Fiorentina probeert schade te herstellen tegen Sevilla

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 mei 2015     0 REACTIES

Het Italiaanse Fiorentina mag het in de Serie A dan aardig doen en ook in de Europa League is het team met een halve finaleplaats behoorlijk succesvol dit seizoen. Vorige week kreeg het elftal in en tegen Sevilla het deksel op de neus. De Spanjaarden wonnen afgetekend met 3-0. Komende donderdag gaat Fiorentina proberen die schade enigszins te herstellen. Gaat ze dit lukken of blijkt Sevilla wederom een maatje te groot?

Eenzijdige heenwedstrijd

Afgelopen donderdag werden de fans van Sevilla behoorlijk verwend door een goed spelend Spaans elftal. Al na 17 minuten zette Vidal de thuisploeg op voorsprong. In de tweede helft deed Vidal nogmaals het vijandelijke doel treffen en maakte Gameiro er een kwartier voor tijd zelfs 3-0 van. Een wedstrijd die voor de neutrale toeschouwer nauwelijks spanning of hoogtepunten kende. Er was maar één ploeg die voetbalde en dat was Sevilla. Dat het een eenzijdige wedstrijd werd, was vooral te wijten aan de onmacht bij Fiorentina. Niets leek te lukken en de Italianen slaagde er slechts sporadisch in om langere tijd in balbezit te blijven.

Afgaande op de uitslag en het spelbeeld uit de wedstrijd heeft Fiorentina geen enkele kans om door te stoten. Dit werd ook toen al door bookmakers onderkent, die Sevilla vooraf als de uitgesproken favoriet hadden uitgeroepen. De verschillen in de quoteringen liepen daardoor hoog op: x 1,72 voor Sevilla en x 5,00 voor Fiorentina. Met de uitslag van vorige week nog vers in het geheugen kiezen de bookies ook deze keer weer de kant van de Spaanse furie. Winst van Sevilla wordt, ondanks het spelen van een uitwedstrijd beloond met een notering van x 3,10. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat deze wedstrijd al na 1 duel beslist lijkt te zijn en de bookies verwachten niet dat Sevilla nog alles op alles gaat zetten om ook het treffen in Italië naar hun hand te zetten. Het bereiken van de finale is het ultieme doel en dat lijkt al te zijn veiliggesteld in de thuiswedstrijd. Mocht Fiorentina voor eigen publiek de overwinning grijpen dan ligt er een uitkering van x 2,30 uw inzet klaar bij de wedkantoren als u via het speelsysteem 1X2 gekozen had voor de Italianen.

Bent u er zeker van dat het duel in een gelijkspel eindigt en heeft u hier geld voor over, dat u ook echt kunt missen, dan kunt u rekenen op een uitkering van x3,50 als het inderdaad een draw wordt. Dit komt neer op 88 euro bij een inzet van 25 euro. Wees wel altijd voorzichtig met het spelen op de wedstrijden. Voetbal zit vol verrassingen, dus als u het geld niet kunt missen speel dan niet mee. Heeft u extraatje over en wilt u voetbal kijken nog spannender en leuker maken: ga dan naar één van onze officiële Belgische wedkantoren en kies uw favoriete team uit voor komende speelronden.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Fiorentina – Sevilla wordt op donderdag 14 mei 2015 om 21:05 uur gespeeld in het Stadio Artemio Franchi. Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN