Haalt Royal Antwerp FC de Europa League groepsfase?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag treedt Royal Antwerp FC in eigen Bosuil-stadion aan tegen Omonia Nicosia. Doel van de ontmoeting is de groepsfase van de Europa League halen. Dat wordt voor RAFC een helse klus, want de ploeg liep voorbije week een achterstand van 2-4 op. Weet Antwerp FC dat donderdag goed te maken? Laat uw voorspelling(en) tijdig achter en grijp de hoogste pre-odds die bij VoetbalGokken.be te vinden zijn.

Brain Priske: “Het wordt moeilijk tegen Omonia”

Royal Antwerp kreeg het zwaar te voortduren toen het voorbije week op bezoek was bij Omonia Nicosia. Antwerp-coach Brain Priske was ontgoocheld toen zijn team met 4-2 verloor. “Niet alleen in het resultaat, maar zeker ook in de prestatie. Vooral defensief was het niet goed genoeg”, zegt de coach die heel wat huiswerk heeft meegenomen naar Antwerpen voor de return van donderdag. “De 4 tegengoals kwamen er na individuele foutjes die je op dit niveau niet mag maken. Het wordt moeilijk, maar we hebben een week om ons op de terugmatch voor te bereiden.”

Royal Antwerp wint de wedstrijd
1.53
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
Omonia Nicosia wint de wedstrijd
5.50

“Het is nog niet gedaan”

Priske wil vooral hard met de nieuwe aanwinsten van de ploeg. “Absoluut. Er zijn veel nieuwe spelers en een nieuwe staf. Maar dat mag geen excuus zijn. Niet voor mij en ook niet voor de spelers”, zegt de coach die wel positief is over debutant Radja Nainggolan. “Wat hij deed was perfect. Hij was kalm aan de bal, slim ook. Laat ons hopen dat hij zo snel mogelijk klaar is voor 90 minuten. Maar we moeten ook positief blijven. Het is nog niet gedaan”, stelt de T1 van Royal Antwerp vast.

Henning Berg: “We gaan ervoor vechten in Antwerpen”

De beste papieren voor de groepsfase liggen dus bij Omonia Nicosia. Coach Henning Berg hoopt het in Antwerpen ook echt af te kunnen maken. “We zijn blij met de overwinning. We scoorden vier doelpunten en toonden kwaliteit en mentaliteit. Het is een geweldige ervaring voor iedereen binnen de club, maar we hebben nog één wedstrijd te gaan. Niets is voorbij, we staan met 4-2 voor. Het zal moeilijk worden, we hebben gezien wat ze kunnen doen. We gaan erheen om ervoor te vechten”, zegt de coach van Omonia.

“De kwalificatie ligt nog open”

De match van voorbije week heeft heel wat vertrouwen gegeven. “De kwalificatie ligt nog open. Voorheen waren zij favoriet nu hebben we de leiding, maar het is nog niet gedaan. Ze hebben de kwaliteit om te scoren, maar we weten ook dat we tegen hen kunnen scoren. We moeten voorkomen dat ze beter spelen. Of we ginds slagen? We zullen zien”, besluit coach Henning.

Statistieken

Royal Antwerp moet met minimaal 2-0 winnen wil het nog kans maken op de groepsfase. Bij deze uitslag zal het betekenen dat er een verlenging komt. Scoort The Great Old meer goals dan twee dan is Royal Antwerp gekwalificeerd voor de groepsfase. Het wordt donderdag dus erg belangrijk dat er geen tegengoals geïncasseerd hoeven te worden.

Head 2 Head

Voorbije week was de eerste ontmoeting voor Royal Antwerp met Omonia Nicosia. De Cyprioten komen ook voor de eerste keer naar Antwerpen voor de terugmatch tegen The Great Old. Op verplaatsing ging het al snel mis, kwam Antwerp nog even terug in de match maar was daarna het vet van de soep, waardoor het nu 4-2 staat na één duel.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp speelde voorbije weekeinde geen Jupiler Pro league match ter voorbereiding op de return tegen Omonia. De ploeg van coach Priske zal de match tegen KRC Genk op een ander tijdstip gaan inhalen. De laatste match die RAFC speelde was die tegen Omonia. Enkele dagen daarvoor werd het nog een gelijkspel bij Sporting Charleroi 1-1.

Huidige vorm Omonia Nicosia

In Cyprus begint de competitie pas midden september. Omonia Nicosia kwam na de match tegen Antwerp FC dus niet meer in actie. Wel werd er een kwalificatieronde eerder nipt gewonnen van FC Flora Tallinn met 2-1 in de verlening van de terugmatch en 1-0 in de heenmatch.

Lappenmand

Royal Antwerp kan donderdag geen beroep doen op Sander Coopman en Michael Frey. Beide spelers kampen met een knieblessure en moeten forfait geven.

Omonia Nicosia-speler Ernest Asante komt door een gescheurde kruisband ook niet in actie donderdag. Verder is de selectie van Omonia compleet.

Prognose

Onze wedtip is 2-0 voor de The Great Old. Mocht deze uitslag uitkomen, dan wordt het een verlenging. In onderstaand odds-overzicht van bookmaker Unibet vindt u een indicatie van de gemiddelde pre-match quoteringen bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Royal Antwerp – Omonia Nicosia

De hoogste quoteringen worden uitgekeerd door de Belgische wedkantoren als Omonia komt zegevieren in het Bosuil-stadion. De bookies zijn bereid x 5.50 keer uw speelbedrag uit te keren als de Cypriotische ploeg wint.

Een gelijkspel is bij de wedkantoren een quotering van x 4.10 keer uw speelbedrag waard. Royal Antwerp zal bij deze uitslag uitgeschakeld zijn, maar voetbalpunters die dit hadden voorspeld hebben dan toch wat te vieren. Een overwinning van Royal Antwerp staat genoteerd op x 1.53 keer uw inleg.

De laatste kwalificatiematch van de UEFA Europa League Royal Antwerp FC – Omonia Nicosia wordt gespeeld op donderdag 26 augustus om 21:00 uur in het Bosuil-stadion te Antwerpen. Gaat RAFC de groepsfase halen of gaat u inzetten op een zege van Omonia? Wat u ook voorspelt de strafste pre-odds vind u bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN