Europa League return AS Roma – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 mei 2021     3 REACTIES

Deze donderdag valt de beslissing. Welke ploeg gaat naar de finale van de UEFA Europa League. Manchester United heeft de ticket al zo goed als binnen. Voorbije week wist de ploeg in Manchester met 6-2 te zegevieren van AS Roma. Zijn de Romeinen echt al uitgeschakeld of vechten zij zich terug in de strijd in Stadion Olimpico te Rome? Bij VoetbalGokken.be vindt u de strafste pre-odds!

Ole Gunnar Solskjaer: “We moeten het nog afmaken in Rome”

Manchester United won voorbije week met 6-2 op Old Trafford. De ticket voor de eindstrijd is zo goed als binnen, maar United-coach Ole Gunnar Solskjaer is nog op zijn hoede voor de Romeinse formatie. “We hebben niet het gevoel dat de klus geklaard is, maar dit is wel een goed resultaat. Nu moeten we het nog afmaken in Rome”, blikt Solskjaer alvast vooruit.

AS Roma wint de wedstrijd
3.55
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Manchester United wint de wedstrijd
1.87

“Karakter en kwaliteit”

Het zit de coach vooral dwars dat AS Roma er toch in slaagde tweemaal te scoren in Manchester. Solskjaer noemden het fouten waaraan gewerkt moet worden voor de return. “De twee doelpunten die we Roma gaven, waren schooljongensfouten die op dit niveau niet mogen gebeuren, maar we hebben het gecorrigeerd. We slaagden erin om onszelf bij elkaar te krijgen en dat laat zien dat mijn spelers karakter en kwaliteit hebben”, aldus de coach van Manchester United.

Paulo Fonseca: “Spelen tegen Manchester United is heel moeilijk”

AS Roma heeft laten zien dat het ook tegen Manchester United gevaarlijk kan zijn, maar een 2-6 voorsprong van United goedmaken, wordt volgens AS Roma-coach Paulo Fonseca een zeer zware klus: “Dit is een zware, zware klap”, zei Fonseca vol ongeloof na de match in Manchester. “We zijn blij dat we de halve finales hebben gehaald, maar spelen tegen Manchester United is heel erg moeilijk”, legt de coach van AS Roma de pandoering in Manchester uit.

“Zorgen om fitte spelers”

AS Roma kampt met een lange blessurelijst. Coach Fonseca weet niet of daar nog spelers tijdig fit genoeg uit kunnen geraken voor de return. “Ik weet nog niet hoeveel spelers ik tot mijn beschikking heb. Daar maak ik me nog de meeste zorgen om”, besluit coach Fonseca.

Statistieken

Met de 2-6 voorsprong die Manchester United in de heenmatch heeft geboekt, kan het bijna niet meer misgaan voor de ploeg van coach Solskjaer. AS Roma met minimaal vier doelpunten maken en er geen tegenkrijgen wil de situatie anders doen bepalen.

In de andere halve finale bepalen Arsenal en Villarreal in Londen welke ploeg er doorgaat naar de eindstrijd. Villarreal won voorbije week met 2-1 van The Gunners en heeft bijgevolg de beste papieren voor de return in het Emirates Stadion.

Head 2 Head

Manchester United en AS Roma troffen elkaar in 2008 in de Champions League. In de kwartfinales schakelde Manchester United de Romeinse ploeg tweemaal uit. In Rome werd het 0-2 en in Manchester 1-0. In 2014 speelden de teams in de ICC (International Champions Cup) tegen elkaar en ook toen wist de Engelse ploeg te zegevieren: 3-2.

Huidige vorm AS Roma

De vorm van AS Roma is op dit moment niet top. De ploeg van coach Fonseca won de laatste match op 11 april. In de Serie A werd Bologna verslagen met 1-0, maar sindsdien gingen de matches verloren of werd er gelijkgespeeld. Voorbije weekeinde werd er niet gezegevierd bij Sampdoria 2-0 waardoor de ploeg uit Rome inmiddels op de zevende plek van de Italiaanse competitie staat.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United kan in de Engelse Premier League geen kampioen meer worden, maar de ploeg van coach Solskjaer staat tweede en weet veel matches om te zetten in zeges. De laatste wedstrijd was tegen Leeds United FC en die werd met 0-0 gelijkgespeeld.

Lappenmand

AS Roma heeft een lange lijst met geblesseerde spelers. Zo zullen Carles Perez, Amadou Diawara, Stephan El Shaarawy, Pau Lopez, Leonardo Spinazzola en Jordan Veretout er door kwetsuren niet bij zijn. Riccardo Calafiori en de al lange tijd geblesseerde Nicolo Zaniolo keren deze maand terug op het veld, maar de match tegen Manchester komt vast op zeker nog te vroeg.

Manchester United-coach Solskjaer hoeft een stuk minder te puzzelen aan zijn selectie. Alleen Phil Jones en Anthony Martial kunnen niet mee naar Rome door knieblessures.

Prognose

Onze prognose is dat Manchester United ook in Rome zal zegevieren. In de heenmatch was het al duidelijk dat United duidelijk over meer kwaliteit beschikt. Ook de lange blessurelijst van AS Roma zal de Italiaanse ploeg niet helpen om de ticket voor de finale alsnog binnen te tikken. Onze wedtip is een 0-2 zege voor de ploeg van coach Solskjaer. In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze match.

Quoteringen AS Roma – Manchester United

Ook de Belgische wedkantoren verwachten dat het niet meer mis kan gaan met Manchester United als finalist, maar de pre-odds worden nog altijd hoog ingedeeld. Een gelijkspel levert u echter wel de meeste duiten op. Gemiddeld wordt er x 3.80 keer uw inleg uitbetaald als het donderdag een gelijkspel wordt in Rome.

Een zege van AS Roma wil nog niet zeggen dat de Romeinen doorgaan naar de finale, maar het levert met een pre-odd van x 3.55 keer uw speelbedrag wel een hoge beloning op. De quotering voor winst van Man. United is met x 1.87 keer uw speelbedrag ook altijd nog straf te noemen voor de return van de halve finales.

De UEFA Europa League match AS Roma – Manchester United wordt gespeeld op donderdag 6 mei om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Wilt u in deze return nog graag een graantje meepikken van de straffe odds die de Belgische wedkantoren hanteren? Speel dan mee via VoetbalGokken.be en maak een big online gokdeal!


Reacties

casinoking
6 mei 2021

Manchester gaat terug zegevieren met 0-5!

3 jaar geleden

weddendat
6 mei 2021

Ik denk dat AS Roma wel zegeviert, maar dat zal niet genoeg zijn.

3 jaar geleden

thegambler
7 mei 2021

Nu Manchester tegen Villarreal! Ik ga er alvast op gokken

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN