Ferme Europa League odds: Royale Union SG – Bayer Leverkusen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 april 2023     0 REACTIES

In het Lotto Park Stadion te Brussel speelt Royale Union SG aanstaande donderdag de return in de kwartfinale van de UEFA Europa League. De heenwedstrijd werd een 1-1 gelijkspel tegen Bayer ’04 Leverkusen en nu komt de Duitse ploeg naar Brussel voor de terugwedstrijd. Kan Union SG doorstoten naar de halve finale van de Europa League en de ploeg uit Leverkusen verslaan? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Karel Geraerts: “1-1 is in mijn ogen eerlijke resultaat”

Royale Union SG slaagde er voorbije week in een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen bij Bayer Leverkusen. De ploeg van coach Karel Geraerts heeft met de thuismatch tegen de Duitse ploeg nog altijd kans op een plek in de halve finale van de Europa League. “Beide teams hadden natuurlijk liever gewonnen. Maar een draw buitenshuis tegen een team dat 7 keer op een rij won, waaronder tegen Bayern, is natuurlijk ook niet slecht. We moeten trots zijn met dit in mijn ogen eerlijke resultaat”, zei de coach van Union na afloop van de match in Leverkusen.

“Bayer Leverkusen is in goede vorm”

De coach Geraerts is verheugd dat de terugmatch in Brussel plaatsvindt. “Bayer Leverkusen is in goede vorm. Het is fijn om de return voor de eigen fans af te werken. Ik wil niemands dromen doorprikken, maar we moeten niet euforisch worden, net zoals we niet moeten gaan twijfelen. We moeten keihard werken en de voeten op de grond houden”, blikt de coach van Union SG vooruit.

Xabi Alonso: “Het wordt een wedstrijd van alles-of-niets”

In Leverkusen slaagde de ploeg van coach Xabi Alonso er niet in te winnen van de Belgische ploeg, maar de T1 van Bayer Leverkusen voelt zich niet verslagen. De return moet immers nog gespeeld worden. “Union heeft wellicht een klein voordeel voor de terugwedstrijd, maar we gaan nog minstens 90 minuten spelen, misschien zelfs 120 minuten of mogelijk zelfs strafschoppen nemen. Het wordt een wedstrijd van alles-of-niets en we zullen er op voorbereid zijn”, zegt de ex-speler van onder andere Liverpool FC en de huidige coach van Bayer.

“Ticket halve finale moet je verdienen”

Volgens de coach wordt het nog hard werken in het Lotto Park Stadion te Brussel. “We hebben het best goed gedaan. Een tweede tegengoal zou het heel lastig hebben gemaakt. Maar we zijn blijven knokken en het doelpunt van Flo (Florian Wirtz, red.) was erg belangrijk. Het ticket voor de halve finales krijg je niet cadeau. Dat moet je verdienen”, besluit coach Alonso zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Met Bayer Leverkusen treft Union SG weeral een Duitse tegenstrever nadat het in de voorbije ronde al de maat nam van Union Berlin.

De heenmatch tegen Leverkusen werd een 1-1 gelijkspel en dus zijn de kaarten nog niet geschud voor Royale Union en Bayer Leverkusen. Beide teams maken nog evenveel kans de halve finale van de Europa League te bereiken.

De return in het Lotto Park Stadion zal de doorslag geven welke ploeg zich bij de laatste vier van het toernooi mag aansluiten.

Head 2 Head

Voorbije week werd de heenmatch in de Bay Arena te Leverkusen gespeeld. Union SG kwam in de 51ste minuut op voorsprong dankzij een goal van Victor Boniface. Pas in de 82ste minuut van de match maakte Bayer-speler Florian Wirtz de gelijkmaker: 1-1.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG speelde voorbije weekeinde een competitieduel tegen RFC Seraing. De ploeg van coach Geraerts zegevierde met 2-1 van de degradatieploeg. Deze zondag sluit Union SG de reguliere competitie af met een match op verplaatsing bij KV Kortrijk.

Huidige vorm Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen speelde na de match tegen Union SG op verplaatsing bij VfL Wolfsburg. De ploeg van coach Alonso kwam er niet verder dan een 0-0 gelijkspel en staat zesde in de Duitse Bundesliga.

Lappenmand

Bij Royale Union zijn er geen geblesseerde spelers te melden. Wel is er een speler geschorst voor de return tegen Bayer Leverkusen. Siebe Van Der Heyden behaalde het maximaal aantal gele kaarten en moet een match op de blaren zitten.

Bayer Leverkusen spelers Exequiel Palacios en Patrik Schick doen door blessureleed niet mee tegen Union SG.

Prognostiek

Onze prognostiek voor de match Royale Union SG – Bayer ‘04 Leverkusen plaatsen we met een pak goesting. De Belgische wedkantoren wijzen de Duitse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten echter een zege van Union SG en zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 overwinning van de Belgische ploeg. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royale Union – Bayer Leverkusen

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen bij deze match het hoogst in bij een zege van Royale Union. Als de ploeg van coach Geraerts zegeviert, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.85 keer het speelbedrag scoren.

Verwacht u een overwinning van Bayer Leverkusen? Dan kunnen de beloningen oplopen tot maximaal 2.11 keer de inleg en dat is nog altijd een ruime verdubbeling van het speelbedrag.

Zijn de teams in het Lotto Park aan elkander gewaagd, dan kunnen voetbalgokkers na negentig minuten speeltijd tot 3.55 keer het wedbedrag innen bij de Belgische wedkantoren. Check de odds in het 1X2 spelsysteem voordat u een voorspelling plaats en wie weet wordt u de primus.

De UEFA Europa League kwartfinale Royale Union SG – Bayer ’04 Leverkusen wordt gespeeld op donderdag 20 april om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vergelijk, de pre-odds, zet in en win bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN