Club Brugge – Napoli leidt ook onder terreurdreiging

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2015     9 REACTIES

Voor Club Brugge staat er komende donderdag een heel belangrijk Europees affiche gepland. De Bruggenaren hebben echter wel iets anders aan hun hoofd: veiligheid en terreurdreiging worden vaker genoemd dan voetbal en Europa League in en rond het stadion van Club Brugge. Zowel Napoli als Club Brugge komen als voorzorgsmaatregel zonder supporters.

Tekort aan federale agenten

Club Brugge wordt in de voorbereiding op het duel tegen Napoli dus behoorlijk afgeleid. Voor Europese wedstrijden is er de steun van federale agenten nodig. Brussel kan die door het verhoogde terreuralarm echter niet leveren. Het was dan ook nog niet zeker of het duel in de Europa League wel door kan gaan. Echter is besloten dat oplast van De burgemeester van Brugge het duel zonder supporters gespeeld zal moeten worden. Dit voornamelijk omdat afgelasting van de wedstrijd nog meer plannen in de war zou schoppen.

Revanche op bolwassing in Italië

Voor Club Brugge KV zou het doorgaan van deze match zeer goed uitkomen. Speler, technische staf en supporters zijn gebrand om revanch te nemen op de bolwassing die men kreeg in de uitwedstrijd. Napoli won liefst met 5-0 en Blauw-Zwart stond bijkans voor joker: “We waren slecht en daar neem ik de verantwoordelijkheid voor”, zei Michel Preud’homme na dat duel. Aanvoerder Timmy Simons verwoordt het zo: “Hier komen we als groep alleen maar sterker uit.”

Napoli Belgisch bolwerkje in Italië

Thomas Meunier speelt komende donderdag tegen de ploeg die hem vorig seizoen al op haar verlanglijstje had staan. Meunier besliste anders en tekende bij in Brugge. Deze speelronde zal Meunier gebrand zijn om die keuze kracht bij te zetten en een goede match op de mat te leggen.

Een andere Rode Duivel, Dries Mertens, vertoont wil wekelijke zijn kunsten op Italiaanse bodem. Het is voor hem een terugkeer naar België. De vorige ontmoeting was Mertens goed voor twee treffers en had daarmee een groot aandeel in de 5-0 overwinning op zijn landgenoten. Toch wordt er volgens Mertens absoluut niet gelachen met het Belgische voetbal in de kleedkamer van Napoli: “We weten dat het daar zeker niet makkelijk zal worden, want Club is thuis een andere ploeg”, zo verklaard Mertens in de aanloop naar de cruciale EL-duel.

Napoli soeverein aan de leiding in groep D

Napoli wist tussentijds ook met 5-0 te winnen van Midtjylland en pakt ook in de Serie-A de ene na de andere overwinning. Zo werd AC Milaan op eigen veld met 0-4 afgedroogd door Mertens en co. Napoli is dan ook nog ongeslagen in de Europa League en heeft het maximale van twaalf punten. Midtjylland is tweede met zes punten, Club volgt als derde en heeft vier punten verzameld. Een overwinning is dan ook noodzakelijk voor Blauw-Zwart.

Pre-wedstrijd quoteringen

De wedkantoren pakken weer eens flink uit voor deze Europese match. Voetbalgokken.be heeft de meest interessante odds verzameld en heeft bij diverse Belgische bookmakers mooie bonussen geregeld voor mensen die zich als nieuwe speler inschrijven. De gemiddelde pre-wedstrijd quoteringen voor Club Brugge – Napoli zijn momenteel: x 2,90 als de Clubzotten thuis weten te winnen van Napoli. Wordt het onbeslist dan wordt x 3,50 de inleg uitgekeerd aan diegene die hierop speculeerde met hun inzet. Als Napoli drie punten meepakt uit België dan wordt aan gokkers op die uitslag x 2,25 meegegeven. Al bij al zeer mooie odds bij elke uitslag. Reden te over om eens mee te doen. Let wel op: zorg dat u op de hoogte bent van de risico en mogelijkheden die horen bij het inzetten op voetbalmatchen. Lees hierover onze instructiepagina.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Europa League ontmoeting Club Brugge – Napoli wordt afgewerkt op donderdag 26 november om 21:05 uur in het Jan Breydelstation; dat het deze keer zonder de ruim 29.000 bezoekers moet doen. Laat zien dat u goed kan voorspellen en kennis van zaken heeft door mee te spelen bij één van onze Belgische wedkantoren. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

iplaybe...
24 november 2015

Geen supporters.. wat jammer zeg! Wel beter dat de wedstrijd gewoon doorgaat.

7 jaar geleden

cronaldo
25 november 2015

Gelukkig gewoon een wedstrijd vanavond. Ik heb winst voor Club gespeeld. Thuis zijn ze erg sterk dit jaar.

7 jaar geleden

driesme...
25 november 2015

Het is zonder publiek, dus ik zal mij inhouden voor mijn landgenoten bij Brugge vanavond ;)

7 jaar geleden

extratime
25 november 2015

Ik ben er bang voor. In Italië had Brugge niks in te brengen, hopelijk is het vanavond een ander paar mouwen!

7 jaar geleden

debruyn...
25 november 2015

Zal toch niet zo zijn dat de Clubzotten dit ineens gaan winnen zeker?

7 jaar geleden

deklat
25 november 2015

Morgen weer stunten door Club? I hope so!!

7 jaar geleden

belgian...
25 november 2015

Hup Club Brugge!! Stunten, doe het voor ons supporters die thuis zitten gedwongen. Heb 3-1 gegokt als support.

7 jaar geleden

bluearmy
26 november 2015

Go Blue Army!! Ik speel een voorzichtige 2-1 bij Casino voor vanavond.

7 jaar geleden

preudhomme
27 november 2015

Club kan niet zonder supporters dat zie je maar weer. Volgende keer zijn we er gewoon weer bij. Jammer dat deze wedstrijd niet iets opleverde.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN