EL-odds: Standaard Luik – Vitória Guimaraes

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 november 2019     2 REACTIES

Deze week wordt de vijfde speelronde van de Europa League gespeeld. Standard Luik gaat in Groep F op verplaatsing naar Vitória SC Guimaraes. De Luikenaren wonnen de thuiswedstrijd tegen de Portugese ploeg zonder wonden en schaven. Luik hoopt dat deze weel terug te doen. De Belgische wedkantoren hebben straffe odds genoteerd voor deze donderdagavond wedstrijd. Denkt u te weten of Standard drie punten gaat scoren in Guimaraes?

Michel Preud’homme: “Guimaraes snel in omschakeling”

Trainer Michel Preud’homme omschrijft de tegenstander van donderdag met veel respect. “Guimaraes is een heel complete ploeg, die een organisatie kan neerzetten, maar ook snel kan omschakelen dankzij haar technische spelers en aanvallende flanken”, aldus Preud’homme in HLN. “Voor een ploeg uit pot vier is dit een ploeg van een heel goed niveau.”

Standard Luik wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Vitória SC Guimaraes wint de wedstrijd
2.37

“Met overtuiging het maximum geven”

MPH wil niet te veel druk op zijn ploeg leggen door zich te blijven focussen op de stand in de groep. “We gaan ginds voor het best mogelijke resultaat. Daarna maken we de rekening. Maar we beginnen eraan met de overtuiging het maximum te geven”, zegt de trainer van Standard.

“Mooie momenten in Portugal”

Voor Preud’homme is een wedstrijd in Portugal tegen een ploeg als Guimaraes altijd speciaal, want de trainer heeft een verleden als doelman en bestuurder bij Benfica. “Ik heb hele mooie momenten beleefd in Portugal en uiteraard heb ik een speciale band met het land. Ik ben heel dankbaar voor wat ik daar heb mogen beleven”, aldus Preud’homme.

Ivo Vieira: “We zullen vechten”

Na de verloren wedstrijd in Luik had trainer Ivo Vieira het gevoel dat zijn ploeg de wedstrijd tegen de Rouches had kunnen winnen. “Het resultaat toen was niet wat we zochten, maar we moeten blijven groeien in deze competities, zowel de spelers als coach”, is zijn conclusie nu de return op punt van beginnen staat.

“Het doel is om te winnen”

De coach van Vitória is klaar om wraak te nemen voor eigen publiek tegen Standard. “We zullen vooral vechten voor een positief resultaat, wetende dat het een spel van een hoge moeilijkheidsgraad is. We zullen geloven in het idee dat we op het veld hebben geïmplementeerd, altijd met het doel om elke match te winnen”, aldus Vieira in de Portugese media.

“Standard is gemotiveerd”

Toch beseft de coach ook dat de ploeg van Preud’homme dit seizoen op alle fronten succesvol meedraait. “Standard is een team dat naar mijn mening zeer competitief en gemotiveerd is om de competitie aan te gaan. En het beschikt over een goed samengesteld team. Vooraan heeft Standard spelers die de bal goed behandelen en ook op het middenveld is het voor ons moeilijk om de bal te veroveren of lang vast te houden”, zo beëindigt Vieira zijn vooruitblik.

Statistieken

In Groep F staat de ploeg van Preud’homme op de tweede plek en heeft het samen met de nummer drie Eintracht Frankfurt zes punten. Door het onderlinge resultaat staan de Rouches op de plek net onder Arsenal dat dat met tien punten aan kop gaat in de groep. Voor Vitória SC valt er nog weinig te halen. De ploeg staat met één punt op de vierde plek.

Head 2 Head

Tot aan twee maanden geleden hebben Standard Luik en Vitória SC nog niet tegen elkaar gespeeld. Het is dan ook best bijzonder dat Standard de ploeg is die de eerste ontmoeting meteen winnend wist af te sluiten.

Huidige vorm Vitória SC

Voor Vitória SC is het nog altijd zoeken naar de goede vorm om te kunnen presteren in Groep F. De ploeg van Ivo Vieira gehaalde een punt in de ploeg. Dat deed de Portugese club dan wel tegen de koploper van groep. In eigen huis tegen Arsenal werd het 1-1 een gelijkspel. The Gunners kwamen pas in de 81ste minuut op voorsprong en Vitória maakten de gelijkmaker in de blessuretijd. Verder kreeg de ploeg weinig kans in de groepsmatches. Bij Arsenal werd het 3-2, thuis tegen Frankfurt 0-1 en op Sclessin 2-0. Ook in de Portugese competitie wil het niet vlotten. De ploeg staat vijfde en voorbije weekend verloor Vitória van Braga (0-2) de nummer negen van de Primeira Liga.

Huidige vorm Standaard Luik

Standard won in de groep twee van de vier wedstrijden. De overige twee duels werden verloren. De wedstrijden tegen Guimaraes (2-0) en Eintracht Frankfurt (2-1) leverde de behaalde zes punten op. De wedstrijden op verplaatsing bij Arsenal (4-0) en Frankfurt (2-1) gingen verloren. Voorbije weekend won de ploeg van MPH de Jupiler Pro League wedstrijd tegen KAS in Eupen en daaruit moet het vertrouwen voor de wedstrijd tegen Vitória uit komen. De twee wedstrijden daarvoor gingen namelijk ook al verloren. KAA Gent (3-1) en KV Mechelen (1-2) wisten beide de punten voor Standaard weg te snoepen.

Lappenmand

De lappenmand is bij beide teams flink aangedikt. Bij Standard Luik is het nog altijd afwachten wanneer Limbombe en Sa Orlando weer van de partij kunnen zijn. Voor verdediger Noe Dusenne komt de wedstrijd op verplaatsing in Guimaraes sowieso te vroeg.

Bij Vitória SC hebben de drie Ghanezen Aziz, Medarious en Wakaso te kampen met knieklachten. Er is een kleine kans dat de laatste twee genoemden mee kunnen spelen tegen de Rouches. Ook de Portugese middenvelder Andre heeft nog geen groen licht gekregen van de medische staf die de dertig jarige speler moet helpen te genezen van een achillespeesblessure.

Prognose

In onze ogen moet Standaard Luik toch met een driepunter huiswaarts kunnen keren vanuit Guimaraes. De ploeg van MPH krijgt het zwaar, maar een 0-2 overwinning moet te doen zijn. Bovendien staat daar een prima quotering tegenover. Wilt u ook weten wat de overige odds zijn?

Quoteringen Standard Luik – Vitória SC Guimaraes

De Belgische wedkantoren weten deze wedstrijd nog spannender te maken door zeer straffe quoteringen te hanteren. In het 1X2 spelsysteem levert een gelijkspel u de meeste duiten op. Worden de punten verdeeld in het D. Afonso Henriques stadion? Dan wordt uw inleg hierop x 3.50 keer meer waard. Trekt Standard de wedstrijd over de streep in het Portugese Guimaraes? Dan wordt uw inleg op winst van Luik x 2.80 keer terugbetaald. Een overwinning van Vitória SC levert u x 2.37 keer het speelbedrag op.

De Europa League wedstrijd Vitória SC Guimaraes – Standard Luik wordt gespeeld op donderdag 28 november om 21:00 uur in het D. Afonso Henriques stadion te Guimaraes. Profiteer van de hoogste odds en beste deals bij uw favoriete bookmaker en sla uw slag tijdens de vijfde speelronde van Standaard in de Europa League.


Reacties

belga
29 november 2019

Mooie match. Jammer dat Vitoria nog terugkwam, maar mijn geld heb ik terug ;)

4 jaar geleden

heldenv...
29 november 2019

Gespeeld op winst van Luk dus dubbel pech voor mij

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN