Gok op resultaat in terugmatch Club Brugge tegen Dynamo Kiev

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 februari 2021     3 REACTIES

Club Brugge vangt deze donderdag aan tegen Dynamo Kiev in de terugmatch van de UEFA Europa League. Op Jan Breydel moet de ploeg uit Brugge het gelijkspel 1-1 in Kiev van voorbije week zien om te buigen in een ticket voor de achtste finales. Geraakt Blauw-zwart naar de volgende ronde of zegeviert Dynamo Kiev achter de kerk van Sint-Andries? Laat het de Belgische wedkantoren weten via VoetbalGokken.be en scoor!

Philippe Clement: “We gaan ervoor strijden”

Club Brugge begint met een behaald resultaat in Kiev 1-1 aan de return van de UEFA Europa League. Mocht de ploeg van winnen of gelijkspelen met 0-0 dan is de volgende ronde van het Europese voetbaltoernooi een feit. Club coach Philippe Clement denkt dat een ticket er best in kan zitten. “We gaan ervoor strijden. We proberen donderdag ons ware niveau te demonstreren. We vallen aan en willen scoren. Het is onze taak om de volgende ronde te bereiken”, zegt de coach over de return van donderdag.

Club Brugge wint de wedstrijd
2.07
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Dynamo Kiev wint de wedstrijd
3.45

“Blindelings vertrouwen in”

Om gezondheidsredenen van de Club-spelers zullen er een paar sterkhouders niet aan de start verschijnen. De coach vertrouwt op de rest van zijn team. “We moeten het accepteren en zoeken hoe we het nu moeten aanpakken. Maar ik vertrouw op mijn spelers. Zonder met hen in contact te staan, heb ik er blindelings vertrouwen in”, stelt Clement tot besluit vast.

Mircea Lucescu: “We weten niveau van Club”

Ook Dinamo Kiev-coach Mircea Lucescu gaat donderdag met zijn ploeg proberen de volgende ronde te bereiken en ziet kansen voor zijn ploeg. “We spelen donderdag de return en nu we weten wie we ontmoeten, weten we op welk niveau Club Brugge is. Ik hoop dat we donderdag beter in vorm zullen zijn”, zegt coach Lucescu in zijn bespiegelingen voorafgaand aan de Europese match.

“Club Brugge was sterker dan wij”

Met het gelijkspel 1-1 is er veel werk te doen voor Dinamo Kiev. Coach Lucescu: “Het was beter geweest om met 1-0 te winnen, dan hadden we al een mooi resultaat. Ons doel was niet om thuis een doelpunt tegen te krijgen. In een geschil van twee wedstrijden is het erg belangrijk om geen doelpunt te maken. Helaas is ons dat niet gelukt. Club Brugge was sterker dan wij”, geeft de coach van Dynamo Kiev aan het eind nog toe.

Statistieken

Met het gelijkspel 1-1 in het Oekraïense Kiev staat Club Brugge er goed voor. Voorbije donderdag kwamen de twee doelpunten pas na de thee en Dynamo was met Vitaliy Buyalskyy de eerste die het net geraakte. Vijf minuten later kwam het schot van Brando Mechele die zorgde voor de 1-1 eindstand.

Head 2 Head

Club Brugge speelde in 2019 ook al tegen de Oekraïense ploeg. Dit betrof de kwalificatieronde voor de Champions League. In Brugge was Blauw-zwart heer en meester en won met 1-0. Eenmaal in Kiev werd het duel beëindigd met 3-3 gelijkspel, wat voor Brugge volstond om door te gaan.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge is nog altijd bezig aan een straffe ongeslagen reeks. Na de trip naar Kiev mocht de ploeg van coach Clement zich snel gereed gaan maken voor de Jupiler Pro League match tegen OH Leuven. Op Jan Breydel werd de nummer acht met 3-0 verslagen door de ploeg van coach Clement.

Huidige vorm Dynamo Kiev

Dynamo Kiev speelde zondag op verplaatsing bij Desna in de vijftiende speelronde van de Oekraïense Premier League. De ploeg van coach Lucescu wist er niet te winnen, maar speelde wel een gelijkspel 1-1. Met dit resultaat staat de ploeg uit Kiev nog altijd op de eerste plek van de competitie.

Lappenmand

Club Brugge treedt donderdag waarschijnlijk zonder Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken en Mats Rits aan. Het viertal kan er door gezondheidsproblemen niet bij zijn. Cisse Sandra is nog altijd aan het herstellen van een spierblessure.

Ook Dynamo Kiev moet een aantal spelers achterlaten. Zo zullen Denys Garmash (voetblessure), Benjamin Verbic (knieblessure), Tudor Baluta (gekneusde middenvoet), Volodymyr Kostevych (meniscusblessure) en Mykyta Burda (gescheurde achillespees) niet van de partij zijn in de return tegen Club.

Prognose

Wij verwachten dat Club Brugge thuis zegeviert van Dynamo Kiev en dus de volgende ronde van de Europa League zal halen. Onze wedtip is 2-1 voor Blauw-zwart. Verwacht u dit ook of heeft u een andere voorspelling in gedachten? In onderstaand odd-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Club Brugge – Dynamo Kiev

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat de quotering bij winst van Dynamo Kiev het hoogst ingedeeld voor deze match. Gemiddeld ontvangt u x 3.45 keer het speelbedrag terug als de Oekraïense ploeg zegeviert op Jan Breydel.

Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 3.25 keer uw speelbedrag en dat is niet veel minder dan de odd voor winst van Dynamo. Wint Club Brugge? Dan kunt u nog altijd rekenen op een straffe odd van gemiddeld x 2.07 keer uw inleg.

De UEFA Europa League match Club Brugge – Dynamo Kiev wordt gespeeld op donderdag 25 februari om 21:00 uur op Jan Breydel. Speelt u mee via voetbalgokken.be voor de strafste odds en de beste deals? Laat uw voorspelling vandaag al achter bij de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

leovandere
24 februari 2021

Club Brugge gaat zegevieren met 2-0!

3 jaar geleden

thegambler
25 februari 2021

Laat Dynamo maar komen. Ik gok op een zege van de Bruggenaren 3-1!

3 jaar geleden

allesof...
26 februari 2021

Ik ben hier echt slecht van. Club had kunnen winnen van Dinamo. Had me ook een leuk zakcentje op kunnen leveren

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN