Europa League terugmatch Royal Antwerp vs Rangers FC in Glasgow

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 februari 2021     2 REACTIES

Deze donderdag gaat Royal Antwerp op pad naar Rangers FC in Glasgow om de uitslag in de heenmatch trachten recht te zetten. In Antwerpen verloor de ploeg van coach Vercauteren nipt met 3-4 en daar moet The Great Old donderdag van recupereren om in de volgende ronde te geraken. Ga naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be om te voorspellen of dit lukt!

Steven Gerrard: “Donderdag thuis afmaken”

Rangers FC wist in het Bosuil Stadion te zegevieren van Royal Antwerp, maar evident ging dat niet. De coach van de Schotse ploeg weet wat zijn team donderdag te doen staat. “Ik heb heel veel respect voor Royal Antwerp. We hebben echt een hele gekke match in Antwerpen beleefd. Donderdag moeten we het thuis afmaken en doorstoten naar de volgende ronde!”, is coach Gerrard vastberaden in zijn voorbeschouwing.

Rangers FC wint de wedstrijd
1.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.45
Royal Antwerp FC wint de wedstrijd
6.05

“Ik zag veel verbeterpunten”

Het Schotse Rangers staat bekent om zijn strakke organisatie, maar van Antwerp FC kregen ze drie doelpunten om de oren. Coach Gerrard ziet dan ook verbeterpunten. “Ik zag positieve punten, maar toch ook veel verbeterpunten. Viermaal scoren is perfect, maar minder als je er ook drie tegen krijgt. Dit moet veel beter naar donderdag toe. Ons niveau moet stijgen willen we doorstoten!”, bevestigt de coach van Rangers het belang van de return.

Frank Vercauteren: “We moeten voor twee goals gaan”

Na de verloren match in het Bosuil Stadion is coach Frank Vercauteren gaan rekenen en hoopt dat zijn team nog kans maakt in Glasgow. “Het verschil tussen 3-3 en 3-4 is groot. 3-4 is uiteindelijk een vervelend resultaat, bij 3-3 had ginds een 0-1 genoeg geweest. We moeten nu voor twee goals gaan, vanaf we er één binnenkrijgen, moeten we er drie maken”,  analyseert de coach van Royal Antwerp in zijn openingsrelaas.

“Het kan, dat hebben we bewezen”

Voorafgaand aan de match in het Ibrox Stadion geeft Vercauteren het nog niet op. “Het kan, dat hebben we bewezen. Zij twijfelen ook soms. We moeten erin blijven geloven en dan zien we wel tot waar we het brengen. De thuispartij is voorbij. De jongens moeten nu het juiste kanaaltje proberen te vinden en zich daar op toeleggen”, aldus coach Vercauteren die met zijn team voorbije weekeinde ook niet van Sint-Truiden VV won (0-0).

Statistieken

Even leek het erop dat Royal Antwerp de heenmatch in eigen huis zal winnen van het Schotse Rangers. Op het einde van de match sloeg de ploeg van coach Gerrard nog toe waardoor Antwerp FC toch met lege handen kwam te staan: 3-4.

Head 2 Head

De match van voorbije donderdag was ook de eerste keer dat Royal Antwerp tegen Rangers FC speelde. De ontmoeting in Glasgow wordt ook de eerste maal sinds de clubgeschiedenis dat RAFC naar Rangers reist.

Huidige vorm Rangers FC

Nadat Rangers FC zegevierde in het Bosuil Stadion ging het ongestoord door met winnen in de Schotse competitie. De koploper van de Premierschip trof de nummer zeven Dundee United en won met 4-1.

Na dertig speelronden heeft de ploeg al 82 punten bij elkaar gevoetbald. Eerste achtervolger is Celtic dat 64 punten heeft. De ploeg is sinds 16 december voorbije jaar niet meer verslagen en dat was ook meteen de uitschakeling in de Schotse beker. St. Mirren versloeg de Rangers met 3-2.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp wist na de verloren match van voorbije donderdag niet te zegevieren in de Jupiler Pro League. RAFC speelde zondag opnieuw in eigen huis. Ditmaal was Sint Truiden VV de tegenstrever en werd er teleurstellend gelijkgespeeld 0-0 tegen de Belgische middenmoter in de Pro League. Royal Antwerp heeft bijgevolg nu al vier matches op rij niet gewonnen.

Lappenmand

Rangers-speler James Tavernier geraakte geblesseerd in de match tegen Antwerp. De rechtervleugelverdediger van de Schotse formatie kreeg een knieblessure en is daar deze donderdag nog niet van hersteld. Nikola Katic heeft ook een blessure, maar de centrale verdediger speelde in Antwerpen voorbije week ook al niet mee.

Royal Antwerp heeft vier spelers die sowieso niet mee kunnen naar Rangers. Matheus blijft ook voor deze match door een kuitblessure achter in de havenstad. Ook Jean Butez (enkelblessure), Dieumerci Mbokani (kuitblessure) en Faris Haroun (kuitblessure) komen niet in actie tegen Rangers.

Prognose

De kaarten zijn nog niet geschud, maar wij verwachten niet dat Royal Antwerp FC alsnog doorstoot naar de volgende ronde. Onze wedtip bij Unibet is 2-1 voor Rangers FC. De bookmakers voorspellen dit ook, maar zijn niet te beroerd om de quoteringen bij andere uitslagen ferm te laten stijgen! Check in onderstaand odd-overzicht of er een passende deal voor u bij zit!

Quoteringen Rangers FC – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren schalen een zege van Royal Antwerp het hoogt in. Gemiddeld ontvangt u x 6.05 keer de inleg terug als The Great Old toch wint in Glasgow.

Wordt het volgens u een gelijkspel? Speel dan op een puntendeling wat niet genoeg zal zijn voor RAFC om door te gaan naar de achtste finales, maar wat voor u een odd van x 4.45 keer de inleg oplevert. Een zege van Rangers staat op x 1.45 keer uw speelbedrag genoteerd.

De UEFA Europa League match Rangers FC – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 25 februari om 18:55 uur in het Ibrox Stadion te Glasgow. Kan The Great Old de opgelopen schade nog herstellen of gaat Rangers door naar de volgende ronde? Laat uw voorspelling waardevol zijn bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

voetbal...
24 februari 2021

Het wordt een zware dobber voor RAFC, maar ik heb vertrouwen dat het goed komt. 0-1 moet lukken.

3 jaar geleden

allesof...
25 februari 2021

Die Rangers gaan over de knie!!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN