AA Gent op jacht naar punten bij VfL Wolfsburg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 november 2019     4 REACTIES

In de Europa League gaat KAA Gent deze donderdag op bezoek bij VfL Wolfsburg. De twee ploegen gaan in de Volkswagen Arena uitmaken welk team zich op de eerste plek in Groep I weet te nestelen. Bij de Belgische wedkantoren is Wolfburg favoriet, maar of dat werkelijk het geval gaat is, zal deze donderdag bepaald worden. VoetbalGokken.be heeft de hoogste odds alvast voor u opgezocht, dus speel ook mee met deze vierde groepswedstrijd van Gent in de UEFA Europa League seizoen 2019 – 2020!

Jess Thorup: “We zijn niet bang voor Wolfsburg”

Gent-trainer Jess Thorup zag zijn ploeg voorbije weekend winnen van Standard Luik en daarmee stapt zijn team vol zelfvertrouwen op de bus richting Wolfsburg. “Als je thuis wint van Standard Luik, krijg je het zelfvertrouwen en het geloof dat het mogelijk is om zelfs de beste teams van Europa te verslaan”, zegt de trainer hierover bij Sporza.

VfL Wolfsburg wint de wedstrijd
1.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.90
KAA Gent wint de wedstrijd
5.75

“Vertrouwen in onze manier van spelen”

De trip naar Wolfsburg wordt wel een loodzware taak voor Gent, beseft ook Thorup: “Het is nu onze kans om te tonen dat we Wolfsburg kunnen verslaan”, onderstreept de Deense trainer. “We hebben vertrouwen in onze manier van spelen. Over angst praten we niet. Dat woord nemen we niet in de mond, want we zijn voor niemand bang”, aldus Thorup.

“Iedereen op niveau om kans te hebben bij Wolfsburg”

Tot slot geeft hij ook toe dat winnen van Wolfsburg niet evident is en toch een pak lastiger dan zeges graaien in de JPL: “Het is een uitdaging die iedereen wil aangaan. Iedereen is zo goed als mogelijk voorbereid. Ik kijk ernaar uit om te zien dat iedereen op niveau is, want dat zal nodig zijn om een kans te hebben bij Wolfsburg.”

Oliver Glasner: “Moeilijke opdracht tegen Gent”

Wolfsburg-trainer Oliver Glasner zag dat Gent in eigen huis knokte om een punt te kunnen pakken. Voor de komst van de Belgische ploeg in de Volkswagen Arena wil de trainer dan ook op zijn hoede zijn voor de verraderlijke ploeg van Thorup. “Er wacht ons een moeilijke opdracht”, stelt Glasner vast.

“Thuis hetzelfde resultaat behalen”

Drie jaar geleden kwam Gent ook in Wolfsburg spelen. Dit was in de Champions League en de Wolven wonnen die match waardoor het voor Gent einde Champions League was dat seizoen. “Als we thuis hetzelfde resultaat behalen als drie jaar geleden, zal je me zeker niet horen klagen”, aldus Glasner die terugblikt naar het jaar 2016 waarin de Duitsers beide wedstrijden van Gent wonnen.

Statistieken

In Groep I van de Europa League is de spanning om te snijden. VfL Wolfsburg staat op de eerste plek, maar het heeft met vijf punten net zoveel punten als Gent; dat op basis van onderling resultaat tweede staat. Beide ploegen wonnen hun eerste groepsmatch en speelden er daarna twee keer gelijk. Oleksandria en AS Saint-Etienne hebben allebei twee uit drie behaald. Het kan dus nog alle kanten op in de groep en daarom is het winnen van de wedstrijd in Wolfsburg voor Gent van eminent belang.

Head 2 Head

Twee weken geleden speelden Gent in de Ghelamco Arena tegen Wolfsburg en toen eindigden de match in een draw: 2-2. De Buffalo’s moesten wel een 0-2 achterstand wegpoetsen, maar slaagde glansrijk in de missie dankzij twee treffers van Yaremchuk. In het slot van de wedstrijd had er zelfs nog winst in gezeten, maar zover kwam het niet. In 2016 speelden de team – zoals eerder gememoreerd door de Wolfsburg-coach – ook al tegen elkaar. In de Champions League werd Gent zowel thuis (2-3) als op verplaatsing (1-0) verslagen en dat scenario moet nu koste wat kost voorkomen worden, zo vinden ze in Gent.

Huidige vorm Wolfsburg

Het is voor Wolfsburg al een maand geleden dat het weer eens ergens won. Ook voorbije weekend viel er bij Borussia Dortmund in de Bundesliga (3-0) niets te halen. In de Duitse beker werd Wolfsburg uit het toernooi gewerkt door RB Leipzig dat de Wolven met een 1-6 overwinning wist af te drogen. De laatste keer dat de ploeg van Glasner wel won was op 6 oktober tegen Union Berlijn, maar met 1-0 is deze overwinning op een laagvlieger in de Bundesliga ook niet heel indrukwekkend.

Huidige vorm KAA Gent

Bij Gent is het precies andersom. De ploeg van Thorup heeft sinds die 6 oktober niet meer verloren. Die verloren match was tegen Club Brugge: 4-0. Die pandoering leek al haast een wake-up call, want sindsdien gaat het crescendo. Voorbije weekend begonnen de Buffalo’s deze voetbalweek goed door thuis Standard Luik met 3-1 te overmeesteren. In de Europa League won Gent haar eerste match in de Groep. Tegen AS Saint-Estienne werd het 3-2 en later gingen de Buffalo’s op pad naar Oleksandria waar het met 1-1 een draw voor Gent werd.

Lappenmand

Bij Wolfsburg zijn er twee doelmannen geblesseerd. Onze landgenoot Koen Casteels kan door een kuitblessure niet meespelen tegen Gent en ook de Duitse Niklas Klinger (handblessure) is niet van de partij. Bij de middenvelder zijn het Ignacio Camacho en Xaver Schlager die niet mee kunnen doen doordat ze beiden te maken hebben een geblesseerde enkel. In de aanval mist Glasner drie spelers met Ismail Azzaoui, Daniel Ginczek en Admir Mehmedi. Bij Gent is het afwachten wanner Giorgi Chakvetadze (knieblessure) zich weer aan de spelersgroep toe kan voegen.

Prognose

Onze prognose wijkt iets af van wat de Belgische wedkantoren voorspellen. Wij denken dat er opnieuw een draw voor de Buffalo’s uit het vuur te slepen is. Dit keer wordt het volgens ons 1-1. Verwacht u dezelfde uitslag of denkt u eraan om een andere voorspelling in te vullen bij de bookies? Via VoetbalGokken.be speelt u al direct mee op deze wedstrijd van Gent.

Pre-wedstrijdquoteringen voor VfL Wolfsburg – KAA Gent

De pre-wedstrijdquoteringen zijn winstgevend ingedeeld door de Belgische wedkantoren. De hoogste odd van deze wedstrijd x 5.75 wordt uitbetaald als Gent de ploeg is die in de Volkswagen Arena met de bloemen mag zwaaien.

Voor een gelijkspel hebben de bookies ook een straffe odd: x 3.90 keer de inleg! In het 1X2 spelsysteem levert winst van Wolfsburg x 1.57 keer het ingelegde spelbedrag op.

De UEFA Europa League-wedstrijd VfL Wolfsburg – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 7 november om 21:00 uur in de Volkswagen Arena te Wolfsburg. Krijgt Gent de kans om de Duitse ploeg om de vingers te binden of is de ploeg van Glasner thuis weeral een maatje te groot voor de Buffalo’s? Speel nu mee via uw favoriete bookmaker en voorspel de uitslag van deze match van Gent op verplaatsing bij VfL Wolfsburg!


Reacties

tooskla...
7 november 2019

Zware match voor Gent, maar ik doe een gok op de Buffalo's

4 jaar geleden

mignole...
7 november 2019

Goede odd bij een gelijkspel.

4 jaar geleden

ysentje
8 november 2019

Schitterde hoe Gent het deed ;) Alles weer terugverdiend dankzij de Buffalo's.

4 jaar geleden

hansd
8 november 2019

Gespeeld op Wolfsburg, maar toch wel fier dat Gent de winnende ploeg is.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN