijkgespeeld tegen het Griekse Olympiakos: 2-2. Thuis wist Dynamo van de Griekse club te winnen met 1-0. De tegenstander van Chelsea wist de tweede seizoenshelft van de Oekraïense Premier League meteen met veel overtuiging te winnen van Zorya: eindstand 5-0. Ook voorbije weekend trok Dynamo met 1-2 winst tegen Desna aan het langste eind. Het team van trainer Aleksandr Khatskevich staat tweede in de competitie en heeft dertien punten minder dan koploper Shakhtar Donetsk.

Sterkhouders

De gevaarlijkste man bij Dynamo is de 21-jarige Viktor Tsygankov. Hij scoort er flink op los: negen uit twintig. En heeft daarmee de meeste treffers achter zijn naam staan. De Sloveense middenvelder Benjamin Verbic werd de voorbije competitiematch gespaard voor het treffen met Chelsea. Verbic scoorde dit seizoen zeven keer op zeventien. Met Josip Pivaric heeft trainer Khatskevich maar één speler van importantie in de lappenmand zitten.

Statistieken

Terugkijkend op eerdere ontmoetingen tussen Chelsea en Dynamo Kiev zien we dat beide club in 2015 elkaar ook al tegen het lijf liepen. Dit keer was dat in de groepsfase van de Champions League. Chelsea hield de nul in Kiev met een gelijkspel (0-0) en kon thuis met 2-1 winnen. Daarbij moet wel gezegd worden dat er een own goal van Dynamo-speler Aleksandar Dragovic nodig was om Chelsea naar de volgende ronde te loodsen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Chelsea – Dynamo Kiev

De Belgische wedkantoren lopen al warm voor de wedstrijd van Chelsea tegen het Oekraïense Dynamo Kiev. Een zege van de Dynamo levert u in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd van deze match op: x 10.00 keer (!) uw inleg. Verwacht u een gelijkspel in deze heenmatch van Hazard en zijn team? Zet dan in op een gelijkspel en ontvang x 5.50 keer uw inleg retour als beide ploegen de punten delen in Londen. Voor een thuiszege van Chelsea staat x 1.30 keer de inleg genoteerd.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Europa League-match Chelsea – Dynamo Kiev wordt gespeeld op donderdag 7 maart om 21:00 uur op Stamford Bridge te Londen. Grijpt Eden Hazard naar de winst en kan het komende week met een voorgift richting Kiev? Check voordat u gaat inzetten de hoogste odd die past bij uw voorspelling bij de bookmakers via VoetbalGokken.be en verhoog uw winkansen!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN