Haalt Charleroi tegen Lech Poznan de UEFA Europa League?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 september 2020     1 REACTIE

Na een moeizame zege op Partizan in de UEFA Europa League gaat Sporting Charleroi deze donderdag haar laatste voorronde spelen tegen Lech Poznan. De Poolse ploeg komt naar Stadion du Pays de Charleroi om ook de koker in te mogen voor de groepsfase van Europa League. Speelt u ook mee via VoetbalGokken.be?

Karim Belhocine: “Geschiedenis schrijven tegen Poznan”

Sporting Charleroi is nog één speelronde verwijderd van de Europa League groepsfase. Het Poolse Lech Poznan moet nog worden verslagen, maar Charleroi heeft als voordeel dat zij deze finalematch thuis mogen afwerken. Voor trainer Karim Belhocine dan ook een reden om er extra voor te gaan. “Donderdag tegen Poznan kunnen we echt geschiedenis schrijven. Daar moeten wij ons nu echt op focussen”, zegt Belhocine.

Charleroi wint de wedstrijd
2.16
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Lech Poznan wint de wedstrijd
2.95

“Ons best doen tegen Poznan”

Omdat Charleroi donderdag Lech Poznan ontvangt in een cruciale wedstrijd voor de kwalificatiegroep voor de Europa League: “De mentaliteit van mijn spelers is goed. We zullen ons best doen tegen Poznan. Dat is een moeilijke missie, maar die ons ook heel veel kan opleveren”, aast de trainer van Charleroi op een plekje in de groepsfase van de Europa League.

Coach Lech Poznan: “Niet bang zijn voor Charleroi”

Het is voor Lech Poznan de eerste keer dat het naar Charleroi trekt voor een Europees voetbalduel. Trainer Dariusz Zuraw weet dan ook nog niet wat zijn ploeg kan verwachten in het Duitstalige België, maar een ding staat als een paal boven water vindt de coach van Lech. “We zijn misschien geen favoriet, maar we hoeven niet bang te zijn voor het Belgische team”, zo zegt Zuraw.

“Charleroi in eigen huis verrassen”

De coach van de Poolse ploeg verwacht dat zijn team niet ontgoocheld als het donderdag op verplaatsing tegenover De Zebra’s  zal staan. “Het is moeilijk om nu al te zeggen dat het nul-één wordt. Charleroi is een heel solide ploeg, erg georganiseerd, met praktisch één line-up. Maar ik denk dat we de kracht hebben om ze in eigen huis te verrassen”, besluit Zuraw.

Statistieken

Sporting Charleroi moest in de voorbij kwalificatieronde Partizan uitschakelen om een ronde te kunnen komen. Het was een moeizame thuismatch die pas in de verlenging werd gewonnen met 2-1. Lech Poznan had het een stuk gemakkelijker bij het Cyprische Apollon. De Poolse ploeg won er met 0-5. Een speelronde eerder werd het ook al 0-3 bij Hammarby. In twee speelronden tijd heeft Lech dus al achtmaal gescoord.

Head 2 Head

Het is voor het eerst dat Charleroi en Lech Poznan elkaar treffen. Er zijn nog niet eerder duels gespeeld tussen deze twee teams. Deze eerste krachtmeting zal de standaard gaan zetten voor toekomstige matches tussen beide equipes.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Na zes ongeslagen duels in de Jupiler Pro League kreeg Charleroi voorbije weekeinde de deksel toch op de neus. Bij Moeskroen viel er geen drie punten te rapen voor de ploeg van trainer Belhocine. Het werd met 1-1 een gelijkspel voor de ploeg uit Charleroi.

Huidige vorm Lech Poznan

De Poolse competitie is net als de Jupiler Pro league ook weer in de gang. De vijfde speelronde is inmiddels gespeeld, maar dat geldt niet voor Lech Poznan. De ploeg van trainer Zuraw heeft vier speelrondes achter de kiezen en de laatste match werd nipt gewonnen van Warta met 1-0. Dat was de eerste zege van dit competitieseizoen en Poznan vinden we dan ook pas op de tiende plek terug.

Lappenmand

Trainer Belhocine kan donderdag over dezelfde spelers beschikken als tegen Partizan en Moeskroen. Christophe Diandy en Massimo Bruno zijn de geblesseerde spelers van Charleroi die beiden al langge tijd kampen met een gescheurde kruisband. Poznan heeft geen basisspelers in de lappenmand bivakkeren en kan tegen Charleroi over een fitte selectie beschikken.

Prognose

Het zal een zware match worden voor Charleroi, maar onze verwachting is dat De Zebra’s zullen zegevieren. Een 2-1 zege voor de ploeg van coach Belhocine moet er volgens ons wel inzitten. Denkt u het beter te weten? Ga dan snel naar onze pagina met bookmakers of check hieronder de gemiddelde quoteringen van de bookies.

Quoteringen Sporting Charleroi – Lech Poznan

De Belgische wedkantoren verwachten dat Lech Poznan een gelijkwaardige ploeg is aan Charleroi. De quoteringen wijken namelijk niet ver van elkaar af. Goed nieuws dus voor u als speler van voetbalgokken.be, want de juiste voorspelling wordt goed beloond. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt binnen de reguliere speeltijd: x 3.15 keer uw inleg is daar de quotering van.

Een zege van De Zebra’s staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 2.16 keer de inleg. Een overwinning van Leck Poznan – wat dus ook einde Europa League seizoen voor Charleroi zou betekenen – staat genoteerd op x 2.95 keer uw speelbedrag.

De Europa League match Royal Charleroi Sporting Club – Lech Poznan wordt gespeeld op donderdag 1 oktober om 19:00 uur in Stadion du Pays de Charleroi. Denkt u dat De Zebra’s hun kans om de koker in te gaan voor de groepsfase van de Europe League pakken? Laat dan uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win straffe geldprijzen!


Reacties

jupiler...
29 september 2020

Dit ijzersterke Charleroi houdt Poznan wel tegen

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN