Europa League: Chelsea vol zelfvertrouwen naar Kiev

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 maart 2019     5 REACTIES

In de Europa League werden voorbije week de heenwedstrijden in de achtste finale afgewerkt. Deze week is het tijd voor de returns. Chelsea zette thuis al zijn beste beentje voor door Dynamo Kiev met 3-0 te verslaan. Nu is het de beurt aan Eden Hazard en zijn ploeg om in Kiev die voorsprong te consolideren en eventueel zelfs uit te breiden. VoetbalGokken.be blikt alvast vooruit en heeft de hoogste quoteringen voor deze match opgezocht.

Maurizio Sarri: “Goed genoeg om ook in Kiev te winnen”

Met een 3-0 overwinning op Stamford Bridge gaat Chelsea komende donderdag met een flinke voorsprong op Dynamo Kiev richting de Oekraïense club. De ploeg van trainer Maurizio Sarri staat al met een been in de kwartfinales van de Europa League. “Mijn team is goed genoeg om ook in Kiev te winnen”, stelt Sarri voorop. De wedstrijd in Kiev lijkt overbodig, maar Sarri heeft veel respect voor de Oekraïense club en blijft op zijn hoede. “Zij zijn een goed, fysiek en jong team. Ze zijn ontzettend gevaarlijk in de counter, omdat ze twee onwaarschijnlijk snelle vleugelaanvallers hebben. We zullen het daarginds niet heel gemakkelijk krijgen”, aldus Sarri tegen de Engelse TV zender Sky.

Willian: “We willen bij de laatste vier zitten”

Chelsea-spelers Pedro, Willian en Callum Hudson-Odoi scoorden de drie doelpunten van Chelsea tegen Dynamo Kiev. De Braziliaan Willian hoopt de ticket in Kiev te veroveren om in de kwartfinales te komen. “Dit is het moment dat we elke wedstrijd moeten winnen,” zegt de 30-jarige aanvaller in Yahoo-sports. “Vanaf nu is elk wedstrijd een finale voor ons en daarvoor moeten we niets meer weg gaan geven in Kiev. We kennen onze doelstellingen, we weten wat we willen. We willen bij laatste vier zitten”, aldus Willian.

Sarri: “Hazard is een geweldige speler”

Onze landgenoot Eden Hazard speelden de thuiswedstrijd tegen Dynamo Kiev niet eens mee. De Belg kreeg een plek op de bank aangewezen. Sarri wilde Hazard ongetwijfeld sparen voor de wedstrijd op verplaatsing in Kiev, maar de trainer is ook niet content met de manier waarop Hazard momenteel acteert. “Eden moet leren om de bal sneller af te geven. Dat geldt overigens ook voor onze andere aanvallers”, aldus Sarri bij The Sun. “Eden kan langs vijf, zes of zeven tegenstanders dribbelen. Hij is een geweldige speler en kan op elk welk moment het verschil maken”, aldus Sarri die zijn aanvallers wil aanscherpen voor de komende ploegen die zijn team waarschijnlijk treft in de kwartfinale van de Europa League. “Als we tegen een ploeg spelen die ons het voetballen wil beletten, moet de bal sneller van voet tot voet kunnen gaan. En moeten de spelers meer bewegen zonder bal. Dat moeten Eden en de aanvallers echt leren. We moeten dat beter doen”, aldus Sarri.

Prima week voor Dynamo Kiev

Met de 3-0 tussenstand op het scorebord zal de goesting behoorlijk minder zijn bij de ploeg van trainer Serhij Rebrov. Dynamo Kiev kreeg een pandoering op Stamford Bridge. De thuiswedstrijd moet minimaal vier doelpunten opleveren wil de ploeg van Rebrov kans maken om door te stoten naar de volgende ronde.

Dynamo Kiev heeft de voorbije weken getoond over ‘schotkanonnen’ te beschikken. Voorbije weekend won Dynamo in de Oekraïense Premier League de stadsderby met 4-0 van hekkensluiter A. Kiev. Ook de nummer vijf van de competitie, Zorya, werd met 5-0 verslagen door de nummer twee. Op verplaatsing weet Dynamo het doel ook te vinden. Bij Karpaty werd het nog eens 0-4, maar met Chelsea op bezoek treft Dynamo Kiev natuurlijk wel een ploeg dat uit ander soort hout gesneden is.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Dynamo Kiev – Chelsea

Volgens de Belgische wedkantoren heeft Chelsea de wedstrijd op verplaatsing in Kiev op zeker nog niet gewonnen. De pre-wedstrijdquotering voor winst van The Blues staat met x 2.20 keer uw speelbedrag hoog aangestipt. Een overwinning van de Oekraïense club krijgt met x 3.65 keer het speelbedrag wel de hoogste odd van deze wedstrijd mee. Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 3.20 keer de inleg.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Europa League-match Dynamo Kiev – Chelsea wordt gespeeld op donderdag 14 maart om 18:55 uur in het NSC Olimpiyskiy stadion te Kiev. Verzilvert Chelsea zijn voorsprong door een plaatsje in de kwartfinales van de Europa League te bemachtigen of heeft Dynamo een daverende verrassing klaarstaan voor The Blues?

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

casinoking
14 maart 2019

Denk dat Kiev wel wint, maar dan met 1-0. Niks aan de hand dus voor Chelsea

5 jaar geleden

goktopper
14 maart 2019

De Blues maken het af in Kiev ;)

5 jaar geleden

martijnj
14 maart 2019

Chelsea kan ook zonder Hazard nog winnen van Dynamo.

5 jaar geleden

allesof...
15 maart 2019

Dit Chelsea kan nog ver komen in de Europa League

5 jaar geleden

leovandere
15 maart 2019

Benieuwd waar Chelsea nu tegen moet spelen. Maar een ding is zeker ik gok dan weer op winst van de blues.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN