Fiorentina probeert schade te herstellen tegen Sevilla

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 mei 2015     6 REACTIES

Het Italiaanse Fiorentina mag het in de Serie A dan aardig doen en ook in de Europa League is het team met een halve finaleplaats behoorlijk succesvol dit seizoen. Vorige week kreeg het elftal in en tegen Sevilla het deksel op de neus. De Spanjaarden wonnen afgetekend met 3-0. Komende donderdag gaat Fiorentina proberen die schade enigszins te herstellen. Gaat ze dit lukken of blijkt Sevilla wederom een maatje te groot?

Eenzijdige heenwedstrijd

Afgelopen donderdag werden de fans van Sevilla behoorlijk verwend door een goed spelend Spaans elftal. Al na 17 minuten zette Vidal de thuisploeg op voorsprong. In de tweede helft deed Vidal nogmaals het vijandelijke doel treffen en maakte Gameiro er een kwartier voor tijd zelfs 3-0 van. Een wedstrijd die voor de neutrale toeschouwer nauwelijks spanning of hoogtepunten kende. Er was maar één ploeg die voetbalde en dat was Sevilla. Dat het een eenzijdige wedstrijd werd, was vooral te wijten aan de onmacht bij Fiorentina. Niets leek te lukken en de Italianen slaagde er slechts sporadisch in om langere tijd in balbezit te blijven.

Afgaande op de uitslag en het spelbeeld uit de wedstrijd heeft Fiorentina geen enkele kans om door te stoten. Dit werd ook toen al door bookmakers onderkent, die Sevilla vooraf als de uitgesproken favoriet hadden uitgeroepen. De verschillen in de quoteringen liepen daardoor hoog op: x 1,72 voor Sevilla en x 5,00 voor Fiorentina. Met de uitslag van vorige week nog vers in het geheugen kiezen de bookies ook deze keer weer de kant van de Spaanse furie. Winst van Sevilla wordt, ondanks het spelen van een uitwedstrijd beloond met een notering van x 3,10. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat deze wedstrijd al na 1 duel beslist lijkt te zijn en de bookies verwachten niet dat Sevilla nog alles op alles gaat zetten om ook het treffen in Italië naar hun hand te zetten. Het bereiken van de finale is het ultieme doel en dat lijkt al te zijn veiliggesteld in de thuiswedstrijd. Mocht Fiorentina voor eigen publiek de overwinning grijpen dan ligt er een uitkering van x 2,30 uw inzet klaar bij de wedkantoren als u via het speelsysteem 1X2 gekozen had voor de Italianen.

Bent u er zeker van dat het duel in een gelijkspel eindigt en heeft u hier geld voor over, dat u ook echt kunt missen, dan kunt u rekenen op een uitkering van x3,50 als het inderdaad een draw wordt. Dit komt neer op 88 euro bij een inzet van 25 euro. Wees wel altijd voorzichtig met het spelen op de wedstrijden. Voetbal zit vol verrassingen, dus als u het geld niet kunt missen speel dan niet mee. Heeft u extraatje over en wilt u voetbal kijken nog spannender en leuker maken: ga dan naar één van onze officiële Belgische wedkantoren en kies uw favoriete team uit voor komende speelronden.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Fiorentina – Sevilla wordt op donderdag 14 mei 2015 om 21:05 uur gespeeld in het Stadio Artemio Franchi. Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…[/av_promobox]

 


Reacties

anderlecht
15 mei 2015

Tsjah dat dit niet ging lukken, was vooraf al wel duidelijk. Sevilla mooie finalist, gaat ook de EL winnen denk ik.

8 jaar geleden

sporza
15 mei 2015

Uiteraard ingezet op de thuisploeg, want die mocht voetballen. Sevilla door naar finale: logisch!

8 jaar geleden

bluearmy
16 mei 2015

Fiorentina is ook niet zo heel best hoor. Al verrassend dat ze bij laatste 4 zaten voor mij. Sevilla terechte finalist!

8 jaar geleden

hazarddd
18 mei 2015

Mooie finale! Djnepro ook gewoon finalist; nog niet zo slecht dus van Club dat ze daar niet van konden winnen: is gewoon goede ploeg!

8 jaar geleden

nogutsn...
29 mei 2015

Sevilla pakt um gewoon weer he! :D toffe ploeg.

8 jaar geleden

messibarca
29 mei 2015

Tsja schade herstellen tegen Sevilla, dat lukte zelfs een stugge ploeg als Djnepre niet.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN