Club Brugge ontvangt Red Bull Salzburg in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 februari 2019     0 REACTIES

Het belooft weer een waar voetbalfeest te worden op Jan Breydel deze woensdag. Club Brugge ontvangt het Oostenrijkse Red Bull Salzburg in het kader van de Europa League. De Belgen bereikten de knock-outfase door in de Champions League groepsfase de derde plek in poule A te veroveren en ten kosten van AS Monaco, waar voormalige Rode Duivel-assistent Thierry Henry de scepter zwaait, het Europa League-ticket veilig te stellen.

Ivan Leko: “Tegen Salzburg hebben we kans om door te gaan”

Club Brugge trekt met een draw tegen stadsgenoot Cercle naar deze Europa League-match. Ivan Leko en zijn mannen lijken dus nog niet volledig vertrokken voor dit belangrijke thuisduel. Leko weet ook dat de tegenstander een straffe ploeg is: “Salzburg is een goeie ploeg met een goeie trainer. Ze haalden 18 op 18 in de groepsfase van de Europa League, dus het hoeft niet gezegd te worden dat het niet makkelijk wordt”, vertelt de trainer van Blauw-zwart op Clubbrugge.be. “Een team uit het Verenigd Koninkrijk of Spanje lijkt misschien aantrekkelijker op het eerste gezicht, maar tegen Salzburg hebben we een kans om door te gaan.”

“Kansen zijn fiftyfifty”

“Ik hou het op fiftyfifty. Salzburg speelde vorig seizoen natuurlijk wel de halve finales van de Europa League tegen Marseille. Ik denk dat het voor Belgische ploegen ook de ambitie moet zijn om zo ver mogelijk te geraken in de Europa League”, vertelt de ex-profvoetballer wat de ambities moeten zijn.

Goede uitgangspositie

Toch zit de oefenmeester vol vertrouwen toe te werken naar donderdag. “We hebben een goeie campagne in de Champions League achter de rug en willen nu hetzelfde doen in de Europa League. Met de steun van onze twaalfde man moeten we op 14 februari een goeie uitgangspositie zien te bemachtigen”, besluit Leko op het digitale huis van Club Brugge.

Stefano Denswil: “We gaan ons uiterste best doen”

Verdediger Stefano Denswil neemt een lichte kater van de stadsderby mee richting donderdag: “Een rotgevoel: Teleurgesteld, ik ook en het hele team.” Toch denkt hij niet dat het duel donderdag nog van invloed gaat zijn als Salzburg aan de andere kant van het veld staat: “Donderdag is weer een andere wedstrijd”, staat te lezen op de clubwebsite. “Als je terugkijkt naar wat we in de Champions League lieten zien, dan kunnen we soms wel dat extraatje brengen. We gaan ons uiterste best doen.”

Mats Rits: “Alles op alles zetten”

Middenvelder Mats Rits loopt met hetzelfde gevoel als Denswil rond: “We moeten nu analyseren wat er fout liep en corrigeren naar donderdag toe. Dat is een belangrijke wedstrijd in de Europa League. Daar moeten we alles op alles zetten”, vertelt hij op Clubbrugge.be.

Coach Red Bull Salzburg: “Club Brugge is een tegenstander waar ik naar uitkijk”

Marco Rose doet het dit seizoen bijzonder goed bij Salzburg. De Oostenrijkers staan fier bovenaan in de Tipico Bundesliga, met 48 uit 18 matches. Red Bull Salzburg speelde slechts driemaal gelijk in de vaderlandse competitie en verloor nog geen match. Club Brugge is volgens Rose dan ook een goede krachtmeting voor zijn elftal: “Brugge is een opwindende loting, een tegenstander waar ik naar uitkijk”, vertelt hij op de officiële website van RBS. “Dit Belgische team heeft een elftal dat zeer goed georganiseerd kan staan. Dat blijkt ook uit de resultaten uit de Champions League, waar ze 0-0 speelden tegen Borussia Dortmund en Atletico Madrid.”

“Brugge heeft veel kwaliteit en snelheid”

Hoewel Salzburg dus nog ongeslagen is in de eigen competitie, beseft Rose dat Club Brugge een ander paar mouwen gaat worden: “Ze hebben vooral vooraan veel kwaliteit en snelheid rondlopen”, besluit hij zijn korte maar krachtige voorbeschouwing op het aanstaande EL-duel in Brugge.  

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – RB Salzburg

Voor de heenreis van Club Brugge op Jan Breydel hebben de Belgische wedkantoren hoge pre-wedstrijdquoteringen voor u gereedstaan. De hoogste odd van deze match staat genoteerd bij een gelijkspel x 3.45 keer uw inleg. Nog een hoge quotering in het 1X2 spelsysteem staat er achter winst van Club Brugge: x 3,25 keer het speelbedrag. Een overwinning van RB Salzburg komt uit op x 2.20 keer de inleg.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Europa League-match Club Brugge – Red Bull Salzburg wordt gespeeld op donderdag 14 februari om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Boekt Club een voorsprong op de terugreis in Salzburg door de Oostenrijkse ploeg thuis al te verslaan? Maak uw voorspelling geld waard door de juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN