Europa League odds Eintracht Frankfurt – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2021     0 REACTIES

Deze donderdag treedt Royal Antwerp FC aan tegen Eintracht Frankfurt in de UEFA Europa League. RAFC staat laatste in Groep D en moet op verplaatsing winnen van de Duitse ploeg om minimaal nog de derde plek te halen. Eintracht Frankfurt staat eerste in de poule en speelt in eigen Deutsche Bank Park stadion. Is Antwerp FC opgewassen tegen deze ploeg? Voorspel en win ferme bookmakers odds via VoetbalGokken.be!

Oliver Glasner: “Groepszege tegen Antwerp veiligstellen”

Eintracht Frankfurt speelt nog thuis tegen Royal Antwerp en op verplaatsing bij Fenerbahçe. Met een zege op Royal Antwerp kan Eintracht Frankfurt al de groepszege veiligstellen. Frankfurt-coach Oliver Glasner: “Wij zijn al zover gekomen. Nu willen we blijven waar we staan en de groepszege tegen Antwerp veiligstellen”, zegt de coach van de Duitse ploeg in zijn persconferentie.

“Volledig gefocust op Royal Antwerp”

Ondanks dat Royal Antwerp laatste staat in de poule verwacht coach Glasner geen gemakkelijke match tegen Antwerp FC. “We hebben een topprestatie nodig in dit spel. Freiburg heeft dit seizoen pas één wedstrijd verloren. Dit laat zien hoe sterk en goed ingestudeerd het team is. Elke speler van ons moet honderd procent geven. We moeten volledig gefocust zijn voor Royal Antwerp”, bevestigt de T1 van Eintracht Frankfurt.

Brian Priske: “Eintracht Frankfurt heeft een pak kwaliteiten”

De kans is klein dat Royal Antwerp overwinterd in de Europa League, maar haalt de ploeg van coach Brian Priske de derde plaats dan kan het na de jaarwende play-offs spelen in de Conference League. Coach Priske gooit de handdoek dan ook nog niet in de ring. “We zitten in een erg zware poule, dus elke uitmatch is moeilijk. Eintracht Frankfurt is een ploeg die over een pak kwaliteit en internationale ervaring beschikt. Wij zullen daar een sterke eenheid tegenover moeten zetten. Alleen dan kunnen we punten mee graaien”, stelt de T1 van Royal Antwerp FC vast.

“Negentig minuten geconcentreerd blijven”

RAFC heeft tot nu toe weinig geluk gehad in Groep D, maar het scheelde telkens weinig of de ploeg uit Antwerpen had gewonnen. Dat geeft coach Priske vertrouwen voor de duels tegen Eintracht Frankfurt en thuis tegen Olympiakos. “Ook al hebben we in die wedstrijden getoond dat we met de ploegen in deze groep kunnen wedijveren. Het is nu aan ons om te tonen dat we geleerd hebben uit onze fouten. Je moet negentig minuten geconcentreerd blijven, je mag geen moment onoplettend zijn. We weten wat de wedstrijd in Frankfurt betekent”, besluit de Deense coach.

Statistieken

Royal Antwerp staat met één punt op de vierde plaats in Groep D van de Europa League. Eintracht Frankfurt is koploper met tien punten. Het Griekse Olympiakos staat op de tweede plaats met zes punten. Fenerbahçe is de nummer drie in het rijtje met vijf punten. Olympiakos speelt donderdag thuis tegen de Turkse ploeg en mocht de Griekse formatie winnen, dan kan RAFC bij winst in Frankfurt nog concurreren om de derde plek.

Head 2 Head

Eind september speelden Royal Antwerp en Eintracht Frankfurt voor de eerste keer in de geschiedenis tegen elkaar. De Duitse ploeg won in het Bosuil Stadion met 0-1 dankzij een treffer van Goncalo Paciencia in de blessuretijd.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

Begin november zegevierde Eintracht Frankfurt met 1-2 van Olympiakos. Daarna volgden twee Bundesliga matches die beide werden gewonnen. Op bezoek bij het gepromoveerde Greuther Fürth werd het 1-2 voor de ploeg van coach Glasner. Voorbije zondag won Eintracht Frankfurt met 0-2 van SC Freiburg. Toch staat de ploeg pas elfde in de Duitse competitie.

Huidige vorm Royal Antwerp

De laatste Europa League match verloor RAFC met 0-3 van het Turkse Fenerbahçe. De ploeg van coach Priske wist daarna in de Belgische Pro League te winnen van RSC Anderlecht met 2-0. Voorbije zondag ging het echter mis op bezoek bij Sint Truiden VV. Op Stayen verloor RAFC met 2-1 van STVV. De ploeg uit Antwerpen staat op de tweede plaats in de Jupiler Pro League.

Lappenmand

Eintracht Frankfurt moet het donderdag doen zonder de geblesseerde verdediger Christopher Lenz en Goncalo Paciencia die in Antwerpen nog scoorde tegen The Great Old. Ook Martin Hinteregger en Martin Pecar zullen donderdag waarschijnlijk nog niet inzetbaar zijn.

Royal Antwerp FC kan nog niet rekenen op de geblesseerde middenvelder Sander Coopman. Ook verdediger Buta is nog niet hersteld van een spierblessure.

Prognose

En dan de prognose voor Eintracht Frankfurt – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is een zege van de Duitse ploeg: 2-0. Wat is uw voorspelling voor deze belangrijke Europa League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in Frankfurt.

Quoteringen Eintracht Frankfurt – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van Royal Antwerp. Mocht de ploeg van coach Priske ginds zegevieren, dan kan elke speler die dit had voorspeld rekenen op een beloning van maximaal x 8.50 keer uw inleg.

Voor een gelijkspel willen de bookmakers ook diep in de buidel graaien. Gemiddeld valt u x 5.10 keer het speelbedrag ten deel als de teams de punten delen. Een zege van Eintracht Frankfurt is in het 1X2 spelsysteem goed voor een beloning van x 1.40 keer uw speelbedrag.

De UEFA Europa League match Eintracht Frankfurt – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 25 november om 21:00 uur in het Deutsche Bank Park stadion te Frankfurt. Scoort u de winnende weddenschap? Speel mee voor de strafste odds en deals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN