Anderlecht verwelkomt Olympiakos Piraeus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 februari 2016     0 REACTIES

Bij RSC Anderlecht kijkt iedereen uit naar de wedstrijd van deze donderdag. De Griekse club Olympiakos Piraeus komt namelijk voor het Europa Leaguetoernooi richting het Constant Vanden Stockstadion. Op 25 februari zal Anderlecht het duel afmaken in Griekenland, maar er zal eerst gezorgd moet worden voor een overwinning in eigen huis. Zodoende wordt het duel op verplaatsing wellicht wat gemakkelijker. Voetbalgokken.be kijkt alvast uit naar deze belangrijke Europa Leaguewedstrijd met zeer aanlokkelijke odds bij de Belgische wedkantoren.

“Olympiakos is een zeer goeie ploeg”

Anderlecht speelde de afgelopen speelronde in de Jupiler Pro League tegen en bij Zulte Waregem. De Paars-witte waren in staat om de thuisploeg met 0-3 te verslaan. RSCA zorgde hiermee voor een goede generale in aanloop naar de match tegen het Griekse Olympiakos. De Grieken waren zelf afgelopen weekend minder succesvol en wisten niet te winnen van AEK Athene. Toch blijft trainer Besnik Hasi bescheiden met zijn vooruitzichten op de ontmoeting met deze club. “Olympiakos is een zeer goeie ploeg, ik denk dat ze beter zijn dan toen we ze twee jaar geleden ontmoet hebben. Er zal donderdag een zeer goed Anderlecht nodig zijn en we moeten hopen dat zij wat minder zijn”, vertelt de coach in Het Laatste Nieuws. “Twee jaar geleden waren wij hier de betere ploeg, maar zij waren heel efficiënt en we verloren met 0-3. Hopelijk zijn wij nu efficiënter. Maar Olympiakos is zeker favoriet, want zij komen uit de Champions League en hebben Arsenal thuis geklopt”, aldus de oefenmeester die na de winterstop al weer veel kritiek heeft gehad.

Voor de Nederlandse huurling Alexander Büttner kan het duel met Olympiakos nog iets te vroeg komen peinst Hasi: “Hij is fysiek nog niet top en ik vroeg hem wat meer te doseren. Hij zou nochtans genoeg ervaring moeten hebben. Maar ik heb het veel liever zo dan omgekeerd”, aldus de Anderlecht-coach die Büttner wel voluit zag gaan bij Zulte Waregem.

Middenvelder Steven Defour ziet het wel goed komen met de nieuwe aanwinst. “Alle nieuwkomers brengen kwaliteit met zich mee. Büttner gaat heel goed zijn flank af en heeft een goede voorzet”, zegt Defour.

Dennis Praet klaar voor buitenlands avontuur

Hoelang Dennis Praet nog in het Paars-wit gaat spelen is nog altijd een vraagteken. Dennis Praet heeft nog een contract bij Anderlecht medio 2017. Toch ziet de club hem al eerder vertrekken. Enze Scifo, de trainer van Praet bij de nationale U21 van België, ziet dat er veel buitenlandse clubs interesse hebben in de Anderlecht-speler. “Het enige wat ik van Denis kan zeggen is dat hij absoluut klaar is voor een nieuwe uitdaging, een echte buitenlandse topclub”, vertelt Scifo in Fanta Gazetta. “Hij is een moderne voetballer met ontzettend veel kwaliteiten en heel veel potentieel.”

Ook zijn Anderlecht-manager, Jacques Lichtenstein, liet eerder al weten dat deze zomer weleens het moment zou zijn voor Praet. “Hij speelt nu meer dan drie jaar bij Anderlecht en heeft hier maar liefst drie landstitels gehaald, het is tijd voor iets anders.” De transfer van Praet zou sneller kunnen gaan dan verwacht. Liverpool-trainer Jurgen Klopp zou al een bod van dertig miljoen euro aan het voorbereiden zijn om de middenvelder binnen te halen.

Vervanger Praet zit wellicht bij tegenstander

Anderlecht zou als vervanger van Praet al een opvolger op het oog hebben namelijk de middenvelder van de club waartegen zij aanstaande donderdag spelen. Olympiakos-middenvelder Konstantínos Fortoúnis zal vanaf de tribune goed in de gaten gehouden worden door het Bestuur van RSCA. Fortoúnis is een 23-jarig Griekse international die dit seizoen voor de Griekse club al 15 keer scoorde in 21 wedstrijden en kan zowel op het middenveld als in de aanval uitgespeeld worden.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers houden de kansen voor beide teams redelijk gelijk. Voor de gokkers onder ons hangt wedden op deze wedstrijd af van goede voetbalkennis. Winst van de thuisploeg Anderlecht krijgt een x 2.60 notering mee. Winst van de Griekse club wordt beloond met een odd van x 2.70. Een gelijkspel levert met x 3.20 het meeste op, maar dat zal voor Anderlecht zeer ongunstig zijn. Winnen is voor Paars-wit het enige wat aanstaande donderdag telt. Het live gokken op deze wedstrijd kan naar verwachting nog weleens onverwacht hoge noteringen met zich meebrengen, terwijl vlak voor de EL-duels de tendens is dat de wedkantoren ‘zenuwachtig’ worden en de odds naar beneden bijstellen. Speel dus tijdig op de uitslag van uw keuze of gok op een verrassend scoreverloop en ga voor live-betting.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Europa Leaguewedstrijd RSC Anderlecht – Olympiakos Piraeus wordt gespeeld op donderdag 18 februari om 19:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion te Brussel. Speel mee met deze eerste Europa Leaguewedstrijd van dit kalenderjaar en moedig Anderlecht aan om een voorsprong te pakken voor de return in Griekenland. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN