Europa League: Genk op verplaatsing naar het Luxemburgse Fola Esch

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juli 2018     6 REACTIES

Voor KRC Genk is de druk van de ketel als het gaat om het behalen van de laatste voorronde in de UEFA Europa League. Het team van trainer Philippe Clement won voorbije week tegen de Luxemburgse tegenstander CS Fola Esch al met 5-0. Komende woensdag speelt het op verplaatsing in Esch om definitief post te vatten in de volgende ronde. De Belgische wedkantoren komen met torenhoge pre-wedstrijdquoteringen voor deze match. Durft u ook mee te spelen?

Philippe Clement: “Respect voor het georganiseerde spel van Fola”

Naar het zich laat aanzien wordt de terugmatch in het Luxemburgse Esch een relaxte wedstrijd. KRC Genk kan zich na en makkelijke 5-0 overwinning in de Luminus Arena gaan opmaken voor mooie affiche op verplaatsing in Esch. Trainer Philippe Clement zal waarschijnlijk zijn beste spelers sparen om deze terugmatch. “We tonen respect voor Fola. We hebben thuis veel krachten verbruikt door de hoge temperatuur. Dat kan wat punten kosten, ook nu de competitie alweer van start is gegaan, maar we gaan dat proberen te beperken door te roteren. Ik wil zo verder blijven werken”, stelt Clement voorop.

“We gaan geen vijftien kansen krijgen”

Clement ziet er dan ook geen bezwaar in om een veredeld B-elftal tegen Fola op te stellen. “We weten dat ook de reservespelers heel veel goesting zullen hebben.  Dat zal ook moeten, want het is een goed georganiseerde ploeg met bepaalde kwaliteiten. We moeten gefocust zijn, een hoog tempo ontwikkelen, precies zijn in de passing en vooral efficiënt met onze kansen omspringen, want we gaan geen vijftien kansen krijgen.”

Leandro Trossard: “We wisten dat we zo de terugmatch overbodig konden maken”

Leandro Trossard was met zijn twee goals meteen belangrijk voor het team van Genk en is daar uiteraard content mee. “We wisten dat we met een goed resultaat de terugmatch overbodig konden maken. Na het bekijken van de video’s wisten we dat Fola Esch niet mobiel is achterin en daar hebben we optimaal gebruik van gemaakt. We hebben mooie goals gemaakt. Nu kunnen we ons rustig bezighouden met de volgende match.”

Roeslan Malinovskyi: “We moeten zeker niet beginnen zweven”

Collega Roeslan Malinovskyi vult Trossard aan: “De 5-0 is een goed resultaat. Daar hadden we op voorhand voor getekend. Deze wedstrijd geeft vertrouwen, maar we moeten zeker niet beginnen zweven”, aldus de Oekraïense middenvelder in de Voetbalkrant die met KRC Genk voorbije weekend nog wat meer vertrouwen tankte door de eerste competitiewedstrijd in de Jupiler Pro League met 4-0 te winnen van Lokeren.

Thomas Klasen: “Woensdag begint de match weer op 0-0 en elf tegen elf”

Fola Esch-trainer Thomas Klasen was na de match in Genk flink terleurgesteld in zijn team, maar houdt de moed erin voor de thuismatch. “We hadden het veel beter kunnen doen, maar woensdag begint de match weer op 0-0 en elf tegen elf”, zo zegt Klasen in de Luxemburgse media.

Stefano Bensi: “We moeten een heleboel dingen veranderen vooral in onze mentaliteit”

Fola-aanvaller Stefano Bensi herkent de zwakke punten en beseft wat er moet veranderen om thuis niet weer een nederlaag te hoeven slikken. “We moeten een heleboel dingen veranderen vooral in onze mentaliteit. We hebben niet genoeg vertrouwen in onszelf en dan ga je verliezen en lijden in een sterke tegenstander zoals Genk. Het hangt woensdag allemaal af van hoe wij het afhandelen”, zo besluit Bensi.

Statistieken

Beide elftallen startte de seizoenvoorbereiding op 30 juni met een zege. Fola won thuis met 2-1 van Fortuna Köln en Genk klopte op verplaatsing Thes Sport met 0-5. In de heenmatch tegen Fola werd het weeral 5-0 en dat was tegelijkertijd ook het eerste treffen tussen beide teams.

Pre-wedstrijdquoteringen voor CS Fola Esch – KRC Genk

De Belgische wedkantoren hebben de heenmatch van Racing Genk uiteraard niet gemist. De bookies zijn dan ook bereid een stunt van Fola torenhoog te belonen met x 13.50 keer uw inleg. Een speelbedrag van bijvoorbeeld dertig euro wordt bij winst van de Luxemburgers ruim vierhonderd euro waard. Nog een leuk extra centje voor de vakantie valt er te verdienen bij een gelijkspel. Die quotering voor een draw staat in het 1X2 spelsysteem namelijk op x 6.95 keer het ingelegde speelbedrag. Winst van Genk wordt het meest waarschijnlijk geacht. De uitkering bij een tweede Belgische zege in dit tweeluik staat dan ook op een ‘voorzichtige’ x 1.16.

Wedtip: Bij dit duel kan spelen via Over/Under interessant zijn. Vooral voor spelers die verwachten dat Genk weer met de zege gaat lopen. Wordt er in het 1X2 spelsysteem slechts x 1,16 keer uw inleg uitbetaald, bij O/U kan dat oplopen tot x 3,20!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De terugmatch van de Europa League voorronde CS Fola Esch – KRC Genk wordt gespeeld op woensdag 1 augustus om 18:00 uur in het Emile Mayrisch stadion te Esch-sur-Alzette. Trekken de Genkies hun succes van voorbije donderdag door en weet het opnieuw de Luxemburgse ploeg te kloppen? Speel nu mee op VoetbalGokken en trakteer uzelf met een extra vakantiebonus.

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

goktopper
31 juli 2018

Dit wordt een makkie voor Genk

6 jaar geleden

voetbal...
1 augustus 2018

Genk laat dit niet meer stuklopen. Ik speel ook zeker op onze club ;)

6 jaar geleden

casinoking
1 augustus 2018

Ik hou wel van een stuntje en gok op een gelijkspel!

6 jaar geleden

belga
1 augustus 2018

Wel een leuke quotering voor winst van Fola. Dat levert tenminste echt wat op ;)

6 jaar geleden

hazarddd
1 augustus 2018

Ik zet mijn geld op Genk.

6 jaar geleden

kampioe...
2 augustus 2018

Hier wordt ik blij van. De Genkies zijn door en ik heb mijn buit weer binnen.

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN