Wedden op Red Flames: België – Noord-Ierland op weg naar EK2022

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 juni 2022     0 REACTIES

Deze donderdag komen de Red Flames in actie ter voorbereiding op het EK2022 in Engeland. De Belgische dames trappen donderdag af in Stadion Het Lisp te Lier tegen Noord-Ierland. Denkt u te weten of het Belgische damesteam deze match gaat winnen? Kom alvast in de EK-sferen en voorspel de match van de Red Flames tegen de beste elf uit Noord-Ierland via VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win!

Ives Serneels: “Noord-Ierland zal huid duur verkopen”

De Belgische vrouwen hebben met Oostenrijk, Luxemburg, maar eerst nog Noord-Ierland drie oefenduels op de rol staan ter voorbereiding op het EK. Volgens bondscoach Ives Serneels zijn de Noord-Ieren de ideale tegenstanders. “De Noord-Ierse ploeg is een ideale sparring partner met het oog op onze eerste wedstrijd tegen IJsland. Ze hanteren ongeveer dezelfde stijl als de Noord-Europese landen zoals IJsland. Ze staan dan wel ruim 25 plaatsen achter ons op de FIFA ranking maar zullen hun huid duur verkopen”, zegt de Belgische bondscoach over de het komende duel voor de Red Flames.

“We zullen moeten klaar zijn op het EK”

In de EK-poule nemen de Red Flames het op tegen IJsland, Frankrijk en Italië. Drie sterke tegenstanders in het vrouwenvoetbal weet bondscoach Serneels. “Maar we moeten naar onszelf blijven kijken. We hadden een goede ervaring op het vorige EK, toen we ook een lange voorbereiding hadden. We zullen moeten klaar zijn op het EK. Dat we nu goed moeten presteren is dus ook wel noodzakelijk”, aldus bondscoach Serneels bij Sporza.

Kenny Shiels: “Het wordt niet gemakkelijk tegen België”

Het gaat de Noord-Ierse vrouwen in de laatste matches niet gemakkelijk af. De WK-kwalificatiecampagne verloopt niet op rolletjes en ook de vriendschappelijke duels zijn nog niet veelbelovend. Ook voor de ploeg van bondscoach Kenny Shiels komt het EK in Engeland steeds dichterbij. Een oefenduel tegen België komt dan ook goed van pas. “Het wordt niet makkelijk voor ons tegen de Belgische dames, maar we zijn vechters en we zullen sterk zijn”, zegt de bondscoach van het Noord-Ierse vrouwenelftal.

“Match tegen België zal ons veel goeds doen”

Het Noord-Ierse vrouwenteam start het EK op 7 juli tegen Noorwegen. Vervolgens staan er de matches tegen Oostenrijk en Engeland op het programma. Een zwaar programma waar bondscoach Shiels zich optimaal op wil voorbereiden met een oefenduel tegen Red Flames. “De match tegen België zal ons veel goeds doen, het zal ons verder helpen. We kijken uit naar de komende wedstrijden en blijven ons goed voorbereiden op het EK van deze zomer”, besluit de bondscoach van Noord-Ierland.

Statistieken

Op de FIFA World ranglijst staat Noord-Ierland op de 47ste plaats. België staat op de negentiende plaats en zal op papier dus de sterkste ploeg van dit duel moeten zijn.

Head 2 Head

Het Belgische vrouwenteam speelde in 2012 voor de laatste keer tegen Noord-Ierland. In dat jaar speelden de damesteams de EK-kwalificatiecampagne. De Red Flames zegevierden toen op verplaatsing met 0-2 van Noord-Ierland. In eigen land werd het een 2-2 gelijkspel.

Huidige vorm België

De Belgische dames waren lange tijd ongeslagen, maar voorbije week verloor het vrouwenteam van bondscoach Serneels met 3-0 van Engeland. Dit betrof, net als tegen Noord-Ierland, een oefenduel. In april werden er nochtans twee WK-kwalificatieduels gewonnen. De Red Flames versloegen Kosovo met 1-6 en Albanië met 0-5.

Huidige vorm Noord-Ierland

De laatste drie duels die Noord-Ierland speelde, gingen alle drie verloren. Er gingen zes punten verloren in de twee WK-kwalificaties duels tegen Engeland 0-5 en Oostenrijk 3-1. Ook de oefenwedstrijd tegen Roemenië ging dit jaar met 0-1 verloren. Tegen Zwitserland hield de ploeg van bondscoach Shiels nog stand (2-2).

Prognose

En dan onze prognose voor deze oefenmatch van België. De Belgische wedkantoren wijzen de Red Flames aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat het Belgische vrouwenteam wint en we zetten in op een 4-0 zege bij de Belgische wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze oefenmatch van de Red Flames?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een idee van de maximale quoteringen die de Belgische bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen België – Noord-Ierland

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds van dit oefenduel ingedeeld bij een zege van Noord-Ierland. Als de Noord-Ieren komen winnen, dan kunt u tot maximaal x 11.25 keer de inleg verdienen bij een correcte voorspelling.

Als België en Noord-Ierland aan elkander gewaagd zijn dan keren de online bookmakers een winstbonus van maximaal x 5.10 keer de inleg aan u uit.

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem geven wel aan dat de bookmakers alle vertrouwen hebben in onze Red Flames. Als de Belgische dames winnen, keren de wedkantoren gemiddeld x 1.20 keer de inleg aan u uit.

De oefenmatch van de Red Flames ter voorbereiding op het EK2022 België – Noord-Ierland wordt gespeeld op donderdag 23 juni om 20:00 uur in Stadion Het Lisp te Lier. Speelt u mee via VoetbalGokken.be en moedigt u het Belgische vrouwenteam aan op weg naar het EK2022 dat komende maand van start gaat? Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN