Europa League kraker bij bookmakers: Manchester United tegen AC Milan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 maart 2021     2 REACTIES

Deze week worden er in de UEFA Europa League voortreffelijke matches gespeeld, maar de meest uit het oog springend is de clash Manchester United – AC Milan. Voor de twee voetbalgrootheden staat de heenmatch gepland voor deze donderdag in het Old Trafford. Denkt u te weten welke topploeg donderdag de voorsprong pakt in deze tweeluik? Bij VoetbalGokken.be zit u goed voor de strafste odds en de beste deals.

Ole Gunnar Solskjaer: “AC Milan-match op Champions League niveau”

Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjaer was wat verbaasd dat zijn team tegen AC Milan werd geloot in de achtste finales van de Europa League. “We hebben wel de traditie om het onszelf moeilijk te maken in trekkingen”, lacht de United-coach. “Het is weer zo’n loting waarvan je denkt dat het een Champions League wedstrijd had kunnen zijn”, zegt Solskjaer in zijn vooruitblik.

Manchester United wint de wedstrijd
1.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
AC Milan wint de wedstrijd
4.90

“AC Milan heeft geweldig seizoen”

Toch is de coach blij dat er donderdag met AC Milan een flinke uitdaging te wachten staat. “Het is goed voor ons om deze wedstrijden te hebben. Dit team heeft uitdagingen nodig daar houden we van en we omarmen die graag”, aldus Solskjaer die weet hoe de vorm van de Italiaanse ploeg op dit moment is. “Ze hebben het dit seizoen heel goed gedaan. Ze hebben een geweldige clubgeschiedenis. Daarom kijken we ernaar uit om tegen hun te spelen”, zo besluit de Noorse coach.

Stefano Pioli: “Manchester United is de grote favoriet”

Ook AC Milan-coach Stefano Pioli stond er even van te kijken dat zijn ploeg tegen Manchester United werd geloot. Pioli: “We ontmoeten met Manchester United de grootste favoriet om het toernooi te winnen. Het is een moeilijke tegenstander en een stadion dat glorieuze herinneringen in onze geschiedenis oproept”, zo zegt de coach van AC Milan bij zijn voorbeschouwing in de Italiaanse sportpers.

“Manchester United zorgt voor stimulans”

Het voordeel voor AC Milan is dat de heenmatch op verplaatsing in Manchester is. Coach Pioli heeft er goesting in. “We hebben donderdag een moeilijke wedstrijd tegen Manchester United. Heel moeilijk, maar ook stimulerend”, besluit Pioli zijn vooruitblik op de kraker van donderdag.

Statistieken

Manchester United moest het in de voorbije ronde opnemen tegen Real Sociedad. De ploeg van coach Solskjaer zegevierde in de heenmatch met 0-4. Op Old Trafford werd er een week later: 0-0.

AC Milan geraakt met moeite in die achtste finale. Milan had veel moeite om Rode Ster Belgrado te verslaan. In Belgrado werd met 2-2 gelijkgespeeld en in Milaan werd het 1-1. Op basis van de away goals ging Milan door.

Head 2 Head

In 2019 en 2018 speelden Manchester United en AC Milan tegen elkaar in de Internationale Champions Cup. Beide keren was het Manchester United dat zegevierden van de Italiaanse ploeg.

In seizoen 2009 – 2010 troffen de teams elkaar in de Champions League. Ook toen was de Engelse grootmacht tweemaal te sterk voor de Italianen: 2-3 en 4-0 zijn daar de resultaten van.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United begon de week al met een zware match op verplaatsing bij stadsgenoot Manchester City. De ploeg van coach Solskjaer won van de koploper van de Premier League met 0-2. Manchester United staat zelf op de tweede plek in de Engelse competitie.

Huidige vorm AC Milan

Ook AC Milan won voorbije weekeinde met 0-2 in de Italiaanse Serie A. De ploeg van coach Pioli wist op verplaatsing bij Hellas Verona twee doelpunten te maken en er geen één tegen te krijgen. Ook de ploeg uit Milaan staat op de tweede plek van de competitie en moet ook toezien dat de eerste plek op dit moment voor stadsgenoot Inter Milan is.

Lappenmand

Manchester United treedt donderdag zonder Phil Jones (knieblessure), Paul Pogba (hamstringblessure) en Edinson Cavani (blessure) aan tegen AC Milan.

Zlatan Ibahimovic

Zlatan Ibrahimovic miste de laatste twee matches van AC Milan door een spierblessure, maar is volgend coach Pioli kan dat de Zweed meereist naar Manchester. “Hij is beter, we hopen dat hij donderdag volledig hersteld is”, zegt Pioli.

Maar de blessurelijst is langer dan Zlatan. Ook Ante Rebic, Theo Hernández, Hakan Calhanoglu, Mario Mandzukic, Ismaël Bennacer en Daniel Maldini zijn er donderdag in Manchester niet bij.

Prognose

Onze wedtip bij Betway België is dat Manchester United thuis wint met 2-1 van AC Milan. Waarom? De ploeg van coach Solskjaer speelt thuis en wij verwachten dat de Engelsen net even iets sterker voor de dag komen. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de gemiddelde pre-odds bij de Belgische bookmakers.

Quoteringen Manchester United – AC Milan

De gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn als volgt voor u ingedeeld voor de kraker op Old Trafford. De hoogste odd kunt u verwachten bij een zege van AC Milan. Gemiddeld keren de bookies x 4.90 keer de inleg uit als AC Milan wint.

Een gelijkspel is goed voor een straffe odd van x 3.85 keer uw speelbedrag. Wint Manchester United volgens u? De odd voor een zege van Engelse ploeg staat op x 1.62 keer uw inleg ingedeeld.

De UEFA Europa League match Manchester United – AC Milan wordt gespeeld op donderdag 11 maart om 18:55 uur in het Old Trafford Stadion te Manchester. Voorspel de match bij VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds bij de betrouwbaarste bookmakers.


Reacties

ysentje
10 maart 2021

Manchester United is de beste van de twee teams

3 jaar geleden

kampioe...
11 maart 2021

AC Milan heeft Ibrahimovic. Hij gaat het vast beter doen dan Ronaldo en Messi ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN