Bookmakers: veel belangstelling voor duel Standard – Frankfurt

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 november 2019     4 REACTIES

De Europa League-match Standaard Luik – Eintracht Frankfurt is bijzonder populair bij de bookies. Vooral veel Belgen spelen op deze belangrijke match. VoetbalGokken.be laat beide trainers aan het woord, zet de statistieken op een rijtje en heeft de strafste odds bijeengezocht. Wat gaat uw voorspelling zijn voor de EL-match van deze donderdag op Maurice Dufrasne?

Michel Preud’homme: “Kleine details maken het verschil”

Standard Luik is tot nu toe de verrassing in de JPL en ook Europees maakte ze al indruk, maar met de thuiswedstrijd tegen Frankfurt is het voor Standaard donderdag dubbel en dwars D-day. Preud’homme grijpt in zijn voorbeschouwing hierop nog eenmaal terug op de match in Frankfurt. Die ging verloren, maar volgens MPH speelde zijn ploeg best verdienstelijk: “Ik heb hier grote Duitse ploegen zien afzien, dus onze organisatie klopte vandaag. We waren kort bij de 2-2 en dat zijn de kleine details die het verschil maken aan de top”, analyseert hij op de clubwebsite.

Standard Luik wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Eintracht Frankfurt wint de wedstrijd
1.95

“Tegen Frankfurt iets speciaal uithalen”

Belangrijkste conclusie: “We blijven in de running. Als we thuis iets speciaals tegen hen kunnen doen, dan kunnen we er weer over wippen”, aldus Preud’homme op de persconferentie. En in de diverse Belgische sportmedia.

“Vanuit collectief denken”

Preud’homme vervolgt met een slotconclusie richting donderdag: “We gaan ook thuis tegen Frankfurt ons voetbal proberen te spelen. Met de ambitie om er het maximale uit te halen. Onze grootste wapen is dat we  een ploeg zijn die collectief probeert te denken, zowel bij een voorsprong als een achterstand”, aldus de trainer van Standaard Luik.

Trainer Eintracht Frankfurt: “Standaard uit is sleutelmatch”

Frankfurt wist voor de heenmatch weinig van Luik af, maar zal nu beter weten waar men op kan rekenen. Coach Adi Hütter: “Standard is een goede ploeg, ze krijgen weinig goals tegen. Dat zagen we in de heenmatch al. Weet je: ik zie dit tweede duel tegen Standard als sleutelwedstrijd voor kwalificatie in deze groep. Deze twee ploegen zullen strijden voor de tweede plek. We willen donderdag een beslissende stap zetten door te winnen. Maar we zullen ook écht goed moeten zijn. Ze zijn dynamisch en agressief.”

“Standard is grote uitdaging”

Hütter wil naar eigen zeggen eenzelfde match spelen als in Duitsland: “Ons doel is winnen en geen tegendoelpunt incasseren. We hebben vertrouwen, draaien een straffe reeks en haalden Europees een superoverwinning in Guimaraes. Ook de zege in Frankfurt sterkt ons richting deze donderdag. We willen ons spel spelen. De wedstrijd van donderdag is zeker een grote uitdaging voor ons team”, aldus Hütter in HLN.

Statistieken

Standaard staat derde met drie uit drie, terwijl de Duitse formatie die donderdag naar Sclessin trekt met zes uit drie matches op die zo gewilde tweede plaats prijkt. Het doelsaldo van Eintracht Frankfurt is ook nog is beter en Standaard moet winnen om in het onderlinge resultaat voorsprong te hebben op Eintracht.

Head 2 Head

Behoudens de match van voorbije maand is er geen historisch referentiemateriaal, maar de match van 24 oktober jongstleden is natuurlijk wel direct de beste referentie. In Frankfurt kwam de thuisploeg al vlot op 1-0 dankzij een rake knal van Abraham in de 29ste minuut. Voormalig STVV’er Kamada verzorgde de assist. Diezelfde Kamada zou Standaard nogmaals pijn in het tweede bedrijf. Ook toen was hij verantwoordelijk voor de beslissende voorzet waaruit de goal viel. Hinteregger verzilverde het buitenkansje en bracht de stand op 2-0.

Na enkele wissels door Preud’homme kon de ploeg uit Luik in het slot van de match nog iets terugdoen. Op aangeven van Boljevic vond Amallah in de 82e minuut het net achter sluitpost Ronnow. Daar viel het echter wel bij, waardoor Standaard met nul punten huiswaarts keerde.

Huidige vorm Standaard

Na de domper in Frankfurt loopt de machine van Liége een pak stroever. Enkel thuis tegen Waasland-Beveren kon men nog vieren, want voordien kon de ploeg op verplaatsing bij Club Brugge al geen drie punten ophalen (1-1) en voorbije weekend werd de malaise enkel groter. Op verplaatsing bij KAA Gent werd het 3-1 waardoor MPH nog een pak werk te verzetten zal hebben richting donderdagavond.

Huidige vorm Frankfurt

Hütter zal met hele andere gevoelens toewerken naar de match op Sclessin. Zijn team pakte voorbije weekend wellicht de mooiste zege uit de clubhistorie door met 5-1 te winnen tegen het grote Bayern München. Een zege met overtuiging! En dat komt Standaard slecht uit. Eintracht zal veel vertrouwen getankt hebben en met ferme adelbrieven naar hier komen. Aangetekend: na de winst op Luik in de Europa League verloor de ploeg uit Frankfurt wel enkele van zijn pluimen door met 4-2 onderuit te gaan bij Mönchengladbach.

Lappenmand

Dussenne zit bij Standard Luik nog altijd in miserie. De verdediger kampt met een knieblessure en dat gaat hem ook tegen Frankfurt aan de kant houden. Ook Anthony Limbombe is nog altijd out. Het meespelen van de Montenegrijn Aleksandar Boljevic is wegens een spierblessure ook uiterst triviaal geworden.

Prognose

Onze wedtip voor deze EL-ontmoeting op Maurice Dufrasne luidt: 2-1. Wellicht is het hopen tegen beter weten in, maar wij zien dat MPH zijn elftal goed voetbal laat spelen vanuit dezelfde automatismen. Deze conclusie brengt ons ertoe geloof te houden in Standaard. Verwacht u dit ook of spint u juist op een andere eindstand? Check onderstaande odds en speel mee!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Standard Luik – Eintracht Frankfurt

De bookies worden nu al overspoeld met voorspelling vanuit heel Europa. De match van Standard Luik wordt flink gevolgd vooral in ons land en Duitsland uiteraard. Op basis van de statistieken en de al gespeelde voorspellingen zijn de actuele odds momenteel in een enorm interessante plooi gekomen: winst voor Standaard staat op x 3,50. Een draw staat op x 3,75 en is daarmee de hoogste odd in het 1×2 spelsysteem! Verliezen de Luikenaren in eigen stadion, dan krijgen spelers op Frankfurt x 1,95 keer hun inleg uitgekeerd.

De UEFA Europa League-match Standard Luik – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in Stade Maurice Dufrasne. Gaat Standaard op Sclessin orde op zaken stellen of blijken de Duitsers ook op Belgische bodem een maatje te sterk voor de mannen van Preud’homme? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en doe donderdag vanaf de kant mee met Standaard – Frankfurt!


Reacties

goktopper
7 november 2019

Ik speel zeker op Standard. Alle vertrouwen dat Preud'homme de punten in huis kan houden ;)

4 jaar geleden

hansd
8 november 2019

En daar was Lestienne nog aan het eind van de match!!! Geweldig!

4 jaar geleden

belga
8 november 2019

Super trots op The Rouches.

4 jaar geleden

hazarddd
8 november 2019

Ik was nog aan het juichen en de bookies hadden al gedokt ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN