Europa League zegeviert Royal Antwerp FC bij Fenerbahçe?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 oktober 2021     0 REACTIES

Deze donderdag gaat Royal Antwerp FC op jacht naar de eerste drie punten in Groep D van de UEFA Europa League. De ploeg uit Antwerpen reist daarvoor af naar het Turkse Fenerbahçe dat derde staat in de poule. Gaat het RAFC lukken om in het Ülker Stadon te Istanbul drie punten bij te schrijven? Voorspel deze derde speelronde in de groepsfase via VoetbalGokken.be!

Vitor Pereira: “Focussen op match Royal Antwerp”

Fenerbahçe begon de Europa League week met een verloren match bij de koploper van de Turkse Super Lig. Trabzonspor bleek in eigen huis een maatje te groot te zijn voor de ploeg van coach Vitor Pereira (3-1). De coach wil er niet te lang bij stilstaan en de pijlen richten op het duel tegen Royal Antwerp. “We moeten ons nu focussen op de match tegen Royal Antwerp en ons op de beste manier voorbereiden op deze wedstrijd”, blikt de coach van Fenerbahçe vooruit.

“Onze fans geven ons kracht”

Matches in Turkse stadions staan bekend als zeer lastige duels. Ook Royal Antwerp moet volgens coach Pereira rekenen op een helse match. “Onze fans geven ons kracht. Als we het moeilijk hebben, beuren zij ons op. We willen ze allemaal winnen, maar onze fans zijn energiek, hun steun is erg belangrijk. Het is heel moeilijk voor tegenstanders om in dit stadion te spelen”, aldus de Portugese coach van Fenerbahçe.

Brian Priske: “Sterke eenheid vormen in Istanbul”

Het wordt voor Royal Antwerp FC nu echt tijd om punten te rapen in de groep wil het nog kans maken om in Europa te overwinteren. RAFC-coach Brain Priske hoopt dat het er donderdag van komt. “Wij zullen daar een sterke eenheid moeten neerzetten. Alleen dan kunnen we punten mee graaien uit Istanbul. Als we offensief op de afspraak zijn, kunnen we hun defensie veel pijn doen”, zegt coach Priske in zijn persconferentie.

“Volledig klaar voor Fenerbahçe”

Na de belangrijke match in Istanbul heeft Royal Antwerp een thuismatch tegen Club Brugge op het programma staan. Een druk programma dus voor The Great Old, maar coach Priske ziet er geen problemen in. “De kalender is wat hij is, maar iedereen is volledig klaar om die reeks van wedstrijden tegemoet te gaan. De volgende match is de belangrijkste”, zo besluit de Deense coach van Royal Antwerp.

Statistieken

In Groep D van de UEFA Europa League staat Olympiakos op de eerste plek met zes punten. De Griekse ploeg wordt gevolgd door Eintracht Frankfurt dat met vier punten op de tweede plek staat. Fenerbahçe staat met één punt op de derde plaats.

Mocht Royal Antwerp donderdag de primus worden, dan kan het over de Turkse ploeg heen wippen en heeft RAFC een ferme stap gezet richting een Europese overwintering.

Head 2 Head

Royal Antwerp en Fenerbahçe hebben in het verleden nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. De allereerste ontmoeting zal in het Ülker Stadion te Istanbul plaatsvinden.

Huidige vorm Fenerbahçe

In de Turkse Super Lig verloor Fenerbahçe voorbije zondag met 3-1 van Trabzonspor. De ploeg van coach Pereira verloor niet alleen die match, maar staat nu op de tweede plaats met negentien punten. Trabzonspor staat nu eerste. In de Europa League verloor de Turkse ploeg al van Olympiakos met 0-3. Op bezoek bij Eintracht Frankfurt werd het een gelijkspel 1-1.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp speelde deze week bij Zulte Waregem in de Belgische Pro League. De match ging verloren met 2-1 van Zulte Waregem. Het team van trainer Priske staat nu op de vierde plaats van de Jupiler Pro League. In de Europa League groepsfase werd er verloren van Eintracht Frankfurt 0-1 en Olympiakos 2-1.

Lappenmand

Fenerbahçe heeft met de geblesseerde Marcel Tisserand een verdediger minder ter beschikking. Ook middenvelder Irfan Kahveci kan er door een spierblessure niet bij zijn. Fatih Sanlitürk, Mert Hakan Yandas en Serdar Aziz zijn er door kwetsuren ook niet bij.

Royal Antwerp reist zonder Bjorn Engels af naar Istanbul. De verdediger van RAFC heeft een spierblessure. Ook de al lang geblesseerde Sander Coopman en Bruny Nsimba zijn er donderdag niet bij.

Prognose

En dan de prognose voor Fenerbahçe – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling voor deze Europa League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers in petto hebben!

Quoteringen Fenerbahçe – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij winst van Royal Antwerp. Denkt u dat The Great Old wint in Istanbul dan staat er een pre-odd van x 4.50 keer het speelbedrag voor u gereed als u donderdag gelijk blijkt te hebben.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel op een quotering van x 3.90 keer uw inleg ingedeeld. Wint Fenerbahçe? Dan verdient u x 1.67 keer uw speelbedrag als u dit vooraf had ingevuld bij uw bookmaker.

De UEFA Europa League match Fenerbahçe – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 21 oktober om 18:45 uur in het Ülker Stadion te Istanbul. Boekt RAFC de eerste punten in de poule op bezoek bij Turkse ploeg? Laat uw voorspellingen tijdig achter bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor hoge odds.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN