Doet Antwerp bij LASK een gooi naar Europa League koppositie in Groep J?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2020     3 REACTIES

De spanning is om te snijden in Groep J van de UEFA Europa League. Drie van de vier teams hebben zes punten en Royal Antwerp staat momenteel tweede. Deze donderdag kan de ploeg van coach Ivan Leko een gooi doen naar de eerste plek, maar dan moet er sowieso op verplaatsing gewonnen worden van LASK Linz. Is The Great Old daartoe in staat? Laat het weten via VoetbalGokken.be!

Dominik Thalhammer: “Royal Antwerp-match is heel belangrijk”

In Groep J van de Europa League liggen voor drie teams nog veel kansen. LASK Linz-coach Dominik Thalhammer is van plan om daar met zijn team van te profiteren. “De match donderdag tegen Royal Antwerp wordt een heel belangrijke wedstrijd en we kunnen een gigantische stap zetten richting de volgende ronde”, is de coach van LASK zich bewust van het belang.

LASK Linz wint de wedstrijd
1.67
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Royal Antwerp wint de wedstrijd
4.55

“Match goed beheersen”

Met de thuismatch tegen Royal Antwerp en daaropvolgend tegen Tottenham Hotspur heeft de T1 van de Oostenrijkse ploeg de handen vol. Op verplaatsing bij Royal Antwerp had zijn team het niet gemakkelijk (0-1) en dat weegt volgens de coach mee in de match van donderdag. “Die heenmatch was erg moeilijk voor ons. We kijken uit naar de thuismatch tegen Antwerp en later tegen Tottenham Hotspur. We zijn in vorm en willen de matches goed beheersen”, aldus Thalhammer aan het slot van zijn voorbeschouwing

Ivan Leko: “Grote stap richting Europees overwintering maken”

Dat Ivan Leko aan te woord. Ook Royal Antwerp weet dat er nog van alles te halen valt in drie groepsmatches die dit kalenderjaar nog gespeeld gaan worden. Zijn team speelt nog thuis tegen Ludogorets en sluit de groepsfase met een loodzware match tegen Tottenham Hotspur in Londen, maar eerst staat donderdag de trip naar LASK Linz op het programma. “Zege tegen LASK zou grote stap richting Europese overwintering zijn”, aldus de T1 van RAFC over de komende EL-match.

“Wij moeten goed voor de dag komen”

Leko ziet het echter wel zitten dat zijn team opgewassen is om ginds te kunnen zegevieren. “Ik hou van het spel van LASK. Ze spelen een gelijkaardig systeem als wij. Ze tonen voor niemand te veel respect. Ik hou van teams die fysiek spelen met veel pressing. Ze proberen altijd proactief en dominant spel op de mat te brengen, wie de tegenstander ook is. Maar dat betekent wel dat wij goed voor de dag moeten komen, want dat is ons doel”, aldus de coach van Royal Antwerp FC.

Statistieken

Omdat Tottenham Hotspur de beste onderlinge resultaten heeft geboekt, zijn The Spurs koploper in Groep J. De Engelse ploeg heeft zes punten en dat aantal heeft Royal Antwerp en LASK ook bij elkaar geraapt. The Great Old staat echter wel tweede en de eerste twee plekken geven doorgang tot de knock-outs van de Europa League.

PFK Ludogorets doet met nul punten niet direct mee aan het overmeesteren van een ticket voor de volgende ronde. De Bulgaarse ploeg speelt donderdag op verplaatsing bij Tottenham Hotspur.

Head 2 Head

Begin november speelde Royal Antwerp haar eerste match ooit tegen LASK Linz. De ploeg van coach  Thalhammer bleek met een 0-1 zege net iets te sterk te zijn voor formatie van coach Leko. De Duitser Johannes Eggestein was de enige speler die in deze match tot scoren kwam.

Huidige vorm LASK Linz

LASK Linz begon de week met een gelijkspel bij Hartberg in de Oostenrijkse Tripico Bundesliga. LASK staat daarin tweede en moet RB Salzburg voor zich dulden. De puntendeling brak een reeks van vijf gewonnen matches op een rij en het team van coach Thalhammer zal dan ook snel weer een overwinning willen proeven.

Huidige vorm Royal Antwerp

Net als LASK kwam ook Royal Antwerp voorbije weekeinde niet verder dan een gelijkspel. Op verplaatsing bij KV Oostende werd het 1-1. Een match eerder was dat ook al het geval. Thuis tegen Standard Luik werden de punten gedeeld 1-1. Royal Antwerp heeft al vier matches op rij niet gewonnen.

Lappenmand

LASK-speler James Holland kreeg een rode kaart in de match tegen Royal Antwerp in het Bosuil Stadion en moet een match brommen.

Coach Leko kan donderdag niet beschikken over Matheus (kuitblessure) en Sander Coopman (gescheurde kruisband). Ook Junior Pius (blessure), Nill De Pauw (blessure) en Bruny Nsimba (spierblessure) zullen er naar alle waarschijnlijkheid niet bij zijn.

Prognose

De huidige vorm van LASK is momenteel net even wat beter dan die van Royal Antwerp. Daarom voorspellen wij een overwinning voor de Oostenrijkse ploeg. Onze wedtip is 2-0 voor LASK.

Liever uw eigen voorspelling achterlaten bij de bookies? Geen probleem, want elke voorspelling is welkom bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en kan zomaar de winnende worden!

Quoteringen LASK Linz – Royal Antwerp

De quoteringen voor de match op verplaatsing van Royal Antwerp zijn straf ingedeeld. Een overwinning van Leko en zijn team levert met x 4.55 keer uw inleg de hoogste beloning op.

Een gelijkspel is goed voor een odd van x 3.80 keer het speelbedrag. Een zege van LASK staat in het 1X2 spelsysteem op gemiddeld x 1.67 keer de inleg.

De UEFA Europa League match LASK Linz – Royal Antwerp wordt gespeeld op donderdag 26 november om 18:55 uur in de Raiffeisen Arena te Pasching. Dingt u mee voor de hoogste odds en de beste deals tijdens de match op verplaatsing van The Great Old? Houd de actuele quoteringen via VoetbalGokken.be goed in de gaten en speel mee!


Reacties

tooskla...
26 november 2020

Niet is onmogelijk voor Antwerp. Alvast een deal gemaakt met de bookies voor de match van vanavond: 1-2!

3 jaar geleden

sporza
26 november 2020

Ik gok op een overwinning van Linz. Zij spelen thuis en zijn toch wel erg goed. Bijgevolg een straffe odd bij de bookies ;)

3 jaar geleden

voetbal...
27 november 2020

Royal Antwerp had fier het laatste woord bij LASK.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN