Europa League match: Malmö FF – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2022     0 REACTIES

Deze donderdag trekt Royale Union Saint Gilloise naar Malmö FF voor speelronde vijf in de UEFA Europa League. Royale Union SG is bijna zeker van Europese overwintering, maar heeft nog wat punten nodig om definitief dat ticket te pakken. Voor Malmö FF valt er zo goed als niets te rapen. Kan Royale Union SG daarvan profiteren? Vergelijk de Vlaamse bookies en scoor straffe odds!

Age Hareide: “Royale Union is een sterk team”

Malmö FF moet nog hard aan de weg timmeren wil het overwinteren in Europa. Malmö-coach ziet nog kansen voor zijn team nu Royale Union in Zweden komt spelen. “We gaan elke wedstrijd blanco in en kijken hoe we kunnen winnen, dat is ons uitgangspunt waar in de tabel de tegenstander zich ook bevindt. We spelen donderdag nog tegen Royale Union, dat is een sterk team”, zegt de coach van Malmö.

“Royale Union heeft een goed georganiseerd en agressief team”

De coach van Malmö FF weet waar zijn team donderdag aan toe is. “Royale Union heeft een goed georganiseerd en agressief team. Ik verwacht een match die close zal zijn. Het Europese podium is het perfecte platform om te verbeteren. We kunnen daar in een hoog tempo spelen”, aldus coach Hareide.

Karel Geraerts: “Malmö is een sterke tegenstander”

Royale Union SG zegevierde op Dudenpark met 3-2 van het Zweedse Malmö FF, maar volgens coach Karel Geraerts ging dat niet heel gemakkelijk. Nu de match op verplaatsing in Malmö op het programma staat is de T1 van Union SG op zijn hoede. “Malmö is een sterke tegenstander, ze spelen compact voetbal en hebben intelligente spelers. Het wordt opnieuw een interessante test voor ons.”

“We beginnen weer van nul”

Royale Union SG staat eerste in Groep D, maar de coach wil niet dat zijn team in de laatste twee speelronden gaat verslappen. “Onze principes veranderen hoe dan ook niet. We mogen niet plots arrogant worden. Straks beginnen we weer van nul. Hoe dan ook is deze wedstrijd nog niet gespeeld”, besluit de coach van Royale Union.

Statistieken

Na vier speelronden heeft Royale Union SG tien punten en staat eerste in de poule. De ploeg van coach Geraerts treft na de match op verplaatsing bij Malmö in eigen huis Union Berlin nog aan. Op de tweede plaats staat SC Braga met zeven punten. FC Union Berlin is de huidige nummer drie met zes punten. Malmö FF sluit het rijtje van vier met nul punten.

Head 2 Head

Royale Union en Malmö FF troffen elkander op 15 september in het Dudenpark. Union SG zegevierde met 3-2, maar had het zwaar tegen de Zweedse formatie.

Huidige vorm Malmö FF

Het gaat Malmö FF al net zo moeilijk af in de Europa League dan in de Zweedse competitie. Voorbije weekeinde werd er verloren met 2-1 bij BK Häcken. Dit was voor de ploeg van coach Hareide de derde verloren competitiematch op rij. De laatste Europa League match ging ook al verloren. Op 13 oktober was FC Union Berlin met 1-0 een maatje te groot voor Malmö FF.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union speelde voorbije weekeinde thuis tegen Club Brugge. De match tegen de Bruggenaren werd met 2-2 een puntendeling in het Joseph Marien Stadion. De laatste Europa League wedstrijd was voor Union SG de match tegen SC Braga. De ploeg van coach Geraerts deelden de punten met de Portugese ploeg bij een 2-2 gelijkspel.

Lappenmand

Malmö FF speelt donderdag zonder de geblesseerde verdedigers Niklas Moisander, Martin Olsson, middenvelders Jo Inge Berget, Joseph Ceesay en Mahame Siby.

Royale Union treedt aan zonder Koki Machida en Dennis Eckett Ayensa. Beiden blijven door een blessure achter in Brussel.

Prognose

En dan onze prognose voor de Malmö FF – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen Union SG aan als favoriet bij dit duel. Wij verwachten ook een zege van de ploeg van coach Geraerts en zetten bij de online wedkantoren in op een 0-2 overwinning van Royale Union. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Malmö FF – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van Malmö FF. Mocht de Zweedse ploeg zegevieren voor eigen publiek van Union SG, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.75 keer de inleg scoren.

De pre-odds bij een gelijkspel lopen ook hoog op. Zo kunt u in het 1X2 spelsysteem quoteringen vinden bij een puntendeling die oplopen tot maximaal 3.50 keer de inleg.

Zegeviert Royale Union dan heeft de Brusselse ploeg een ticket voor de knock-outs van de Europa League te pakken en kunt u tot maximaal 2.00 keer het speelbedrag verdienen bij een correcte voorspelling.

De UEFA Europa League match Malmö FF – Royale Union wordt gespeeld op donderdag 27 oktober om 18:45 uur in het Eleda Stadion te Malmö. Vergelijk de pre-odds van de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win straffe odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN