Europa League bets: Alles of niets voor Standard Luik bij Rangers FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 december 2020     2 REACTIES

Deze donderdag staat Standard Luik voor een zware klus. Wil de ploeg uit Luik Europees overwinteren dan moet er donderdag gewonnen worden bij Rangers FC. De Schotse tegenstander is koploper in Groep D en er moet alle zeilen bij gezet worden om Rangers in eigen huis te verslaan. Denkt u dat Standaard in die missie slaagt of is het voor dit seizoen gedaan met de Rouches in Europa? Wat uw voorspelling ook is, speel mee via VoetbalGokken.be en pak de strafste odds.

Steven Gerrard: “Veel vertrouwen in Standard Luik match”

Met nog twee matches te gaan alvorens de groepsfase van de Europa League is afgerond heeft Rangers-coach Steven Gerrard met zijn team de taak om de eerste plek in de poule te behouden. De coach heeft vertrouwen in de thuismatch tegen Standard Luik en de afsluitingsmatch tegen Lech in Poznan. “We zijn op een goede plek. Ons vertrouwen en geloof is hoog en het gaat er nu om dat we op ons niveau blijven om als eerste in de groep de loting in te gaan”, aldus Gerrard op het digitale clubkanaal van Rangers FC.

Rangers FC wint de wedstrijd
1.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Standard Luik wint de wedstrijd
6.40

“Iedereen moet fris en klaar zijn voor donderdag”

De coach verwacht dat zijn team donderdag vol voor een zege zal gaan. “Iedereen moet fris en klaar zijn voor donderdag tegen Standard Luik. Het was tot nu toe een sterke prestatie. Ik ben erg blij met de doelpunten die we hebben gemaakt en ik ben erg blij met de mentaliteit en de professionaliteit”, zegt de coach van Rangers aan het slot van zijn voorbeschouwing op het treffen met Standaard.

Philippe Montanier: “We moeten winnen van Rangers”

Met nog twee loodzware matches te gaan, kan Standard Luik zich geen puntverlies meer veroorloven. Komende week komt Benfica op bezoek, maar eerst moeten de punten tegen Rangers FC nog mee naar Liege genomen worden. “We hebben een moeilijke groep. We moeten winnen. Wat de statistieken betreft, gaan we het opnemen tegen een van de beste ploegen van Europa. Steven Gerrard doet het heel goed bij de club. Onze tegenstander is snel, technisch en ze vallen samen aan, dus we zullen op onze hoede moeten zijn”, vertelt Montanier op de persconferentie.

“We zijn op onze hoede”

Montanier wil de strijdbijl er nog niet bij neerleggen. “We hebben veel wedstrijden gespeeld in korte tijd en we hebben deze week ook een grote wedstrijd tegen Rangers. We zijn op onze hoede, maar we hebben vertrouwen door onze laatste prestaties”, aldus de coach van Standard in zijn voorbeschouwende perspraatje.

Statistieken

Standard Luik heeft drie punten in Groep D van de Europa League, maar is niet de enige die dat aantal heeft behaald. Lech Poznan staat derde, maar heeft ook drie punten. Benfica staat tweede en heeft net als Rangers FC acht punten.

De Schotse ploeg wist een punt bij Benfica weg te snoepen en staat daardoor een plekje hoger dan de Portugese ploeg. Datzelfde geldt ook voor de Rouches. Bij Poznan werd er niet gewonnen en in Luik wist de Poolse ploeg nog een doelpunt te maken.

Head 2 Head

De match eind oktober tegen Rangers was de eerste ontmoetingen met beide teams. Rangers FC wist de geschiedenisboeken in te gaan met een zege op Sclessin: 0-2.  James Tavernier en Kemar Roofe wisten het net van de Luikenaren te geraken.

Huidige vorm Rangers FC

Rangers FC won twee van de vier speelronden en speelden er tweemaal gelijk. Standard Luik en Lech Poznan waren de teams waar de Schotse formatie van wist te winnen. Bij Benfica werd het 3-3 en thuis tegen de Portugese ploeg werd het 2-2. In de Schotse Premier Schip staat Rangers fier bovenaan met 41 punten. Eerste achtervolger is Celtic met dertig punten.

Huidige vorm Standard Luik

Het gaat moeizaam met Standard Luik in de Europa League, maar voorbije donderdag werd er toch plots gewonnen. Lech Poznan werd in Luik verslagen met 2-1 door een treffer van Tapsoba en Laifis. In de Jupiler Pro League werd enkele dagen later niet gezegevierd van RSC Anderlecht. De klassieker in Brussel werd met 0-0 gelijkgespeeld waardoor Standaard nu vijfde staat in de competitie.

Lappenmand

Rangers FC zal donderdag zonder Nikola Katic en Joe Aribo spelen tegen Standaard. Beiden kampen met een blessure.

Standard Luik reist zonder Zinho Vanheusden af naar Glasgow. De verdediger heeft een gescheurde kruisband en is voorlopig niet inzetbaar. Ook Selim Amallah, Eddy Sylvestre, Felipe Avenatti, Aleksandar Boljevic en Jackson Muleka zijn er door diverse kwetsuren hoogstwaarschijnlijk ook niet bij.

Prognose

De druk zal bij Standard Luik enorm hoog zijn en daarom verwachten wij niet dat de Rouches zomaar gaan zegevieren in Glasgow. Er staat een straffe quotering voor elke uitslag voor u gereed. Check hieronder alvast wat uw eigen voorspelling waard kan worden als u het correcte resultaat hebt ingevuld bij de bookies.

Quoteringen Rangers FC – Standard Luik

De quotering voor een overwinning van Standard Luik levert u met x 6.40 keer de inleg de hoogste odd van deze match op. Ook een gelijkspel krijgt met x 4.75 keer de inleg een quotering mee die het meespelen meer dan waard is. Wees niet getreurd, want ook een overwinning van Rangers kan aardig wat duiten opleveren. In het 1X2 spelsysteem staat een zege van de Schotse ploeg op x 1.40 keer uw inleg. Met diverse andere speeltechnieken kunt u uw bonus zeker wat opschroeven.

De UEFA Europa League match Rangers FC – Standard Luik wordt gespeeld op donderdag 3 december om 21:00 uur in het Ibrox Stadion te Glasgow. Denkt u dat de Rouches de achterstand nog kunnen inhalen en bij de beste twee van de poule weten te komen? Speel mee en zet in op uw favoriet van deze match via VoetbalGokken.be!


Reacties

mignole...
3 december 2020

Straffe odd gevonden voor een overwinning van Rangers

3 jaar geleden

casinoking
3 december 2020

De Rangers krijgen de Rouches niet klein!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN