Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 maart 2023     0 REACTIES

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde staat direct een straffe voetbalmatch op het programma. Italië en Engeland treffen elkander in Groep C van de kwalificatiecampagne. De twee voetballanden ontmoeten elkander in Stadio Diego Armando Maradona te Napels. Wie wordt de primus? Voorspel en zet in via VoetbalGokken.be!

Roberto Mancini: “Engeland heeft een geweldig team”

De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini heeft veel respect voor de eerste tegenstander van de Italianen in Groep C. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini verwacht dan ook een zware match tegen Engeland. “Het Engelse team is een geweldig team. Het was een geweldig team in Euro 2020 en het was daarvoor een geweldig team”, vertelt bondscoach Mancini lovend over de bezoekers uit Groot-Brittannië.

“Het wordt een heel moeilijke wedstrijd voor ons”

De keuzeheer van het Italiaanse team voorspelt een zware match tegen The Three Lions. “Ik denk dat Engeland een van de beste teams ter wereld is. Het zit vol met talent, vooral de aanvallers. Ze hebben veel spelers behalve Harry Kane, die een buitengewone speler is, maar de jonge spelers om hem heen kunnen het verschil maken. Dus het wordt een heel moeilijke wedstrijd voor ons”, zegt de bondscoach van La Squadra Azzurra.

Gareth Southgate: “Spelers zijn klaar voor nieuwe uitdaging”

Bondscoach Gareth Southgate maakt zich op voor de eerste EK kwalificatie match die in het huidige stadion van SSC Napoli wordt gespeeld. “We beginnen aan een nieuwe uitdaging. De spelers zijn er klaar voor. De Henderson’s en Kane’s van deze wereld hebben de toon gezet voor de mentaliteit die nodig zal zijn om ons te kwalificeren voor Euro 2024”, aldus bondscoach Southgate.

“Vertrouwen dat de spelers er klaar voor zijn”

De bondscoach van The Three Lions hoopt binnen korte tijd zijn spelers klaar te stomen voor de kraker tegen Italië. “We hebben slechts een paar dagen gezamenlijke training om ons voor te bereiden op de wedstrijd in Napels tegen Italië dus we moeten zorgen dat we snel klaar zijn om die wedstrijd in te gaan. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat de spelers er klaar voor zijn. Wij als technische staf zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. Italië is direct een serieuze test om voor ons als team. Als we dit soort matches gaan winnen maken we als team ook weer stappen”, besluit bondscoach Southgate.

Statistieken

Italië en Engeland zijn ingedeeld in Groep C van de EK kwalificiaties. De landen Noord-Macedonië, Oekraïne en Malta zijn ook in deze poule geloot. Na de match tegen Engeland spelen de Italianen op verplaatsing tegen Malta. Het Engelse team speelt dan op Wembley tegen Oekraïne.

Head 2 Head

Voorbije jaar speelden Italië en Engeland tegen elkander in de UEFA Nations League. In Engeland waren de teams aan elkaar gewaagd (0-0). In Italië werd het 1-0 voor de ploeg van bondscoach Mancini. Italië werd winnaar in de poulefase en speelt in juni de Final Four tegen Spanje.

Huidige vorm Italië

Italië kwalificeerde zich niet voor het WK 2022 in Qatar, maar de ploeg van bondscoach Mancini heeft niet stil gezeten tijdens het toernooi in Qatar. La Squadra Azzurra speelde twee oefenduels.  De ploeg van bondscoach Mancini zegevierde met 1-3 van Albanië. Van Oostenrijk werd met 2-0 verloren.

Huidige vorm Engeland

Engeland was wel van de partij op het WK in Qatar. De ploeg van bondscoach Southgate werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Frankrijk. Les Bleus zegevierde met 1-2 van The Three Lions. Het Franse team stootte door naar de halve finale en de Engelse formatie moest naar huis.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de kraker Italië – Engeland. De Belgische wedkantoren wijzen Engeland aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een zege van de Italianen en zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 zege van Italië. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in Napels!

Quoteringen Italië – Engeland

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds bij deze kraker genoteerd bij een gelijkspel. Mochten de twee grote voetballanden elkander in evenwicht houden in Napels, dan wordt er tot maximaal 3.25 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Kraait het Italiaanse elftal donderdag victorie dan kunt u ook straffe beloningen scoren. In het 1X2 spelsysteem staat de maximale quotering bij winst van Italië op 3.00 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Dan de pre-odds bij een overwinning van Engeland. De bookmakers keren tot maximaal 2.63 keer de inleg uit als het Engelse team in Napels zegeviert.

De EK kwalificatie wedstrijd Italië – Engeland wordt gespeeld op donderdag 23 maart om 20:45 uur in het Diego Armando Maradona stadion te Napels. Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be de beste EK kwalificatie deals bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN