Europa League match: Granada CF – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 april 2021     4 REACTIES

Deze donderdag spelen Granada CF en Manchester United de heenmatch van de UEFA Europa League kwartfinales in Stadion Nuevo Los Cármenes te Granada. Welke ploeg heeft volgens u de beste papieren om deze match te zegevieren en zet voor de terugmatch in Manchester al een stap in de richting van de halve finale? Bij VoetbalGokken.be vindt u de strafste odds en maakt u evident de beste deals.

Diego Martínez: “Klaar voor Manchester United”

Granada CF kreeg met Manchester United een zware loting voor de kiezen, maar voor coach Diego Martínez is het vooral een wedstrijd om nooit meer te vergeten. “We moeten ons ten volle voorbereiden en genieten van een wedstrijd tegen een Europese grootheid als Manchester United. We zijn er klaar voor om de uitdaging aan te gaan”, aldus de Granada-coach in zijn voorbeschouwing.

Granada CF wint de wedstrijd
5.70
Wedstijd eindigt in gelijkspel
3.60
Manchester United wint de wedstrijd
1.59

“Vertrouwen in onze mogelijkheden”

De coach en zijn team hebben weinig ervaring in het spelen van Europese topmatches, maar Martínez gaat uit van eigen krachten. “Hier zijn is al iets unieks, het moet een enorme motivatie zijn voor alle Granada-spelers want, wat deze ploeg heeft gedaan. Niemand had verwacht dat we ons hadden gekwalificeerd om in Europa te spelen, zelfs niet nadat we de groepsfase waren gepasseerd en hier zijn we dan. We vertrouwen op onze mogelijkheden en we gaan er het beste van maken”, aldus de Granada-coach aan het einde van zijn verwachting voor donderdagavond.

Ole Gunnar Solskjaer: “Granada technisch en tactisch heel goed”

Ook voor Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjaer is het voor het eerst dat zijn ploeg tegen Granada uitkomt, maar de coach is waakzaam. “Het is de eerste keer dat Granada in Europa speelt en natuurlijk is het een nieuwe ervaring voor hen. Hopelijk kunnen we het hier beëindigen. Granada heeft het goed gedaan in La Liga en we weten dat we het moeten doen tegen een team dat technisch en tactisch heel goed zal zijn”, zegt de coach van de ploeg uit Manchester in zijn vooruitblik.

“Uitdoelpunt heel belangrijk”

De coach van Manchester United heeft zijn team opgelegd om op verplaatsing zoveel mogelijk doelpunten te gaan maken. Komende week komt Granada in Manchester en dan moet de klus te klaren zijn, vindt de coach. “Technisch gezien zijn de Spaanse teams goed en we zullen verdedigend goed moeten zijn om de bal van hen af te pakken. Het is gewoon belangrijk dat je kansen krijgt. Uitdoelpunten zijn natuurlijk belangrijk en we willen vanaf de eerste wedstrijd een goed uitgangspunt”, stelt de coach tot slot vast.

Statistieken

Granada versloeg in de voorbije ronde Molde FK in Spanje met 2-0, maar ging in het Noorse Molde met 2-1 onderuit. Toch was het genoeg om door te stoten naar de volgende ronde. De tegenstander in de zestiende finale was het Napoli van Dries Mertens. Granada verloor met 2-1 in het Italiaanse Napels, maar zegevierde thuis met 2-0.

Dan Manchester United. The Red Devils schakelde AC Milan uit in de achtste finales. In Milaan werd het 1-0 en in Manchester 1-1. In de zestiende finales moest Real Sociedad er aan geloven. De Spaans ploeg die voorbije weekeinde de Copa del Rey won, werd met 0-4 uitgeschakeld in Sociedad. In Manchester werd het 0-0.

Head 2 Head

Granada CF en Manchester United speelden nooit eerder een match tegen elkaar. Er wordt donderdag een totaal nieuw hoofdstuk beschreven in de clubgeschiedenis van beide teams.

Huidige vorm Granada CF

Granada staat op de negende plek van de Spaanse La Liga. De ploeg van coach Martínez verloor voorbije weekeinde met 0-3 van Granada. Ook een week eerder werden er geen drie punten verdiend bij Valencia CF 2-1.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United staat op de tweede plek in de Premier League en zegevierde voorbije weekeinde met 2-1 van Brighton. Enkele dagen daarvoor verloor de ploeg van coach Solskjaer de kwartfinale van de FA Cup tegen Leicester City 3-1 waarin onze landgenoot Youri Tielemans het tweede doelpunt van Leicester voor zijn rekening nam.

Lappenmand

Granada-coach Martínez moet voor de match tegen Manchester United Luis Milla en Luis Suárez missen. Beiden hebben last van een spierblessure.

Ook Manchester United-coach Solskjaer moet met Phil Jones en Anthony Martial twee spelers missen voor de heenmatch in Granada. Beide spelers van The Mancunians kampen met een knieblessure.

Prognose

Normaal gesproken zal Manchester United de beste papieren moeten hebben om deze match over de streep te trekken. Bij de bookmaker voorspellen een 0-2 overwinning van Manchester United. In dit geval plaatsen wij de voetbalweddenschap bij Unibet.be. Denkt u er ook zo over of overweegt u een andere uitslag in te vullen bij de bookmakers? In onderstaand odd-overzicht vindt u alvast de hoogste deals.

Quoteringen Granada CF – Manchester United

De hoogste quotering van deze heenmatch wordt uitgekeerd als Granada wint: x 5.70 keer uw speelbedrag valt u dan ten deel.

In het 1X2 spelsysteem van de bookies staat een gelijkspel genoteerd op x 3.60 keer uw speelbedrag. Een zege van Manchester United levert u x 1.59 keer de inleg op en dat is ook niet mis voor een Europa Leaguematch.

De UEFA Europa League match Granada CF – Manchester United wordt gespeeld op donderdag 8 april om 21:00 uur in Stadion Nuevo Los Cármenes te Granada. Denkt u te weten welke ploeg de heenmatch in Granada wint? Profiteer dan van de hoogste odds en fermste (combi)deals bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
7 april 2021

Kan niet missen dat Manchester United niet wint.

3 jaar geleden

riesjart
8 april 2021

Granada voelt minder druk dan United om deze match te zegevieren dus ik gok op een zege van de Spaanse ploeg.

3 jaar geleden

dropend...
8 april 2021

Het wordt een gelijkspel 1-1

3 jaar geleden

sporza
9 april 2021

Manchester United / AS Roma wordt de halve finale ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN