Europa League KAA Gent trekt naar PFK Oleksandria

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 oktober 2019     4 REACTIES

In de UEFA Europa League gaat KAA Gent een tripje maken naar het Oekraïense PFK Oleksandria. De Buffalo’s hebben hun eerste wedstrijd in Groep I winnend af weten te sluiten en hopen dat ook bij Oleksandria door te kunnen trekken. Gent deelt de koppositie met VfL Wolfsburg en kan met winst op de Oekraïense ploeg al bijna zeker zijn van Europees overwinteren. Zover is het nog niet eerst moet er donderdag gewonnen worden. De Belgische wedkantoren laten de odds alvast hoog oplopen voor de aftrap in Lviv.

Jess Thorup: “Mijn team heeft kwaliteiten”

Na de thuisoverwinning op AS Saint-Étienne (3-2) gaat Gent-trainer Jess Thorup met een zelfverzekerd team op pad naar Oleksandria. “Al mijn spelers voelen dat ze deel uitmaken van het succes dat we momenteel boeken. Wij zitten eindelijk in de groepsfase van de Europa League en we zijn er niet bij om de hoop te vullen”, aldus Thorup. “Onze ambitie is de volgende ronde te halen. Met de kwaliteiten die mijn team heeft, moet dat lukken. De volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste en dat is in dit geval tegen Oleksandria”, aldus Thorup bij HLN.

PFK Oleksandria wint de wedstrijd
5.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
KAA Gent wint de wedstrijd
1.72

Brecht Dejaegere: “Oleksandria is zeer onbekend”

Ook Brecht Dejeagere trekt met een goed gevoel naar Oleksandria: “Toch hadden we liever richting een echte topploeg getrokken tijdens de loting”, zegt Brecht Dejaegere tegen HLN. “Maar we kunnen in deze groep zeker een resultaat halen. Oleksandria is zeer onbekend, maar dat is altijd verrassend en leuk. We zullen zien wat dat geeft.”

Volodomir Sharan: “Trots dat we in Europa League spelen”

Voor Oleksandria-coach Volodomir Sharan is meedoen belangrijker dan winnen. De trainer zegt op de UEFA-website dat plaatsing voor de groepsfase het hoogtepunt uit zijn carrière is. Tegen Wolfburg maakte hij en zijn ploeg hun debuut, tegen Gent volgt de tweede ouverture voor zijn team: “ We hebben een goed debuut gemaakt in de Europa League. Tegen Gent hoop ik dat we niet alleen voorin maar ook achterin goed zullen presteren.”

Op de Oekraïense sportmedia websites gaat Sharan verder met zijn verhaal: “We zijn het eerste team uit het midden van ons land dat de Europa League heeft gehaald. Alles wat hierna nog komt is bonus.”

Statistieken

In Groep I delen Gent en het Duitse VfL Wolfsburg de koppositie. Wolfsburg won thuis met 3-1 van Oleksandria en Gent deed dat tegen het Franse AS Saint-Étienne met 3-2. Omdat Gent een tegendoelpunt meer heeft dan de Duitse ploeg staan de Buffalo’s op de tweede plek. Oleksandria staat vierde omdat dat de ploeg is die de meeste tegendoelpunten slikte.

Huidige vorm Gent

AA Gent is al tien matches op rij ongeslagen en trainer Thorup hoopt dan ook die lange reeks ook tegen Oleksandria door te kunnen trekken. In de Jupiler Pro League staat Gent op de derde stek en won het voorbije weekend in de Ghelamco Arena met 2-0 van KV Kortrijk. Ook in de Belgische beker ging Gent goed van start. Dat ging ten koste van Eendracht Aalst, want die werden dankzij een 0-4 pandoering door Gent al vroegtijdig uit het bekertoernooi gezet. Voor de Buffalo’s is de Belgische Cofidis Cup niet direct een doel. Wel willen ze proberen te overwinteren in Europa en dan is winst op Oleksandria wel heel welkom.

Blessuren

Er is een kleine kans dat Igor Plastun komende donderdag zal aansluiten bij de selectie van Gent. De verdediger heeft last van een gebroken neus en de medische staf van Gent doet er alles aan om Plastun klaar te stomen voor de Europa Leaguematch van donderdag, maar of dat lukt is nog de vraag.

Huidige vorm Oleksandria

Oleksandria moest in de openingswedstrijd van de groepsfase nog buigen voor Wolfsburg, maar in de Oekraïense competitie hobbelt Oleksandria gewoon heel aardig mee. Met de vierde plek en een ongeslagen reeks van nu al vier matches op rij heeft het team van Volodomir Sharan daarin nog niets te klagen. Voorbije weekend won de ploeg thuis van stadgenoot FK Lviv met 2-0 en ook de start van de Oekraïense beker ging goed, maar de overwinning na extra speeltijd op amateurploeg mag met 0-1 winst geen vetpot genoemd worden. De ploeg heeft deze donderdag de beschikking over een geheel fitte selectie als het gaat aantreden tegen Gent.

Head 2 Head

Het wordt de eerste keer dat Gent deze Oekraïense ploeg in Europees verband elkaar tegen het lijf lopen. Om de of een andere reden speelden beide teams sowieso nog nooit eerder tegen elkaar. Dit wordt dus een regelrechte ouverture voor zowel KAA Gent als PFK Oleksandria.

Prognose

Alles bij elkaar opgeteld verwachten wij bij VoetbalGokken.be toch wel een overwinning van de Belgische formatie van KAA Gent. Ook op verplaatsing moet de ploeg van trainer Jess Thorup in staat worden geacht PFK Oleksandria het hoofd te bieden. Wij verwachten een driepunter voor de Buffalo’s in de vorm van een 0-2 overwinning in deze tweede speelronde van de groepsfase. Verwacht u een andere uitkomst? Speel dan mee met deze Europa League match via uw favoriete bookmaker en deel uw mening via VoetbalGokken.be!

Pre-wedstrijdquoteringen voor PFK Oleksandria – KAA Gent

De Belgische bookmakers hebben een goed gevoel over de winkansen van Gent bij Oleksandria. De pre-wedstrijdquotering voor winst van de Oekraïense ploeg staat hoog ingeschaald op x 5.00 keer uw speelbedrag. Dit is dan ook de hoogste odd van deze match die er te vinden is in het 1X2 spelsysteem.

Worden de punten volgens u verdeeld nadat de scheidsrechter zijn eindsignaal heeft laten horen? Een gelijkspel wordt met x 3.60 keer de inleg ook ruimschoots beloond. Is het Gent die in Lviv een driepunter weet binnen te halen? Zet dan een 2 op het wedstrijdformulier van de door u uitgekozen bookmaker en ontvang x 1.72 keer de inleg terug als u gelijk blijkt te hebben.

De Europa Leaguewedstrijd PFK Oleksandria – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 3 oktober om 18:55 uur in de Arena Lviv in de Oekraïne. Verzilver uw voorspelling bij de Belgische wedkantoren in echte euro’s door mee te spelen via VoetbalGokken.be op de Europa Leaguematch van de Buffalo’s.


Reacties

belga
2 oktober 2019

Hoe goed die Oleksandria is weet ik niet, maar onze Buffalo's zijn beter.

5 jaar geleden

hazarddd
3 oktober 2019

Leuke odd gevonden voor een gelijkspel!

5 jaar geleden

ysentje
3 oktober 2019

Ik ken Oleksandria niet zo goed. Dat maakt het meespelen wel extra spannend.

5 jaar geleden

leovandere
4 oktober 2019

Een beetje jammer dit. Gent had kunnen winnen in mijn ogen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN