Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 maart 2023     0 REACTIES

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus wordt er een oefenduel ingelast. Op dinsdag 28 maart ontmoeten Die Manschaft en de Rode Duivels elkander in het Rhein Energie Stadion te Keulen. Winnen de Belgen van Duitsland? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Hans Dieter Flick: “EK in eigen land biedt grote kansen aan Duitsland”

Voor bondscoach Hans Dieter Flick is de komst van de Belgische equipe een zege, zo stelt hij in zijn voorbeschouwing op deze vriendschappelijke interland in Keulen: “We beseffen dat het EK van 2024 in ons land een grote kans biedt aan Duitsland. We kunnen veel meer dan wat we in Qatar hebben laten zien. We hebben daar een geweldige kans gemist.”

 “Lessen leren tegen België”

Voor Flick zijn de oefenwedstrijden van levensbelang omdat de coach geen kwalificatiewedstrijd hoeft te spelen. De vriendschappelijke duels zijn dus de enige graadmeter en daarom is hij extra blij dat België één van de tegenstanders is. “We zullen uit de oefenwedstrijd die we gaan spelen lessen leren en ik geloof in het pad dat is uitgestippeld richting het EK. We willen het hele land achter ons team zetten voor het EK en dan is winnen van België een mooi begin.”

Domenico Tedesco: “Zeer content met Duitsland als tegenstrever”

Na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden hoeft België dit weekeinde niet in actie te komen in de EURO2024 kwalificatie groep. Daarom werd er door de KBVB een oefenmatch gepland. Omdat Duitsland ook een weekendje vrijaf had, was de verbinding snel gemaakt. Tedesco is content met de aanstaande tegenstrever ook al is de match op verplaatsing niet van grote importantie: “Ik ben eerst en vooral zeer content dat we tegen een sterke tegenstrever als Duitsland kunnen spelen.”

“Zo goed doen dat ik langer blijf”

Tedesco volgde Martinez op naar een teleurstellend WK. En hij voelt zich nu al op zijn gemak bij de Duivels: “Ik voel me hier goed. Dat de bond mij een contract van maar twee jaar voorstelde, vond ik best oké. Dit soort korte contracten zijn fair voor de twee partijen. Ik heb geen lang contract nodig om me comfortabel te voelen. De bedoeling is het zo goed te doen dat ik langer kan blijven.”

Statistieken

De Duitsers spelen geen kwalificatieduels en zullen de komende maanden dus geregeld oefenmatches bekampen om in vorm te geraken. De wedstrijd tegen de Duivels is voor onze oostenburen de aftrap van die oefencampagne.

België zit in Groep F van de EK kwalificatiereeks. Daarin bekampt het Zweden, Oostenrijk, Azerbeidzjan en Estland. Oostenrijk en Estland kruisen deze dinsdag de degens en datzelfde geldt voor Zweden en Azerbeidzjan. Hierdoor is België dus vrij om te oefenen.

Head 2 Head

Het is al een pak jaren terug  dat Duitsland en België een duel tegen elkander speelden. We moeten zelfs twaalf jaar de historiek in duiken. Het betrof toen een EK kwalificatiematch. Op 11 oktober 2011 zegevierden Die Manschaft met 3-1 van de Duivels. De heenmatch in België werd op 3 september 2010 gehouden. Ook toen zegevierden de Duitsers van onze jongens. In het Koning Boudewijn Stadion te Brussel werd het 0-1.

Huidige vorm Duitsland

Duitsland kwam sinds het WK in Qatar niet meer in actie. De mannen van bondscoach Flick wisten daar niet te imponeren. Een zwakke toernooistart zorgde voor een vroege uitschakeling. De 2-4 winst op Costa Rica in de laatste groepsmatch was niet voldoende om de groepsfase te overleven.

Huidige vorm België

De EK kwalificatiecampagne ving prima aan doordat de Belgen op vrijdag met 0-3 wisten te zegevieren in en tegen Zweden. Grote man aan Belgische zijde was Romelu Lukaku. Met een hattrick was hij verantwoordelijk voor de totale productie van de goals in deze match.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de oefenmatch Duitsland – België. De Belgische wedkantoren wijzen Die Manschaft aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat de Belgen winnen en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 zege van België. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de vriendschappelijk match tussen Duitsland en België!

Quoteringen Duitsland – België

Bij de Belgische wedkantoren kunt u ferme pre-odds scoren als de Rode Duivels dinsdagavond zegevieren. De bookmakers zijn bereid tot 5.00 keer de inleg uit te betalen als de Belgen winnen.

Bij een gelijkspel in dit oefenduel staan de pre-odds ingedeeld op maximaal 3.80 keer uw speelbedrag.

Gaat Duitsland deze dinsdag zegevieren van de Belgen? Dan kunt u tot maximaal 1.67 keer het wedbedrag terugkrijgen via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

De oefenmatch Duitsland – België wordt gespeeld op dinsdag 28 maart om 20:45 uur in de RheinEnergieStadion te Keulen. Kraaien de Rode Duivels victorie in deze oefenwedstrijd of zijn de Duitsers onze jongens te slim af. Vergelijk, zet in en win de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN