De returns in de Europa League gaan van start voor Belgische clubs

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 november 2016     7 REACTIES

In de poulefases van de Europa League zijn de eerste drie wedstrijden gespeeld en dat betekent dat het nu tijd is voor de returns. Er zijn nog negen punten te halen en daar gaan de teams allemaal keihard voor werken. Anderlecht en Racing Genk staan er goed voor in hun poule terwijl Standard Luik nog een gevaarlijke derde plaats staat. KAA Gent staat tweede in de groep. De bookmakers gaan steeds kritischer kijken naar de overwinningskansen van de teams. Check de pre-wedstrijd quoteringen goed voordat u inzet.

Groep C: Anderlecht – FSV Mainz 05

Anderlecht speelt thuis de return tegen het Duitse FSV Mainz ‘05 spelen. Twee weken geleden speelde Anderlecht op verplaatsing gelijk: 1-1. RSCA-trainer René Weiler neemt dit thuisduel tegen Mainz zeer serieus. “Mainz speelt al jaren op constant niveau en is een zeer solide ploeg”, zegt Weiler. “Ze spelen heel compact, het wordt dus een heel lastige opgave. Ze spelen goed met de bal en heel snel in de omschakeling. We zijn er ons van bewust dat er ons een zware taak te wachten staat. Maar we zullen ons uiterste best doen om thuis punten te pakken.”

Wedstrijdoverzicht

RSCA-speler Alexandru Chipciu moet de wedstrijd tegen Mainz aan zich voorbij laten gaan door een dijblessure. René Weiler mag in de handen knijpen, want aan de andere kant is het aantal geblesseerden een stuk hoger: Christian Clemens, Fabian Frei, Phillipp Klement en Yoshinori Muto kunnen door FSV Mainz-trainer Martin Schmidt niet opgesteld worden.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische wedkantoren verwachten een spannende match, waarin beide teams veel kansen zullen creëren. De pre-wedstrijdquoteringen zijn dan ook redelijk gelijkwaardig. Winst van Anderlecht krijgt voor deze wedstrijd een x 2.50 quotering mee. Wint het Duitse Mainz? Dan kunt u rekenen op een uitkering van x 2.75 keer uw inleg. Voor een gelijkspel hanteren de bookies een quotering van x 3.50.

Groep F: Atletico Bilbao – Racing Genk

Het gaat Racing Genk goed af in poule F. Het team van trainer Peter Maes is met zes punten koploper van de groep. Nu treffen de Genkenaren opnieuw Atletico Bilbao waarvan de ploeg thuis met 2-0 wist te winnen. “We zijn er klaar voor”, aldus Peter Maes op de pre-wedstrijd persconferentie. “Het team is erg gemotiveerd om donderdag een goed resultaat neer te zetten. Ik heb spelers gezien die zich donderdag willen tonen. Ze zijn erg gretig en fris. Het vertrouwen is dus weer groot.”

Alejandro Pozuelo: “Het is een extra motivatie”

Voor de Genkse spelmaker Alejandro Pozuelo wordt de Europese wedstrijd van donderdag tegen zijn landgenoten in Bilbao helemaal bijzonder: “Het is een extra motivatie, maar het is niet zo dat ik me persoonlijk wil tonen”, aldus de Spanjaard. “Het team primeert. Ik denk dat we weer een kans maken.” Pozuelo speelde eerder bij Betis Sevilla en kent het spel Bilbao dus extra goed. “Bilbao is heel ervaren en behoort tot de top in Europa. Maar we hebben de kwaliteiten om hen opnieuw de baas te kunnen.”

Wedstrijdoverzicht

Racing Genk gaat dus met een goed gevoel richting de Spaanse club, maar moet wel enkele sterkhouders thuislaten. Ruslan Malinovsky, Jere Uronen en Dante Vanzeir zijn niet van de partij tegen Atletico Bilbao. Trainer Ernesto Valverde van de Spaanse subtopper moet dan weer zijn verdediger Eneko Boveda missen.

Groep G: FC Panathinaikos – Standard Luik

Standard Luik is op dit moment het Belgische team dat de EL-punten het hardst nodig heeft. De ploeg van trainer Aleksandar Janković kon in drie wedstrijden maar twee punten verzamelen. “In een evenwichtige groep zoals de onze, is elk punt belangrijk”, zegt Standard-coach Aleksandar Janković vooruitblikkend op de wedstrijd in Athene. Het thuisduel tegen de Griekse club leverde een gelijkspel op: 2-2. Hiermee haalde Panathinaikos hun eerste punt binnen. “Panathinaikos is een sterk team. Ze hebben veel individuele kwaliteit en een spits (Marcus Berg, red) die elk moment het verschil kan maken”, aldus de oefenmeester van Standard. Ondanks dat Standard Luik pas op de derde plaats staat, houdt Janković de moed erin. “We willen deze match echt winnen, zodat we blijven meespelen voor de kwalificatie voor de volgende ronde.”

Wedstrijdoverzicht

Bij Standard Luik is alleen Mamadou Diarra een twijfelgeval. De middenvelder van Standard Luik is herstellende van een enkelblessure, maar kan tegen Panathinaikos waarschijnlijk wel weer spelen. Panathinaikos-trainer Stramaccioni Andrea beschikt over een geheel fitte selectie.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor dit Europa Leagueduel redelijk hoog ingeschaald. Zo wordt een zege van Standard Luik met een quotering van x 3.90 beloond. Dit is gelijk ook de hoogste odd van deze match. Voor een gelijke stand geldt een quotering van x 3.40. Winst van FC Panathinaikos levert een verdubbeling van uw inleg op: x 2.00.

Groep H: KAA Gent – Shakhtar Donetsk

Alhoewel KAA Gent op de tweede plaats staat in poule H liep het team van trainer Hein Vanhaezebrouck in de vorige match tegen een enorme nederlaag aan. De wedstrijd op verplaatsing tegen Shakhtar Donetsk werd met 5-0 verloren en daar kunnen de Gentenaren moeilijk fier op zijn. Vanhaezebrouck probeert het team vooral vooruit te laten kijken naar de aankomende thuismatch tegen de Oekraïense club. “We moeten onze durf nu niet laten varen”, aldus de oefenmeester van de Buffalo’s. “Dit is een ploeg die thuishoort in de Champions League”, aldus de Gentse coach. “Deze match wordt misschien wel onze grootste uitdaging. Shakhtar is absoluut een van de beste ploegen uit deze Europa League.”

Wedstrijdoverzicht

KAA Gent speelde eerder dit jaar ook al een thuisduel tegen Shakhtar. Dit was echter in de Champions League, ook toen won de steenrijke club uit de Oekraïne simpel: 0-2. De Buffalo`s krijgen donderdag opnieuw een kans tegen Shakhtar. Hein Vanhaezebrouck moet hierbij wel Emir Kujovic en Thomas Matton missen. Bij Shakhtar ontbreken Vyacheslav Shevchuk en Wellington Silva Sanches Agular in de selectie van trainer Paulo Fonseca.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische wedkantoren hebben ook voor de wedstrijd van KAA Gent weer uitdagende pre-wedstrijdquoteringen klaargezet. Krijgt KAA Gent het voor elkaar om te winnen van Shakhtar? Dan wordt de inleg x 3.75 keer uitgekeerd. Een gelijkspel levert de spelers die hierop inzetten x 3.50 keer hun inleg op. Een zege van Shakhtar is tenslotte nog altijd goed voor verdubbeling van de inleg: x 2.00.

Tv-gids: de Europa Leagueduels zijn te volgen op Club RTL, Canvas en Play Sports 1.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Alle Europa League-wedstrijden worden gespeeld op donderdag 3 november. KAA Gent – Shakhtar beginnen om 21:05 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Op ditzelfde tijdstip begint ook het duel van Panathinaikos – Standard Luik in Apostolos Nikolaidis Stadion te Athene. Anderlecht – Mainz trapt al eerder in de avond af. Dit duel begint om 19:00 uur in het Contant Vanden Stockstadion evenals Atletico Bilbao – Racing Genk in het San Mamés stadion te Bilbao. Moedig de Belgische teams aan en zet in via de bookmakers van VoetbalGokken.be.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

extratime
3 november 2016

Hopelijk hebben de teams in de Europa League meer geluk vanavond dan Club Brugge in de Champions League.

8 jaar geleden

rsca
3 november 2016

Ik speel vanavond op een overwinning (3-1) van RSCA.

8 jaar geleden

gokmaester
3 november 2016

Geweldig, zo`n voetbalavond. Ik ga die extra spannend maken door een gokje te wagen via UnitBet.

8 jaar geleden

hazarddd
3 november 2016

We zijn op de helft van de groepswedstrijden. Nu wordt het belangrijk dat de clubs alles gaan geven. Hopelijk pakken alle vier ploegen die punten.

8 jaar geleden

jasper1991
3 november 2016

Ik ga gokken via Circus op een gelijkspel voor Standard Luik.

8 jaar geleden

dannydebie
4 november 2016

Het regende doelpunten bij Anderlecht. Wauw zeg. Heeft iemand dit van te voren goed voorspelt?

8 jaar geleden

sportman
5 november 2016

Wat een topper voor Anderlecht! Echt ongelofelijk goed gespeeld.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN