Ferme odds bij laatste Europa League duel Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 december 2021     0 REACTIES

Deze donderdag speelt Royal Antwerp FC de laatste UEFA Europa League match van dit seizoen tegen Olympiakos Piraeus. Het is RAFC niet gelukt om te mogen overwinteren in Europees voetbal. Er rest nog één match in Groep D en Royal Antwerp wil niets liever dan winnen voor eigen publiek. Speelt u mee bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be?

Brian Priske: “Kwaliteiten tonen tegen Olympiakos”

Voor Royal Antwerp maakt het niet meer uit of er donderdag gewonnen of verloren wordt van Olympiakos. Maar het duel vindt in het Bosuil Stadion te Antwerpen plaats en coach Brian Priske wil dat er gewonnen wordt voor eigen publiek. “Natuurlijk, wij willen onze kwaliteiten tonen tegen grote ploegen als Olympiakos Piraeus”, blikt de coach van RAFC vooruit naar de match van donderdag.

“Mijn spelers verdienen meer”

Een overwinning is dat wat zijn ploeg verdiend, vindt coach Priske. “Mijn spelers verdienen meer punten én meer respect voor de prestaties die ze geleverd hebben in Europa. We hebben er altijd alles aan gedaan, maar blijven toch bijna met lege handen achter. Dat is heel ontgoochelend”, aldus de Deense coach van Royal Antwerp.

Pedro Martins: “Afmaken tegen Royal Antwerp”

Olympiakos kan nog eerste worden in de poule en dat zal gunstiger uit kunnen pakken voor de loting. Olympiakos-coach Pedro Martins wil er dan ook voor gaan met zijn team. “We zijn voorbereid op alle scenario’s voor het duel tegen Royal Antwerp. We zijn klaar om ons aan te passen aan de omstandigheden van de match in Antwerpen. We hebben er hard voor gewerkt en nu moeten we het ook afmaken”, stelt de Portugese coach van Olympiakos vast.

“Magische Europese wedstrijd”

De coach wil niet te veel kijken naar wat koploper in Groep D, Eintracht Frankfurt, doet op bezoek bij Fenerbahçe. “Ons doel is om een goede match te maken, met veel balbezit om te profiteren van onze kansen. We gaan in Antwerpen een magische Europese wedstrijd beleven en dan zien we wel verder”, zo besluit de coach van de Griekse ploeg.

Statistieken

In Groep D van de UEFA Europa League strijden Eintracht Frankfurt en Olympiakos nog om de eerste plek in de poule. De Duitse ploeg heeft elf punten en de Griekse ploeg heeft negen punten. Het Turkse Fenerbahçe heeft vijf punten en is al zeker van een ticket naar de Europa Conference League.

Royal Antwerp haalde twee punten binnen, maar kan met winst op Olympiakos niet meer derde worden. Op onderling resultaat gaat de Turkse ploeg door. Fenerbahçe wist in Antwerpen met 0-3 te winnen en in Istanbul werd het met 2-2 een gelijkspel.

Head 2 Head

De match op verplaatsing bij Olympiakos midden september was de eerste keer dat Royale Antwerp en het Griekse Olympiakos elkaar troffen. In stadion Georgios Karaiskakis te Piraeus verloor The Great Old met 2-1. Deze donderdag ontmoetten de teams elkaar voor het eerst in het Bosuil Stadion.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

In de Belgische Pro League gaat het Royal Antwerp FC beter af dan in de Europa League. Voorbije weekeinde werd er op verplaatsing gewonnen met 1-0 van Beerschot VA. Radja Nainggolan maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. RAFC staat nog altijd op de tweede plaats in de Jupiler Pro League. In de Europa League wist Antwerp FC twee weken terug met 2-2 een gelijkspel uit het vuur te slepen bij Eintracht in Frankfurt.

Huidige vorm Olympiakos

Olympiakos staat in de Griekse Super League op de eerste plek. De competitie is twaalf speelronden op weg. Voorbije zaterdag zegevierde de ploeg van coach Martins op bezoek bij OFI Kreta met 1-3. In de Europa League werd de laatste match gewonnen van Fenerbahçe. Het werd in Piraeus 1-0 tegen de Turkse formatie.

Lappenmand

Royal Antwerp speelt zonder speler Buta en Koji Miyoshi. Beide spelers komen niet in actie door een blessure. Faris Haroun en Jelle Bataille boeken progressie in hun revalidatie. Het tweetal zal mogelijk snel weer inzetbaar zijn.

Olympiakos komt zonder verdediger Michal Karbownik naar Antwerpen af. Voor het overige is de wedstrijdselectie fit en compleet voor de strijd in het Bosuil.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp FC – Olympiakos Piraeus. Onze wedtip is een zege van de Griekse ploeg 0-1. Wat is uw voorspelling voor dit duel in een het Bosuil Stadion te Antwerpen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste groepswedstrijd van de Europa League.

Quoteringen Royal Antwerp – Olympiakos Piraeus

De Belgische wedkantoren weten de quoteringen in het 1X2 spelsysteem zeer straf in te delen voor deze laatste groepsmatch van The Great Old. De hoogste pre-odd wordt uitgekeerd als Royal Antwerp wint. U kunt dan maximaal x 3.50 keer uw speelbedrag terugverwachten.

Een overwinning van Olympiakos levert bij de betere wedkantoren al snel x 2.10 keer uw inleg op. Dat is een ruime verdubbeling van uw speelbedrag op deze uitslag. Een gelijkspel is goed voor een bonus van de bookies tot x 3.40 keer uw inleg.

De UEFA Europa League match in Groep D Royal Antwerp FC – Olympiakos Piraeus wordt gespeeld op donderdag 9 december om 18:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Verwacht u een klinkende overwinning van RAFC of gaat de Griekse ploeg victorie kraaien in Antwerpen? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en speel mee via de beste Belgische bookmakers.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN