Nederlandse voetbalkraker Ajax vs PSV levert straffe odds op

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2021     2 REACTIES

De Nederlandse Eredivisie herneemt dit weekeinde met een echte kraker. In Amsterdam trappen Ajax en PSV de eerste match van het nieuwe jaar af. Ajax is de nummer één van de Eredivisie en PSV volgt vanop de tweede plek. Onderling kunnen zij zondag in de Johan Cruijff Arena gaan uitmaken welk team er na zondag bovenaan de tabellen staat. Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en zet in op uw favoriet van deze match.

Erik ten Hag: “Wij flikken altijd wat niet kan”

Voor Ajax Amsterdam wordt de eerste match van het jaar meteen een hele cruciale. Deze zondag krijgt de ploeg van coach Erik ten Hag de kans om eerste achtervolger PSV van zich af te schudden en dat wordt volgens Ten Hag niet evident. “PSV beleeft een grote ombouw. Bij ons is de laatste jaren letterlijk het hart uit de ploeg gesneden. Dan moet je opnieuw beginnen. Maar wij zijn Ajax en wij flikken altijd wat eigenlijk niet kan”, zo zegt de coach van Ajax op de clubwebsite.

Ajax Amsterdam wint de wedstrijd
1.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.30
PSV Eindhoven wint de wedstrijd
4.45

“PSV is direct de grootste uitdaging”

Ajax heeft een hele waslijst met matches die in deze maand gespeeld moeten worden en coach Ten Hag wil op alle fronten aan de top meedraaien. “We spelen een bak wedstrijden in januari en PSV is direct de grootste uitdaging, maar die gaan we graag aan”, aldus de coach van de ploeg uit Amsterdam aan het slot van zijn voorbeschouwing op de topper bij onze Noorderburen.

Roger Schmidt: “Tegen Ajax zien hoe we ervoor staan”

Ook PSV Eindhoven wil voor de match van zondag in de Johan Cruijff Arena aangrijpen om het nieuwe jaar proper aan te vangen. De ploeg uit Eindhoven krijgt zondag de kans om Ajax van de troon te stoten. PSV-coach Roger Schmidt. “We zijn blij dat we bij het begin van het nieuwe jaar kunnen spelen tegen sterke tegenstanders als Ajax. Dan kunnen we zien hoe we ervoor staan, ook qua fitheid. We moeten er zondag klaar voor zijn”, aldus de Duitse coach tegenover ESPN.

“Met een goed gevoel beginnen”

Voor de winterbreak won PSV in het Philips Stadion nog evident van VVV Venlo met 4-1. Terugkijkend op die match geeft coach Schmidt dat een goed gevoel voor de wedstrijd tegen de grootste concurrent van dit moment. “We konden met een goed gevoel aan deze pauze beginnen. We hebben veel zelfvertrouwen opgedaan. We zijn nog steeds pas net begonnen, we hebben met de uitwedstrijd tegen Ajax nog twintig competitiewedstrijden te gaan”, zegt Schmidt aan het einde van zijn relaas richting de Ajax-match.

Statistieken

Ajax staat eerste in de Eredivisie en de ploeg uit Amsterdam heeft 34 punten uit veertien speelronden. De ploeg uit Eindhoven staat voor de herneming van de Eredivisie met 33 uit veertien op de tweede plek.

Feyenoord en Vitesse volgen de koploper op gepaste afstand met 29 punten, al vijf minder dan de fiere koploper uit de Nederlandse hoofdstad.

Head 2 Head

Ajax verloor de jongste vijf jaar geen match van PSV. Voorbije jaar won de ploeg uit Amsterdam met 1-0 van PSV.  Een seizoen eerder was dat nog 3-1.

De Noord-Brabantse equipe won voor het laatst in Amsterdam op 6 oktober 2015. Met 1-2 wisten de Eindhovenaren drie punten mee te nemen vanuit de Johan Cruijff Arena. In 2016 werd er voor het laatst gelijkgespeeld 1-1.

Huidige vorm Ajax Amsterdam

Ajax speelde voor de jaarwende tegen Willem II uit Tilburg. De Ajacieden wisten niet te zegevieren, maar er werd wel gelijkgespeeld 1-1. Die uitslag kwam hard aan in Amsterdam, want een week eerder werd er nog gewonnen van ADO Den Haag 2-4.

Huidige vorm PSV Eindhoven

PSV Eindhoven wist 2020 wel met een overwinning af te sluiten. De ploeg van coach Schmidt zegevierden in eigen Philips Stadion van VVV Venlo met 4-1. De Eindhovense ploeg verloor voor het laatst in de Eredivisie op 25 oktober. De match op verplaatsing bij Vitesse in Arnhem ging met 2-1 verloren.

Lappenmand

Ajax Amsterdam kan zondag niet aantreden tegen PSV met Mohammed Kudus (meniscusblessure), David Neres (enkelblessure), Lassina Traore en Noussair Mazraoui (beiden blessure).

Ook PSV-coach Schmidt moet wat spelers achterlaten door kwetsuren. Zo zullen Erik Gutierrez (knieblessure), Armando Obispo (blessure), Maximiliano Romero (operatie knie), Ryan Thomas (blessure) en Richard Ledeza (gescheurde kruisband) niet in actie komen.

Er zijn bij beide teams geen schorsingen te melden.

Prognose

Ajax en PSV zijn aan elkaar gewaagd en hebben beide kans op een driepunter. Toch voorspellen wij dat Ajax naar de punten zal grijpen. Onze wedtip? 2-1 voor de Ajacieden. Heeft u een andere voorspelling paraat staan? Aarzel dan niet en volg uw voetbalgevoel. Onderstaand odds-overzicht geeft alvast een beeld van de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren.

Quoteringen Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

De Belgische bookmakers voorspellen dat Ajax zondag aan het langste eind zal trekken. Dat betekent dat de hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als PSV wint in de Johan Cruijff Arena. Uw inleg wordt x 4.45 keer meer waard als de Eindhovenaren zondagmiddag zegevieren.

Een gelijkspel is de Johan Cruijff Arena is goed voor een beloning van x 4.30 keer uw speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem staat de odd voor een zege van Ajax op gemiddeld x 1.60 keer de inleg genoteerd.

De Eredivisie kraker Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 10 januari om 16:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wilt u eens meespelen met de matches in de Eredivisie? Grijp dan nu uw kans het deze kraker en vul uw voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

progokker
7 januari 2021

Ajax staat eerste en dat is niet voor niets. Ik gok op een zege van de thuisploeg!

3 jaar geleden

hansd
8 januari 2021

Leuk om een keertje op de Nederlandse competitie te gokken. Die Tadic blijkt goed te zijn ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN