Gent en Antwerp strijden voor UEFA Europa League ticket

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 augustus 2019     6 REACTIES

Deze donderdag vallen de beslissingen in de play-off matches voor de Europa League groepsfase. Gent gaat op verplaatsing naar Rijeka, terwijl Antwerp het thuis opneemt tegen AZ Alkmaar. Gaan beide ploegen in deze returnmatches deelname aan de Europa League veiligstellen? Zet in op Gent of Antwerp via VoetbalGokken.be en maak de ontknoping van de voorrondes nog spannender!

Jess Thorup: “Het zal spannend worden”

KAA Gent trainer Jess Thorup zag in het heenduel dat zijn ploeg 0-1 achter kwam te staan, maar dat deze score nog voor het einde van match werd rechtgetrokken. De 2-1 zege betekent echter allerminst dat het binnen is voor de Gentse ploeg. “Het zal spannend worden, maar wij hebben nog steeds veel vertrouwen. We kennen onze tegenstander na vandaag ook veel beter. Uiteindelijk moet Rijeka scoren na deze 2-1. Er zal hoe dan ook meer ruimte komen en dat ligt ons. En wij scoren altijd. We gaan zeker kansen krijgen ginds en het wordt zaak die te benutten”, stelt de hoofdcoach in HLN.be vast.

KAA Gent wint de wedstrijd
2.67
Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.34

Depoitre: “Op ons hoede zijn in Rijeka”

Laurent Depoitre was met twee goals de gevierde man bij Gent, maar ook hij trekt met gemengde gevoelens naar HNK Rijeka. “Ondanks mijn twee doelpunten blijf ik achter met een wrang gevoel want 2-1 is toch een gevaarlijke uitgangspositie”, weet Depoitre te vertellen Nieuwsblad. “Hun doelpunt doet ons toch wel pijn en daardoor moeten we op onze hoede zijn voor de return van volgende week.”

Pre-wedstrijdquoteringen HNK Rijeka – KAA Gent

De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de match van Gent alvast hoog ingeschaald. Mocht Gent doorstoten naar de groepsfase van de Europa League, dan wordt elke speler die hierop heeft gespeeld x 2.67 keer de inleg rijker. Een gelijkspel wordt met x 3.40 keer het speelbedrag nog iets hoger beloond. In het 1X2 spelsysteem staat winst van Rijeka op x 2.50 keer uw inleg.

László Bölöni: “Op de flanken heeft AZ ons verrast”

FC Antwerp-trainer László Bölöni was gefrustreerd en tevreden na de 1-1 vorige week bij AZ. Bovendien sneuvelde zijn bril doordat hij een bal op zijn neus geschoten kreeg, maar mocht dit alles uitmonden in kwalificatie dan is alles snel vergeten: “We hebben goeie dingen getoond, maar we hebben ook moeilijke momenten gehad. Maar we hebben de kansen gehad om het helemaal af te maken met Refaelov, Lamkel Ze en Mbokani”, verklaart hij tegenover Voetbalkrant.

“Tegen volgende iets op zien te vinden”

Anderzijds liet ook AZ soms straffe dingen zien. Met name Stengs en Idrissi die de Antwerp-verdediging meer dan eens pijn deden: “Dit is hetzelfde gevoel als die wedstrijd tegen Plzen. We hebben drie open kansen gehad om te scoren. Maar het is de match geworden die ik verwachtte. Op de flank hebben ze ons soms wel verrast. Daar moeten we tegen volgende week toch iets op zien te vinden.”

AZ-trainer Slot: “Zeer gelijkwaardige strijd”

Ook AZ-trainer Arne Slot verwacht een heet avondje: “Wij moeten er doorheen voetballen zoals dat heet. Wij willen hoog druk zetten en aanvallend spelen, Antwerp zal inzakken. Beide ploegen hebben een eigen manier van spelen en een eigen manier van verdedigen. Hun counter is gevaarlijk, daar moeten we op berekend zijn. In de voorbereiding hebben we veel gespeeld tegen Belgische ploegen, maar dat zegt nu niets. Ik verwacht een zeer gelijkwaardige strijd. Dit is absoluut geen makkelijke tegenstander, dat weten we heel goed.”

Pre-wedstrijdquoteringen Royal Antwerp – AZ Alkmaar

De wedstrijd in Antwerp wordt door de Belgische wedkantoren niet vergeten en ook hier staan er straffe pre-wedstrijdquoteringen gereed. Winst van Antwerp krijgt met x 2.34 keer de inleg al een zeer hoge quotering voor deze match mee. Een uitzege van AZ wordt met x 2.96 keer de inleg nog iets hoger aangestipt. Een gelijkspel krijgt ook voor deze wedstrijd de hoogste odd mee x 3.29 keer het speelbedrag.

De play-offs van de UEFA Europa League wordt gespeeld op donderdag 29 augustus. De wedstrijd Royal Antwerp – AZ Alkmaar begint om 19:30 uur in het Koning Boudewijnstadion te Brussel omdat het Bosuilstadion in Deurne niet voldoet aan de Europese eisen. HNK Rijeka – KAA Gent starten diezelfde avond om 20:00 uur in het Stadion van HNK te Rijeka. Pak uw kans tijdens de returns en zet uw voorspelling vandaag al in via VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
28 augustus 2019

Antwerp en Gent gaan hoe dan ook naar de groepsfase ;)

5 jaar geleden

kampioe...
28 augustus 2019

Dit mogen ze niet meer uit handen geven.

5 jaar geleden

voetbal...
29 augustus 2019

De Buffalo's krijgen het nog moeilijk. Het wordt een gelijkspel, maar gelukkig is dat ook genoeg ;)

5 jaar geleden

hazarddd
29 augustus 2019

Het wordt feest in Antwerp!!!

5 jaar geleden

riesjart
29 augustus 2019

Helaas maar The Great Old treft een heel ander AZ aan.

5 jaar geleden

casinoking
29 augustus 2019

Onze ploegen gaan naar de loting van de Europa League ;).

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN