Europa League straffe odds match FC Union Berlin – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 september 2022     0 REACTIES

De groepsfase van de UEFA Europa League begint voor Royale Union SG met een match op verplaatsing bij FC Union Berlin. De ploeg uit Brussel speelt in het An der Alten Försterei Stadion te Berlijn tegen de Duitse ploeg. Kan Royale Union de eerste drie punten in Groep D rapen? Voorspel en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Urs Fischer: “Beeld krijgen van Royale Union”

Royale Union SG is een onbekende in de Europese voetbalwereld. FC Union Berlin-coach Urs Fischer moet zich dan ook verdiepen in de tegenstander van donderdag. “Ik moet eerst een beeld krijgen van deze tegenstander, maar de analyse is al begonnen”, legt Union-coach Fischer uit.

“Royale Union SG speelt een soortgelijk systeem als wij”

De coach van Union Berlin heeft aan het begin van deze week al wel wat huiswerk gedaan. “Royale Union SG speelt een soortgelijk systeem als wij. Ze zijn heel compact en proberen gevaarlijk te worden door het wisselspel”, aldus de coach van de Duitse ploeg.

Karel Geraerts: “Union Berlijn speelde gelijk tegen Bayern München”

Ook Royale Union-coach Karel Geraerts weet wat het donderdag kan verwachten als zijn ploeg tegen Union Berlin speelt. De coach heeft er veel goesting in. “We kijken er echt naar uit. De loting lijkt misschien haalbaar, maar het is heel zwaar. Union Berlijn speelde gelijk tegen Bayern München voorbije weekeinde en ze hebben heel veel kwaliteiten”, stelt de coach van Union 60.

“We gaan naar daar om te winnen”

De coach van Royale Union voorspelt een loodzware match op verplaatsing in Berlijn. “We gaan naar daar om te winnen, maar het zal geen walk-over worden. We verwachten ons aan een topmatch op Europees niveau”, zo besluit coach Geraerts.

Statistieken

In poule D is Royale Union SG ingedeeld met het Duitse FC Union Berlin, Noorse Malmö FF en Portugese SC Braga. Op 15 september speelt Royale Union thuis tegen Malmö FF.

Head 2 Head

FC Union Berlin en Royale Union SG speelde eenmaal eerder tegen elkaar. In de winter van 2020 speelden de teams een oefenmatch. De Duitse subtopper en Royale Union waren aan elkaar gewaagd. Het werd een 2-2 gelijkspel nadat Union 60 met 2-0 had achtergestaan.

Huidige vorm FC Union Berlin

FC Union Berlin speelde voorbije zaterdag de Bundesliga match tegen Bayern München. De ploeg van coach Fischer slaagde erin een punt in eigen huis te houden. Het werd een 1-1 gelijkspel tegen Die Rekordmeister. De Berlijnse ploeg staat vierde in de Duitse competitie.

Huidige vorm Royale Union

De ploeg van coach Geraerts speelde voorbije zondag op verplaatsing een duel tegen SC Zulte Waregem. Union 60 zegevierde met 1-3 van Essevee en staat op de vijfde plaats in de Belgische Pro League.

Lappenmand

FC Union Berlin treedt donderdag aan zonder verdediger Diogo Leite (borstblessure) en centrumspits Theoson-Jordan Siebatcheu door spierproblemen. Timo Baumgartl herstelt van een operatie.

Royale Union mist met verdediger Koki Machida (heupblessure) en Gustaf Nilsson (spierblessure) twee spelers voor het treffen met FC Union.

Prognose

En dan onze prognose voor de match FC Union Berlin – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen de Duitse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en Berlijn en zetten in op een 1-1 puntendeling bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen FC Union Berlin – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren voorspellen een lastige avond voor Royale Union SG. De hoogste pre-odds keren de bookmakers uit als Royale Union SG wint. U kunt quoteringen vinden tot maximaal x 5.50 keer de inleg bij winst van Union 60 in Berlijn.

Een gelijkspel is ook een flinke duit waard bij de bookmakers. Er staat een pre-odd ingedeeld bij een gelijkspel die oploopt tot maximaal x 4.50 keer het speelbedrag.

Een overwinning van Union Berlin is in het 1X2 spelsysteem een pre-odd van maximaal x 1.55 keer de inleg waard. Check alle actuele bookmaker-odds bij VoetbalGokken.be!

De UEFA Europa League match in Groep D FC Union Berlin – Royale Union SG wordt gespeeld op donderdag 8 september om 18:45 uur in het An der Alten Försterei Stadion te Berlijn. Vergelijk de bookmakers, zet in op de hoogste odds en win met uw voetbalkennis via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN